Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 435
  • 400
  •   1
Отговори
# 150
Мило, те нещата за болницата са различни според това къде ще раждаш. Има болници, в които отиваш само с нещата за теб. В други искат памперси, кърпички, превръзки /лигнин/. Отвара от смрадлика някой да ти направи при нормално раждане, но това не е задължително, а по твоя инициатива. Така че най-добре е да си го запишеш та листчето с въпроси за понеделник.  Wink Hug За Вита питай и тити.   Hug

# 151
Ритка,предполагам,че във болницата ще ти кажат като наближи момента.Аз отидох с ръцете в джобовете,защото за Токуда нищо не трябва.Бях се заредила само с шоколадчета  Embarassed

# 152
  • София
Прави сте като се замисля, ама май трябваше с това да почна. Ще се оправдая пак с бременния си мозък, при това
блондински. Ще питам Титката. Гушам вас. Hug

# 153
  • София
Светланке, да ти е жив и здрав мАжо много да го слушаш и Септември месец да му родиш един здрав и красив младеж, който да е по буен и от Вики. Поздрави специално Миташки от мне за неговият ден рожден.

Ясна, миличка липсваш ми.  Hug

# 154
А, мерси, мерси! Hug непременно ще му предам.
Септември месец да му родиш един здрав и красив младеж, който да е по буен и от Вики.

Какво съм ти направила?  Mr. Green  Той Вики и сам е на път да ме изпрати в лудница,  представям си в два броя същият вариант. а ако е и по-буйно... ooooh!

Аз да дам отчет - най-сетне се записах на консултация /в шестия месец - Joy, макар че Весела каза, че мога да изчакам и до девети/. Та днес бях на консултация. Всичко е ок. Дори ми взеха секрет за микробиологоия да видим за инфекции. Беше ме много страх, ама много нежно свършиха тази дейност. А и нали рискът от инфекции при серклаж е  по-голям, та нямаше начин. Притеснено ми е, макар че не ме бъркаха навътре /извинявам се за израза/. Малчо също е добре - върви си едричък. На мама дете е все пак! Mr. Green А да, и докато ни преглеждаха той беше зает с много важна дейност - яростно си смучеше пръста, даже и прегледът не го накара да си изкара ръката от устата. Mr. Green Много сладка картинка. Много мило ми стана.

Е, похвалих се! Поне за следващите 24 часа ще съм малко по-спокойна.

Ламче, багодаря, милинка! Бързо си урегулирвайте режима с малката ламичка! И я намчкай от мен!

Ники, къде си?  newsm78

# 155
  • София
Светле, браво на мъжлето, слушка детето за сега вътре в корема,
расте и хубавее а после да му мислите.
По принцип се прави микробиология, мисля три пъти за цялата консултация
, но ако имаш оплаквания веднага ти взимат, поне при мен е така.
Ама аз си я почнах още в началото ЖК, не чаках до шести месец. Mr. Green
Както ти казах вече в пакета не се включва цитонамазка, поне във Вита е
така, а и не съм чула до сега да правят по време на бременност. Ако някой
знае нещо друго да каже, че ми стана интересно.
Явно на никой не му се влиза във форума, не че настроението е за радост.

# 156
Светленце, и на мен скайпът ми каза, че си имаш рожденик. Да ти е жив и здрав! Много да те слуша поне до септември и след това, като получи още едно подкрепление в мъжкия отбор, ти му мисли.  Grinning
Браво за прегледа.  Hug

Аз днес имах желание да изненадам Ники и Бела, но лоша сметка без кръчмар си бях направила.  smile3506
И ме боли тимбарицата - сега пия кола. Дано ми мине, че ще я сменям. И без друго тази не е много умен модел.  Crossing Arms

# 157
И ме боли тимбарицата - сега пия кола. Дано ми мине, че ще я сменям. И без друго тази не е много умен модел.  Crossing Arms

тимбарица?  newsm78 знаеш за бременния ми мозък. ooooh! и тъй като не знам какво е това , не мога да преценя до каква степен да се притеснявам за теб. Каквото и да е - да оздравява.
Впрочем по силата на логиката ако следвам логичната връзка с колата - вероятно глава или корем. Знам, че за повръщане се пие кола, а може и при главоболие. Айде не ме мъчи, а си ми кажи като на идиотче!

Верно е много пусто тук.... Sad

# 158
Ронка, оправяй главицата, че утре ще ти гръмне от саунд - трябва да имаш силички. Не знам в навалицата дали ще се засечем. Ние така или иначе доста късно ще отидем, че бавачката ще може да дойде чак към 19 часа. Дано не е много късно да се наместим. Нашите билети са за трибуната. Нямам търпение просто.
Светле, радвам се за хубавите новини. Желая ти да оползотвориш чудесно тази вечер малкото НЕпараноични часове след прегледа......
Иначе цитонамазка на мен ми направиха още 6-та седмица. После само микробиология.
Нещо ме няма да помня, така че не се сърдете ако съм пропуснала нещо (най-вече за поздрави).

# 159
Аничка, ние КИС ще го слушаме от дивана.  Mr. GreenДано се чува добре.  Grinning

# 160
  • Варна
Светле, да ти е жив и здрав мъжът и да споделяте много радост оттук нататък!   bouquet Бебо да продължава да бъде отличник!

Аз стягам багаж за София, клатейки крака пред компютъра. А хем мъжът ми е обещал да ме вдигне в 4 сутринта, за да пристигнем в София  в прилично предиобедно време. Имам дълъг списък от приятелки, с които искам да се срещна, както и мераци за шопинг, да видим какво ще успея да побера в наличното време. На КИСС ще им се размине, няма място за тях в списъка.  Mr. Green Ще разправяте после, може и да изпеете какво е било.

Сега ви оставям, с надеждата докато се върна в понеделник тук да бъка от щастливи новини!  Heart Eyes

# 161
  • София
Добро утро. Аз още спя и бъркам рожденни дни. Със сигурност две мои приятелки имат, а и една мацка от отчетните също. Да са живи и здрави.

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 08:37 от rita_zita

# 162
Шер, Честит Рожден Ден! Жива и здравичка да си ни! Навсякъде да те съпътстват радостта, щастието и обичта във всичките й измерения!  bouquet  bouquet  bouquet

Лилибон, благородно ти завиждам за разходката! Да поскиташ и заради мен. Аз нали съм затворник!
Рони, оправи ли се, слънчо? Hug
Аз още спя и бъркам рожденни дни.

Не е от спането туй, ами от бременен мозък ,ама за поне си признавам... Stop А видя ли, че и на Аничка са й взимали цитонамазка? Grinning

Впрочем Аничка - да се забравлявате най-пълноценно довечера! Peace

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 09:08 от svetlana_78

# 163
ШЕР ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА

# 164
А да забравих да почерпя  Embarassedза мойто мило той вчера имаше рожден ден , а също така имахме  и  четвърта годишнина от сватбата ни

Общи условия

Активация на акаунт