Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 432
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
Шушке, бравос  Hug. Безаварийна бременност и от мен. Тъкмо се зачудих къде зачезна, а то за добро било   Grinning.
Честити месечинки на бебоците. Честит рожден ден на Силия   bouquet.
Момичета, хайде да спретнем една срещичка вече. Тъкмо ако е удобно да се видим и със Зори и Жори, че после пак ще ни избягат.
Искам и аз да видя къдрав Марти.
Понеже и аз все забравям датите, дали пък не може да ги допишем в списъка?

# 136
Еееееееее най-после хубави новини в този подфорум! Шушу пожелавам ти леко бременеене и здраво и усмихнато бебче от Дядо Коледа.

# 137
Веселушка ме изпревари.И аз от доста време се каня да предложа да добавим дати в списъка.
Ще снимам къдрушките и ще сложа снимка,ама да видим как ще стане,защото те са само няколко отзад,а пък Марти е доста шавлив. Laughing

# 138
Благодаря на всички за пожеланията, за стиснатите палци, за това че ме усмихнахте Simple Smile

И понеже днес от вълнение, че ще ви се похваля, забравих да поздравя всички, които са имали и имат хубави поводи    bouquet  bouquet  bouquet  Сега поне си имам оправдание, че ми е изветрял тотално мозъкът Mr. Green

В събота бяхме на "среща" с малката шушулка, расте си там в тумбака, на този етап всичко е ок. Криси е силно впечатлена, сега само ме гони да ми гали корема и да говори на бебето. Много е доволна, че ще бъде кака и е готова да сподели всичките си дрехи и играчки с бебето. Уведоми ме, че тя щяла да го къпе и после ще ми го дава да го гушкам.
След десет дена съм на първата фетална морфология, нямам търпение; после на 31-ви пак. Така съм сега - от седмица до седмица и от месец до месец. Споделям, че в началото здраво ме тресеше параноята (и сега също, но по-малко), но се старая да мисля хубави неща за мен и за шушулчицата. Спя, почивам си, в работата имаме една стая с диванче, ходя в почивките да си полягвам там.
Но все пак у дома ми е най-добре. Мисля да си взема отпуск от началото на следващия месец и семейно да се разходим до гръцките курорти - и без това Кристина ме уговаря, че сега в Гърция е идеално за море Simple Smile

Пожелавам ви слънчева, усмихната и спорна седмица! Grinning

пп. Според моите изчисления очакваме шушулката на 4. декември. Докторът все още не ми е определил термин.

# 139
да ти е жива и здрава племенницата Веси!усмихната и лъ4езарна,красива и нежна за радост на мама и тати!

честит рожден ден Цвети!бъди красива като цветята и засяна като слънцето за мама и тати

# 140
4естито и на теб Шушу мили4ка!Успе6на и лека бременност от сърце ти желая!
ХЕЙ заредихте ме
 с мого приятни емоции мили4ки БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИ4ЕТА!
Силно Hug Hug Hugот мен

# 141
Ей, Шушу, това се казва новина:)) Стискам палци за лека бременност и здрава и пухкава шушулка през декември!

Мерси за честитката за Белка!!! Честито месечинки и на Борката и Марти-къдрушкото:)

Ние днес изкарахме деня в Заимовата, с няколко прибирания за папане и преобуване. Весе, оглеждах се за теб, ама няма:(( Кога ще прескочиш насам с Бобчо, не съм го виждала отдавна, кой знае колко е пораснал!

# 142
Иха, как ме зарадваха днес. Рита беше добрият вестоносец! Шушу, поздравления за прекрасната новина! Най-леката и безпроблемна бременност ти желая! Това се казва добра новина!

Ехо, за известно време бях без комп. И както винаги успях да шашна някои от вас! За което се извинявам! Обаче да ви кажа - това без форум е много страшно положение. Кво са правили хората преди? newsm78

И тук да честитя малката племенница не Весето! Поне за Бобчо ще има голяма компания от разбойници в родата! Peace Да му мислят мамите и татковците! Mr. Green
Рита,   Hug Чакаме снимки на количката! А има ли други бебшорковски работи? Grinning Ух, как обичам! Grinning

Да дам отчет и за мен- Лилибон и Херка се оказаха напълно прави! Това всъщност са юмруци - бебето се е обърнало с главата надолу. Ама и аз съм точно както Херка разказва - все едно ще ме продъни. В книгата пише при такива ситуации трябва да го погаля и то ще усети и ще се супокои, даже можело и да заспи. Е, моето бебе не е чело тази книга. Опитах. Рзултат - започва да натиска силно там,където слагам ръката си. И аз го бутам лекичко да се поприбере, то упорито натиска отвътре. Димитър коментира по следния начин: "Да се чудиш на кого се е метнало така инато?" Какво иска да каже този човек? newsm78

Все едно. Нали съм идиот,  все пак си питах док дали от тези силни ритници и юмруци бебето не може да си спука мехура само? Док мълча известно време. Аз - умрях от срам. Че съм така тъпа де. А после каза: Ами никой досега не ме е питал такова нещо. И взе да ми обяснява, че не е чувал някой да е изследвал тази страна на въпроса. Това доказва, че аз съм най-шантавата и най-лудата, нали?
Впрочем и този доктор каза, че е момче! Поприказвахме си добре и питах за всички идотиини, дето си ме тресат.Mr. Green Става въпрос за онзи младия доктор. Рони, нали се сещаш? Wink

Електра, стискам палци за историята. Ти си ни отличничката!  Peace

Отивам да ви чета!

И да се похваля забравих. Моя приятелка след много дълги опити е бременна. Много се кефя за нея! Laughing

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 01:07 от svetlana_78

# 143
Шушу, честито! Лека и безпроблемна   bouquet
Ясна, сигурно не се чувстваш никак добре  Sad Мисля си за теб. Надявам се скоро да имаш и поводи за радост  Hug
_MEGI_, как сте? Оздравя ли малката кукла?  Heart Eyes Вики за първи път беше болна. И макар, че няма температура и си играе, но беше с разстройство и още кашля. Притесних се  Sad
helenapeeva, къде се губиш, миличка? Надявам се да е за добро  Praynig
Февърче, честито ви боядисване  Wink И аз съм специалистка вече, пази се от конкуренция  Laughing Ти направили си изследванията?
Светлеее, видя ли  : Crossing Arms Ще ни слушаш какво ти обясняваме!  Hug Радвам се че всичко е наред.
Ренка, при теб как са нещата?
Хубава седмица от мен! Нагушкайте сладките бебоци   bouquet

# 144
Ей, Светле, тъкмо се бях притеснила къде изчезна. Но виждам че си добре, и се завръщаш с пълна сила  Laughing

# 145
  • Варна
Шушу честита бременна новина  Heart Eyes, пожелавам ти всичко да е наред!
cher да вземем да пуснем една обява с тебе, ще изкарваме по някой лев допълнително  Laughing. Относно изследванията до края на месеца мисля да ги направя, взех годишен бонус през април и досега се поглезих с разни неща, от които имах нужда, време е да обърна внимание и на изследванията.
Не съм ви се похвалила, че кръстницата ни е бременна със второ дете и чакат появата на бебчо през септември.
Юни месец очакваме гости от Дубай - на мъжа ми сестра му с нейния мъж, плануваме да пообиколим разни хубави места из България и също да отидем до Кръстова гора.
Хайде приятна вечер на всички, отивам да вечерям  Heart Eyes

# 146
Рени, ами явно й е било дошло времето да мине само на кюфтета... Хич не се сеща, изобщо не плаче... За мен е трудно сега да свикна, че приспиването е по друг начин... Тя си сменя и режима и да видим кога ще се урегулират нещата...

Светленце, стискам палци! много даже!

Приятен ден на всички!

# 147
Тя си сменя и режима и да видим кога ще се урегулират нещата...
Айде, дано да ви обучи бързо в новите й неща малката Ламя.  Grinning
Светле,  Heart Eyes
И всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Шушу - ПОЗДРАВЛЕНИЯ! - Здраве, спокойствие и много късмет ти желая! Само положителни мисли и емоции и НАЙ-ХУБАВАТА КОЛЕДА!
Рита - ДОБРЕ ДОШЛА в нашата "мила родна страна". Всеки ден си мислех за теб и бебка. Имам една позната, която е родена на 27 юли и все разправя, че неможе да се спре да пътува и страшно обича пътуванията, защото била родена в празничен ден на "ПАНТЕЛЕЙ ПЪТНИК" и аз все го свързвам с твоя термин.  Hug
Светле, радвам се, че сте добре  Hug. И за сетен път ме "разби" с твоето въображение.
все пак си питах док дали от тези силни ритници и юмруци бебето не може да си спука мехура само?
Това твоето си е талант  Hug да знаеш.
Fever-че май започва розова серия от живота ти и много се радвам за теб.  Hug С толкова положителни емоции от предстоящите събития очакваме включване с още добри новини, но всичко по реда си.
За всички  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
  • София
Lili_X, добре сме ние с бебка, поне така се надявам. От два дена като че ли не ми е много активна, ама аз
никога нямам угодия. Една нощ така се беше разбунтувала, че се чудех дали се чувства добре. Днес помърда малко
но на мама не и е достатъчно, разбира се. Никакво търпение нямам вече до понеделник, но ще си издържа стоически.
Имам едно въпросче, но ако не е удобно тук да ми отговаряте поне в бременната тема.
А въпроса ми е какво ще ми трябва за болницата, когато дойде момента да отивам на среща с бебка?
В отчетните трябва да изчета доста теми които съм пропуснала, а време не ми остава изобщо, така че
ще бъда много благодарна ако ме осветлите малко.
Светле, снимки на количката на лични или в кю-то.

Общи условия

Активация на акаунт