Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 427
  • 400
  •   1
Отговори
# 285
  • София
 Tada hbdayМамче Херолина, честит рожден ден.От здраве да не се отървеш, от щастието по много да грабиш,
ама и за нас да има да не забравиш.
newsm59 bdbaloni
Гунки и цунки от Ралка и чипоноса къдравелка (това Рони го е казала, аз къдрици нямам)
Чакаме си маврудеца, тортите и каквото още си ни сготвила.

# 286
  • Стара Загора

бЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ХУБАВИТЕ..НЕ ПРЕкрасните пожелания момичета Heart Eyes

# 287
На първо гледане - най- вероятно девойка. Търся си зет. Умен, чаровен, подреден и да си хвърля чорапите в пералнята Laughing

Хм, абе и аз можех да предложа, ама последното условия бърка много работата. Много високо изискване. Mr. Green

Мишел, успех желая от сърце! Е, аз нали съм си от все неразбралите да питам - какво представлява споменатата кампания?

Пък ние днес завършваме и отсега се вълнувам. Вече си има дипломиран първокласник  bowuu- довечера е официалното тържество. И аз ще ходя! Peace

Ох, Хера слюнки ми потекоха... пуста лакомия мира ми не дава.

# 288
Хера, честит празник! Желая ти много здраве и любов.

Шушу, като ще си надомен работник да знаеш си те заплюваме за някое сутрешно кафенце (като решиш, че може да помързелуваш малко).

# 289
Светланче,Кампанията се организира за 3-та година с подкрепата на радио Витоша.Насърчават двойките да си имат бебенца,като им подаряват "най-дългата нощ"-вечер в хотел.Тези,които успеят да направят бебето в тази нощ,получават подаръци за бебчо.Заслужава си!Дано всички избрани двойки да си направят здрави и красиви бебчета,е и тези които не ги изберат също да не чакат до другата кампания!! КЪСМЕТ на всички!!!!

Аз си изчислявах подходящите дати - 30 и 31 дано и 1-ви не е късно и да мога да ви се похваля след това.Стискаите палци,Друг подарък не ми трябва за ЧРД!!

# 290
Херка мила, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, здраве,здраве, много любов от и за любимите мъже, и скоро да направиш Слави батко на една прекрасна девойка:)
 А тортата...от готварския ли взе рецептата Mr. Green много апетитна ми изглежда, потекоха ми лигите eat

Мишелче, стискам палци за нещо прекрасно да се случи в деня на детето. Заслужаваш го!

Шушке, успех в проекта и не се преработвай!

Светле, нацелувай "абитуриента".

# 291
  • Варна
Хера Честит Рожден Ден!

Едвам успях да ви изчета, толкова много сте написали от понеделник насам. Не ми убегна хубавата новина от helena - честита бременност, дано да е хубава и безпроблемна  Heart Eyes. Видях и нови снимки на Бела, просто е невероятна сладурана, Ники влюбена съм в Бела, много да я нацелуваш от мене  Heart Eyes.
Тези дни си гледах някои снимки от добрите стари времена и реших, че наистина се харесвам повече със светла коса, затова преди два дена изръсих повечко пари за фризьор и сега съм на руси кичури. Никога не съм си харесвала толкова косата и се чувствам много освежена. С нетърпение си чакам отпуската, искам да си почина, искам пак да съм бременна не ми се чака повече.

# 292
Честит рожден, Херке!!! Пожелаваме ти много здраве, късмет и любов! тортата изглежда не само красиво, но и вкусно!!!

Шушу, бравос!!! стискам палци!

Ники, вчера нещо не се видяхме.... трябва да се поправим  Joy

Целувки на всички!

# 293
  • Виена
Херка, аз напоследък все със закъснение се включвам за празниците и честитките!  Embarassed
Честит Рожден Ден! Щастие, любов, здраве, късмет... Всичко по много да го имаш!   bouquet
Мацки, честит 24 Май! На мен винаги ми е празнично на този ден!
Класната, весел празник!  Hug

# 294
Възползвам се от днешния празник да издам нещичко -
МЕЙЗ си има една перфектна НАТАЛИЯ! Де жива и здрава малечка, да радва много мама и тати  всички, които са я чакали да се появи!
Бързо възстановяване на Мейз!   bouquet

Така де. Честит 24-ти май. Особено на Класната!   bouquet
(Сърбяха ме пръстите да напиша мнението на латиница  hahaha)

# 295
Е това се казва новина!!!!

Миличка Мейз, много преживя и от сърце ти пожелавам всичко лошо да остане далеч зад гърба ти, малката Наталийка да ви радва, да расте весело и послушно дете, да е много здрава. А над нея ще бди най-прекрасния ангел-хранител- кака й Вяра Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес направихме кратка, но много хубава разходка в приятна компанийка. Всичко е документирано:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246428&photo=76

# 296
Честито бебенце на Мейз   bouquet! Да й е живо и здраво и много да я радва  Heart Eyes.
Честит празник.
Брей, много хубави снимки са станали  Simple Smile.
Ренка, благодаря за подаръка  Heart Eyes. Сигурна съм, че ще ми донесе някой и друг час спокойствие  Simple Smile.

# 297
                                                                        Честита рожба на Мейз !!!
                                             Пожелавам и да  бъде жива и здрава малката Наталия !!!

На Мейз бързо възстановяване и чакаме снимки на малката принцеса  .
                               Бъди много щастлива Мейз ,ти го заслужаваш толкова много  Hug от сърце !!!
                                                        Страшно много се зарадвах на тази новина.

# 298
  • Варна
Влизам да се отчета, че оцелях след абитуриентската и всичко беше супер, и намирам още по-супер-хипер-най-хубава новина!  Grinning

Честита дъщеричка, Мейз! Нека тя ти донесе всичката неизживяна радост да отглеждаш здраво, хубаво и умно детенце! Да е здрава и много щастлива мъничката Наталия! А мама да се възстановява бързо и скоро да ни зарадва с бодър и подробен отчет за събитието!

И малко инфо от някакъв номерологичен сайт за имена:
"Борислав, Веселин, Ивайло, Красимир, Огнян, Светослав, Теодор, Тихомир, Момчил, Биляна, Дияна, Ирина, Кремена, Миглена, Надя, Наталия, Светла, Юлияна, Соня и др. са много комуникативни, подвижни, непосредствени. Лесно учат. Обичат да говорят, да пишат, да смятат, харесва им разнообразието, пътуванията."

# 299
  • на дъното
ЧЕСТИТО Мейз, да ти е здрава малката принцеса и много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт