Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 418
  • 400
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и хубава седмица ви желая.

Честито бебче на Мейз! Нека да расте Наталия здрава, умна и чаровна и да радва всички около нея.
Рени, честит рожден ден (макар и на патерици). Желая ти много здраве и любов.  Hug

# 316
Добро утро и от мен.

Честит рожден ден (със закъснение,но от сърце) на Хера и Рени 805,пожелавам ви да бъдете много щастливи ,обичани и да има повече усмивки по лицата ви ,а не сълзи.

Честита принцеса Наталия на мама Мейз.
При мен няма нищо ново ,няма с какво да ви се похваля .Инъче съм добре ,до колкото мога така да го кажа като изключим нервата която ме гони .

Обичам ви,благодаря  ,че ви има.
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 09:11 от gloria78

# 317
Глори,  Hug Все някога ще.  Heart Eyes

Честито тримесечие на Гого!  Heart Eyes
Приятна седмица.   bouquet

# 318
Честита сбъдната мечта на мама Мейз  Hug Нека расте голяма и щастлива малката Наталия и да радва всички около себе си  bouquet

Рени честит рожден ден ( и аз малко със закъснение ) нека от тук нататък живота ти е изпълнен само с хубави мигове , и от цялото си сърце ти желая никога повече да няма съльи в очите ти от мъка , а само от радост , която сигурна съм скоро ще изпиташ Hug Hug Hug

# 319
Честита месечинка на Жори!  Grinning

Глоренце,  Hug Пиши по-често, милинка! Независимо, че няма нищо ново. Ще дойде ден , в който ще има.  Peace И ние си ти е обичаме, нали знаеш? Heart Eyes

Лека и успешна седмица на всички!  bouquet

# 320
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МЕЙЗ!!!!! ДА Й Е ЖЕВО И ЗДРАВО И МНОГО ЩАСТИЕ ДА Й НОСИ!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕНИ! ОТ СЕГА НАТАТЪК САМО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЗА ТЕБ!!!

Много си зарадвах на хубавите новини. Така ви искаям само щастие да има покрай вас! Peace
Ние сме добре,растем и се глезим  Laughing,но това много ни харесва. Приключих училище с баткото (4 -ти клас),сега ми остава за избутам и 7-я с каката и ще съм по-свободна  Laughing
Много целувки на всички от нас и само усмивки през новата седмица  Peace Heart Eyes  bouquet

# 321
мацки ,извинявам се за грешките ,но писах с активното участие  на Вики  Laughing Laughing

# 322
  • София
Рени, честит рожден ден (на патерици), но зло да те забрави. Само щастие и много здраве желая.
На мама Мейз, едно голямо ЧЕСТИТО. От тук нататък само хубави мигове в живота ви да има.
Бъдете здрави и не спирайте да се радвате на щастието си.  Hug

# 323
Благодаря Ви момичета !!! Когато Ви чета съм щастлива ,макар и за кратко. Дано Вашите пожелания ме споходят, защото знам че са искренни !

# 324
Една честитка и от мен за мама Меиз и малката Наталия! - Много здраве и усмивки!
Честито (на патерици) на Хера, Рени805 и месечинка на Георги! - Бъдете здрави и много късмет!

# 325
  • Варна
Момичета тази събота и неделя (31-ви и 1-ви) съм в София на обучение. Много ще се радвам ако най-после имам възможност да се видя с вас. В събота ще съм свободна най вероятно след 3-4 следобед, а в неделя ще имам може би около час свободно време, защото ще бързам да хвана някой автобус за Варна към 5-6 часа. Пишете ми на лични.

# 326
Честита малка сладка Наталия на мама Мейз да и е здрава и мноооооого щастлива! baloni

# 327
Рени, честит рожден ден на патерици и от мен! Всичко лошо да остане далеч зад гърба ти и скоро да имаш нова надежда и искрица, която да даде още по-голям смисъл на живота ти!  Hug Hug Hug

Момичета, водих Белката пак на ортопед и благодарение на невероятните гащи сме успели да коригираме ъгъла от 58 на 63 градуса:)) Много съм доволна:) Само дето чичо д-р /той е всъщност батко/ каза да ги носи още 1 месец, за да задържим перфектния резултат. Абе...сигурно е, че нощем ще е с тях, ама в тия жеги дали  да оставя детенцето да му запарва това чудо на д-то...не знам...
Мила ни mcheuz, желая ти успешно завършване на учебната година Mr. Green

НА мен много ми се иска в събота да идем до село, ама не знам дали времето ще ни го позволи. Ако сме си в София, обезателно ще се видим с теб, Фивърче. Ти къде из София ще се подвизаваш?

# 328
KikiNiki,благодаря ти за пожеланието ! Hug
Браво на малката Бела !!! Всичко ще се оправи ,трябва само време  и търпение.Радвам се че проблема е овладян .
 Хубав ден  и приятна разходка днес.

# 329
Рени
 nbirthday
На патерици.
Много,много здраве,щастие,късмет и любов!!!

Общи условия

Активация на акаунт