Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 430
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
  bdbaloni Честит рожден ден на Хера с пожелание за много здраве, много късмет и много любов , защото всичко друго се купува само тези три неща не     bdbaloni

# 271
 newsm67 newsm38  ura
Честит рожден ден, Хера, да си жива и здрава, пожелавам ти много сила, за да се бориш за щастието и мечтите си!

# 272
Честит рожден ден и от мен Хера   bouquet Да си ни жива и здрава и все така готина модка  bouquet Всичко най-хубаво ти желая и много сбъднати мечти  bouquet

# 273
Херко, к`ото си пожелаеш и аз ти го желая!  bouquet От здраве и любовен мъж да не се отървеш! И от снахолюбив син да не се оплачеш! Grinning  bouquet
Ренче,
 де да бяха Бразилците в Европа. Все с тях щеше да ни се пада да играем, та нищо че първенство няма да помиришем.  Mr. Green

Берни, приятно морякстване.  Hug

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРА !!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!
baloni  Tada Tada nbirthday

# 275
  • София, "Младост 3"
Хера, ЧРД
да си жева и здрава и все така "устата"
радвам се, че си мод - нещо за което не бях на същото мнение преди много години при една първа среща с теб в др подфорум - много се радвам че често хората правят грешни преценки и моята бе такава
сега съм щаслива че те познавам поне виртуално
желая ти хубави мигове и много щастие, да сте живи и здрави всички и да си щаслива майка без много тревоги и проблеми....нека лошото е зад гърба ти

# 276
  • София, "Младост 3"
Деси бе прекрасен мод и си остава такъв човек...ще ми липсва нейната спокойна разбраност и компетентност .....желая й да наминава насам защото ще остави много приятелки тук

# 277
 newsm59!!!!!
Хера!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти само щастие,любов и късмет.

# 278
Момичета трябва да се похваля  точно за темата реших да направя нещо.
ЗАПИСАХ СЕ за "Повече българчета за България" кампанията на радио Витоша.
Немога да чакам вече искам бебче. Дано ме изберат и дано бебчето стане.Това си пожелавам за 22.06.2008-моя ЧРД

# 279
Хера, честит рожден ден! Присъединявам се към всички пожелания за здраве, много, много обич и щастие!   bouquet

Със закъснение честит имен ден на Лилибон и Хелена! Пожелавам ви само слънчеви и щастливи дни! Heart Eyes

Вчера по бях по доктори, сутринта цял час висене в кабинета на акушерката, докато попълни всички бумаги за ЖК, после ми поизточиха кръвчицата за изследвания. Следобяд бях на преглед, видях малкото бяло дупе, всичко си му е наред, има си тупкащо сърчице, гънчицата на вратлето си е в норма и най-важното - отговаря си на седмиците по всички показатели.
На първо гледане - най- вероятно девойка. Търся си зет. Умен, чаровен, подреден и да си хвърля чорапите в пералнята Laughing
Рита  Heart Eyes Ще те почерпя. Каквото си пожелаеш, няма пак да описвам мръсните си мисли пред вас.

Искам да ви кажа, че от понеделник започвам работа по един голям проект, който, според договорените срокове трябва да приключа в средата на септември. Така че се очертава лятото да бъда плътно разграфено по дни и часове. Хубавото е, че ще работя вкъщи, сама ще си определям ритъма на работа и аз ще съм си шеф bowuu

Така че ще пиша, ще ви се обаждам, за да ви разказвам за моето малко мише в хралупката, но едва ли ще бъде много често. Да си призная, понякога освен време, нямам и желание да пиша - не ми идва отвътре. Но да знаете, че ви чета и винаги в "нови отговори на моите публикации" търся първо нашата тема. Честно. Без подмазване. Пак ще ви кажа, че вие бяхте хората, които ми дадохте възможност да споделям чувствата си и да преодолея (доколкото мога), своите тревоги и страхове.
 Heart Eyes

пп. Мишел, успех. Бъди уверена и спокойна. Ще имаш своето малко щастие. Praynig

# 280
Разбира се че няма да чакаш всичко ще стане както го искаш този път вярвяй го много скоро ще ни зарадваш  bouquet

# 281
Шишче, браво на малкото шушулка. Все така напред.
Успешно и ползотворно провикване.  Hug
Сещай се поне, че на първо число сменяме темата.  Wink

# 282
  • Варна
Шушу, браво за хубавите новини! Ей такива позитивни постове харесвам!

Мишел, късметnewsm10

Хера, честит рожден ден, бъди здрава  и много щастлива!   bouquet

# 283
Херко, ЧРД и от мен. Бъди здрава и щастлива   bouquet.
Шушу, само такива вести да ни носиш  Heart Eyes. Имам тука един кандидат-зет, ама незнам дали ще успея да го науча да си слага чорапите в пералнята  Mr. Green.
Мишел, успех!
Берни, лек път и приятна почивка  Hug.
РенкаHeart Eyes.

Изчезвам да се опитам да се оприлича на човек и после - сред абитуриентите. Това туловище в нищо прилично не се побира, да видим дали няма да стана за посмешище.

Hug Hug Hug

# 284
  • София
Честит Рожден Ден, ХЕРА!

Общи условия

Активация на акаунт