Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 432
  • 400
  •   1
Отговори
# 255
На именничките: Честит имен ден със здраве да си носите имената и много щастие и усмивки.

# 256
Честит имен ден и от мен, момичета! Нека вече ви очаква само хубаво   bouquet.

Ники, голямо извинение от мен, но просто не успях с графика днес, а и на дребния му сложиха ваксина, но този път определено не му понесе - повече от 3 часа пищя. Толкова ми беше мъчно, че назнам как да го успокоя милото  Cry. Накрая го "черпихме" малко панадол и преди 20 мин се успокои и заспа. Сърцето ми се скъса да го гледам как се мъчи.
 Иначе добре ми е пораснал - 6460гр и 66 см - педиатърката вече иска да ме бие. И понеже детето пак иска още манджа май ще се захранваме, за да не го помпам само с адапте.

Изчезвам да свърша нещо докато е тишина, че не се знае до кога. По-късно пак ще пиша.  Hug Hug Hug

# 257
Честит имен ден на Хеленапеева и Лилибон! Бъдете здрави и всичко лошо да е останало зад гърба, а занапред- само слънчице:) Много  Hug Hug Hug

Весе, не се притеснявай, и утре е ден Mr. Green Наистина Бобчо е станал много голям, нямам търпение да го видя на живо сладура:) Вторият Пентаксим ли му сложиха днес? На Бела първия й понесе много добре, т.е. никак, нямаше реакции след него. Казват, че втората и третата се понасяли по- трудничко... 

# 258
Честит празник на именячките. Желая ви много здраве, любов и да си славите имената.
Весе, изчакай със захранването. Нека поне да ви минат ваксините и тогава се пробвай. Не мисля, че Божидар е толкова голям, че да го слагаш на диета детето. Пък и нали знаеш, че глад и колики (вече сигурно не толкова силни) си приличат като симптоми.... Едва ли е гладно детето. Ама ти си му майка и усещаш нещата - направи както мислиш, че е най-добре за него.
При ваксините и нашия младеж вдигна температура на втория прием. Трети още не сме слагали. Ще видя кога ще благоволя да отида до докторката.
Ритенце, надявам се си взела акъла на даскалицата по английски. Иначе за поканата за Вила Вилекула си знам, ама без климатик в колата не ми се ходи никъде. Аз и затова при Ники се отнесох с автобусчето.....
Зори, кога ще си идвате пак?

# 259
  • Стара Загора
Тук съм със всичките си кила и прелест бе Ритко Mr. Green Чета ви всеки ден ама докато се върна от работа...да се помотам в нас..да си хвърля един душ /че сержа инак противогаза трЕбе да вади, че съм бетер обгЪзяване Mr. Green/ и като ви прочета...вече ми се спи Crazy Дърта съм вече....дъртаааа Mr. Green
Обаче ви чета и много ви обичам Heart Eyes
Вярно, че останахте само с мен...щете...не щете аз съм и тва е Mr. Green

# 260
Честит имен ден на Ели и Лилибон.Желая ви да сте здравички и повече щастливи мигове.  bouquet
Ели,стискам палци за успешна и лека бременост  Hug
Аз ви мисля всички,обаче малкия звяр става все по-труден за гледане.Просто не е истина колко енергия има това дете,да не говорим,че не мога да се отлепя от него.В момента ,в който го оставя сам в стаята започва невероятен рев,докато не се появя.Като ме види,че идвам се хили като зелка.То е ясно,че се бъзика с мен,но не мога да го оставя да се дере.Опитах да взема компа в стаята при мен,но и това не става.Иска да пише и той  Laughing,ама то ясно,че така ще стане,нали докато ми беше  корема постоянно бяхме пред компютъра  Mr. Green
Ритко,аз колко пъти те каних,ти не щеш да дойдеш към нас,пък после се оплакваш,че не си се запознала с Марти.Отправям официална покана,който иска да заповяда и който има път към Пиги да се обажда,ние много бързо ще се придвижим на там.На мен ми е трудно придвижването с него,трябва да се съобразим с татито ни когато е свободно да ни метне към центъра,ама не мога да ви ангажирам всички,за това ви чакам.
Весе,и аз те съветвам да изчакаш със захранването.Раничко му е още.Нека стане поне на 4 месеца пък тогава.И не мисля,че е чак толкова дебел.Много си е добре детето,Марти на месец и половина беше 5700,така че не и се шашкай на педиатърката.Нека папа,колкото му е кеф,после ще ги свали,няма страшно.
Ако съм забравила някой или нещо моля да ме извините,не е нарочно.
Много гушки на всички и да знаете,че ви мисля,въпреки,че не мога да пиша толкова активно колкото преди,пак си ви ОБИЧАМ МНОГО  Heart Eyes Hug

# 261
  • София
Берни, обсебващи са малките човечета.  Mr. Green
Ще ни вземат здравето то се е видяло.  Hug
А за запознанството ми с малкия хубавец,
оставям си го за юни месец, искам да ми свърши английския
и после се залавям със срещи с познати и непознати.
Аничка, и до Дужба ще дойда. И без това трябва да
се видя с родителското тяло. А и мамчето ми се надявам другата
седмица вече да се завърне с баба ми, че проблемите
никога не свършват, ама с това съм натоварила малка част
от тук присъстрващите, но явно и липсата на мама и проблемите
на баба ми се отразяват.
Весе, днес май няма да можем да се видим. Като гледам какво
е навън и ми се плаче, а бях решила днес да раздвижа трътката,
че полудявам като си седя в нас.
Ники, малката ми прилича много на татко ти.  Simple Smile
Херко, ама дзак-вай по-честичко, че ми липсваш.

# 262
Ритко,ако се запътите през юни към морето ще се видим там,защото ние заминаваме другия петък и няма да ни има юни тук,ако не ще чакам среща с малката дама. Wink
Трудно е без мама,дано всичко с баба ти да е наред и да нямате повече проблеми,а да си чакате бебка спокойно. Praynig Hug
От това време много ми писна,бях си запланувала една среща с една колежка и бебчето и, и то взе че заваля.И днес явно ще се стои в къщи,което още от сега започва да ми образува нерви.Дано следобяд да просветне малко.

# 263
И аз се дразня на скапаното време, но така поне ще си оправя къщата, щото като е хубаво и скитаме по цял ден и нищо не мога да свърша из къщи.
Засега и аз не мисля да захранвам пък да видим докога ще изкараме. От няколко дни Бобчо яде по 4 пъти само, така че може да изкараме още малко на тоя грамаж мляко.
Аничко, не са колики - той плаче за малко само след като му свърши манджата. Да чукна на дърво коликите май ни заобиколиха.
Ники, не ни било писано да се видим тези дни - ние утре сме на бал и Бобчо ще е с баба си, а в неделя заминаваме за Благоевград за няколко дни. Ако евентуално в събота е хубаво времето или ако след обяд просветне може да се срещнем, а ако ли не - като се върнем от пътешествието. А иначе - това ни беше второто боцкане, явно първото при всички е без никаква реакция, но за второ се подготви психически.

Hug Hug Hug

# 264
Helenapeeva  Hug ПОЗДРАВЛЕНИЯ  за новината за малкото Коледно чудо, което те очаква! Много, много късмет, спокойствие и любов ти пожелавам! Бъдете здрави!

# 265
Гушканци и целуфанци на всички  Heart Eyes Hug
Днес за последен ден имам нет този месец,защото другия петък живот и здраве пътуваме към морето и няма да го плащаме,няма смисъл за една седмица.Като пристигнем там веднага ще ви пиша,а междувременно,всички неродени бебета да си стоят по местата докато им дойде времето.Много ще ви мисля,и ако другата седмица решите да организирате някаква среща,моля ви пратете един смс,че да се присъединим и ние с Марти.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
  • Виена
Ей, все не остава време и това си е!
Първо да честитя на Ели сърчицето! Само хубави бременни новини да ни споделяш до Коледа и да дочакаш радостта да станеш мама на живо и здраво бебоче!   bouquet
Ритко, кво си се разбунтувала? То не е лесно с тоя хормон, дето те бие  Mr. Green Ма да ти кажа под секрет, че само по-страшно идва тепърва  Mr. Green
Весе, като чета Бобчо какви килограми е... Филип направи 10 месеца и е 8,200 някъде. Да са живи и здрави! Щом са в кондиция, няма значение колко килограма са. И аз бих те посъветвала да поизчакаш със захранването още малко. Пожелавам ви бързо съвземане от ваксината. На мен ми е мирна главата в това отношение, защото отказвам да го ваксинират. Тук става без особени проблеми отказът. В резултат на това досега не съм имал ядове с температури и други неразположения. Имаше само 2 пъти хрема, когато го оставях на едни туркини по време на курса по немски. Спрях да го давам при тях, спряха и хремите.
Берни, и вие сте във т.нар. фаза "не понасям друг, освен мама"  Laughing Аз точно с тая фаза си оправдавам седенето на Филип с мене по време на курса. Ама какво да направя като наистина веднага реагира с хрема детето? Не понася друга миризма и това си е. Дори понякога и баща си блъска и не иска да го гушка. Докъде стигнахте с прохождането? Обезопасяваш ли терена?  Mr. Green У нас е страшна лудница и само летим след него да го пазим от собственото му любопитство  Laughing
Гушкаци на всички! Ще се върна да ви попрочета, че нямах време досега.
А, да! Рони, и аз не мога да разбера защо Израел да е в Европа, пък Бразилия не, ма това явно е една друга география.  Mr. Green

# 267
берни приятно да си прекарате, много да се забавлявате. Да си починеш и разнообразиш добре  Heart Eyes

# 268
Честит Рожден Ден, Хера! Жива и здрава да си ни - все така да си ни коткаш! Желая ти всяка твоя мечта да се превръща в реалност, а реалностатта ти да е сбъдната приказка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРА ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ

berni лек път мила и да си изкарате страхотно Hug

Общи условия

Активация на акаунт