Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 424
  • 400
  •   1
Отговори
# 300
ЧЕСТИТО НА МЕЙЗ ТОЛКОВА ХУБАВА НОВИНА , ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЯ И МАЛКАТА ПРИНЦЕСА 

# 301
Честит рожден ден, Рени805! Здравето, силата и силната любов на близките ти хора да бъдат с теб ти пожелавам! Да започнеш да виждаш и светлинката в края на тунела!   bouquet

# 302
Честита прекрасна новина на мама Мейз! Да й е жива и здрава малката Наталия и да изпълни живота на родителите си с безброй щастливи мигове!
Ех, много хубаво ми стана от прекрасната новина! Grinning

Рени_805, Честит  Рожден Ден, мила! Мога само да се присъединя към пожеланието на Рони за светлинката в края на тунела! Вярвам,че те очакват по-добри дни! Hug

# 303
Честита сладка бебка Наталия на Мейз!!! Пожелавам им да са здрави и много, много щастливи! Няма по-страхотна новина, нали?

# 304
  • София
Честито бебче, Мейз! Да е жива и здрава Наталия!

Рени, пожелавам ти да бъдеш здрава и да станеш отново щастлива майка!

# 305
Честито Меиз,нека пътят ви бъде осеян със рози ,а животът ви дълга приятна разходка Hug                                                                                                                                       Рени честит рожден ден,дано следващия го празнуваш с още една рожба Heart Eyes

# 306
  • Варна
Мила Мейз, честита дъщеричка! Нека щастието, здравето и усмивките никога да не ви напускат, а всеки ден да стават двойно повече!

# 307
  • Варна
Рени Честит Рожден Ден! Нека се сбъднат мечтите ти и да бъдеш много щастлива!

# 308
 baloni  да е честита малката принцеса на Мейз и нека всичко лошо да е зад гърба и baloni

# 309
Благодаря Ви за хубавите пожелания момичета!!! Зарадвахте ме с тях .
Вие сте страхотни  другарчета. Hug

# 310
Честит рожден ден и от мен. И никога повече страдания, проблеми и мъка в живота ти. Много смелост и сила по пътя към по-доброто бъдеще.

# 311
Честита дъщеря Наталия на мама Мейз!

Честит рожден ден на reni _805!

# 312
  • София
Честита дъщеричка, Мейз!Да е жива и здрава,да расте умна и красива.

Честито и на Херка-с закъснение ,но с много обич!

Ние днес ставаме на цели 3 месеца,та ви черпя по едно. Mr. Green
 Времето е страхотно и обикаляме по цял ден.Излизам с бебо към 10.30 и се прибирам в 17.30 -вечеряме,къпем го и пак излизаме на разходка-този път с татито.Та така ни минават дните и нямаме време да седмен да ви видиме,но си ви мисля аз и си ви обичам всички! Heart Eyes
 Вече нямам търпение да дойде юли и да се радваме на новите полълнения на Ритка и Лили,после и Светлето и всички по реда си. Hug

# 313
  • Варна
Рени, честит рожден ден! Желая ти богат живот, изпълнен с много щастливи моменти!   bouquet

# 314
Мейз, честита рожба и от мен! Да расте здрава и умна! Много щастие на цялото ви семейство   bouquet

Рени, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната. Нека се сбъднат мечтите ти  Hug

angels_zg, честити ви 3 месеца  Hug Много бързо минава времето.

Общи условия

Активация на акаунт