Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 453
  • 400
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Шерче!

Нека здравето, любовта и късметът да са с теб през цялата следваща твоя....ъъъ...18-та година  Mr. Green!
Еееей мече, това много ми хареса  Mr. Green Днес точно си размишлявах, че ми е последната година с 2 и после почват с 3  #Crazy Само да сме  здрави.
 Благодаря ви момичета   bouquet

# 181
Честит рожден ден, Шер!

# 182

Шер,  Честет Рожден Ден и от мен!

# 183
  • Разград-София
Добър ден милички  Hug  bouquet
Как сте ?

Шер честит рожден ден миличка  Hug  bouquet

# 184
Марги  Hug,съвсем се загуби.Пиши по-често,че липсваш  Hug

# 185
  • Разград-София
Марги  Hug,съвсем се загуби.Пиши по-често,че липсваш  Hug

Не съм се загубила Берни  Hug тука съм ама само ви чета .
С тая глупавата работа се прибирам  като парцал и нямам сили за нищо .....
Иначе всичко около мен си е едно и също .... след 2 седмици като ми изтече предизвестието ще ходя по доктори и ще имам какво да пиша и да раздувам ...

Вие как сте ?

# 186
  • Виена
Днес точно си размишлявах, че ми е последната година с 2 и после почват с 3  #Crazy Само да сме  здрави.
Eeeeeeeeeeeeeх, младост...
Шерче, малко със закъснение, но от все сърце ти пожелавам здраве на теб, малката сладунка Вики и всички хора, които обичаш! Бъди обичана, бъди щастлива - това е най-сигурният начин за една жена да е красива! (Я, и рима се получи  Whistling ). Една силна прегръдка от мене и да знаеш, че когато преполовиш тия години, дето започват с 3, притесненията, че за последно празнуваш двайсет и... изглеждат направо комични...  Hug Hug Hug
Момичета, ние пак сме на вълна "Ще си ходим до България". Вече не знам да плача ли, да се смея ли на промените в настроението... Ако не ми беше необходима оная формалност с декларацията за напускане на България с детето, отдавна да съм долетяла... Ма да видим докога ще издържа да ме правят на калинка.
Гушкаци на всички  Hug Hug Hug
Рони, знаеш ли къде ще е финалът на европейското?  Mr. Green

# 187
  • Пловдив
Шер честит рожден ден и от мен!!! Heart Eyes
Аз малко на  патерица но преди 2 седмици гръм порази компа ни и още чакам да видя дали ще стане нещо от него.Сега съм при нашите и изгоних брат ми да ви поизчета.Не съм предполагала че толкова ще ми липсвате Hug

# 188
Къде сте всички днес  newsm78?

# 189
Аз съм на линия, ама много смотано времето при нас и на мен ми се отразява...Пък и съм гузна от вчера - малката нещо се кривеше, пък аз се опитвах да сготвя и да я нося едновременно (не пробвайте, не става) и малко й се скарах Embarassed. Детето писна, след нея ревнах и аз каква съм патка...Добре, че мъжът ми се прибра от работа да си успокои първо дъщерята и после жената. Днес всички слушат и много се гушкаме и целуваме.

Пускам една смешна снимка от нас.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=189

# 190
  • Варна
Здравейте, завърнахме се.

Много се радвам, че се запознах на живо с тази прекрасна мама [img="http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247604&photo=1"][/img]

Надявам се всички да са добре, сега ще чета.

# 191
  • София
Добре дошла, Лилибон! Hug
Наистина е прекрасна тази мама, макар да я познавам само задочно. Heart Eyes

# 192
Добре дошла, Лилибон! Hug
Наистина е прекрасна тази мама, макар да я познавам само задочно. Heart Eyes
Тази прекрасна мама все не успяваме да я видим. Но никога не е късно за приятни неща.  Hug
На  Heart Eyes с двата прегледа днес и стискам много палци и чакам да докладва как са отгледали пътуващата мома.  Heart Eyes
Ренче Heart Eyes, щом Бразилия няма да я има, няма първенство.  Wink

Къде сте всички днес  newsm78?
Гроги. Кой е измислил отработването?  Crossing Arms Една неделя за къде по-напред.
Аги, Heart Eyes вчера нямаше как, но си запазвам удоволствието. Може и след работа, че вече денят е по-голям и може да се разхожда човек нормално.

# 193
  • Варна

Тази прекрасна мама все не успяваме да я видим. Но никога не е късно за приятни неща.  Hug

Явно съм с връзки.  Mr. Green

Честито пълнолетие на Шер!  Mr. Green Желая ти здраве, много късмет и много прекрасни подаръци от живота през тази година!

Момичета, защо ли подозирам, че хубавото време ви е подмамило навън, и затова никой почти не пише?  Simple Smile Аз от софийското си шматкане вече имам тен на лицето, затова внимавайте.  smile3560

# 194
Шер, честит рожден ден на патерица!
Бъди здрава и много усмихната!
    bouquet

През миналата седмица не писах, защото имах допълнителна работа за довършване. Тази седмица съм по-свободна, но от следващата - пак на тръстиката.
В четвъртък ще ходя да се регистрирам в ЖК, после съм на първата си ФМ. По този повод започвам пак да избръмчавам. Лудите сме много, Светле  Hug, шъ знайш. Като ми мине съответният преглед, се успокоявам, имам дълбок сън и се храня добре (по този повод ми се наложи да си купувам дрехи за бременни, защото нищо не ми става, а не мога да ходя по пижама на работа). Няколко дни преди следващия преглед започва тихата ми лудост и сънувам сънища с доктори и болници. Crazy
Днес имах премеждия с ръководството и от юни ще си бия шута с 200 към вкъщи. Обявявам аз, че съм на изследвания и прегледи в четвъртък, няма да мога да отида на работа и съответно някой трябва да ме замести за деня. Беше ми отговорено, ако не съм болна (при положение, че много добре знаят, че съм бременна) да си отложа всички изследвания и прегледи за след 6-ти юни (фирмата има юбилей и се готвят всенародни тържества). Сиктир бабанъ, както казва моят добър приятел Евгени, си казах и аз наум, пожелах приятна вечер и си тръгнах.
Ожалих ви се, ще ви се хваля по-нататък, стискайте ми палци, знам, знам, че всичко ще е наред, но имам нужда и някой да ме подритва в кокалчетата овреме, за да не се бъгвам.

Рени, пожелавам ти настроенията да бъдат в твоя полза и с малчо да долетите на българска земя. Като знам с какво нетърпение всяко лято чакам да си дойдат племенниците и сестра ми, мога да си представя пък те как се чувстват.

И аз имам тен на лицето от шматкане из софийските улици, ама искам да хвана и морски такъв. Облякла съм си плажната роклА, припичам се на терасата и през главата ми минават мръсни мисли за бейлис с мнооооого лед и една огромна мелба, по която се стичат карамелени вадички.

Ще се обадя пак.
Поздрав най-сърдечен от ваш приятел вечен.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт