Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 453
  • 400
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хей ме на, завърнах се. Днес излезнах в 7:30 и преди час се прибрах. С Веселушката направихме хубава разходка, ама тая жега много уморява. После отидох на среща с д-р Илиева и д-р Марков Grinning. Малката е станала кило и половина, без някакви грамове, както винаги подвижна и доста шаваща, и понеже мама се беше навила да и направят хубава фотосесия, та малката инатка продължава да си е с характер. Всичката пъпна връв и беше пред лицето, та нямаше как да я видим. Само чипото носле и се различава, поне срамни устни си имаме ... .  Laughing вървим със седмица напред в размерите, ама това е доста относително с ехографите.Да ми е жива и здрава само, нямам търпение да си я гушкам бебката хубава и чипоноса. Почвам на две седмици да ходя на прегледи , и после на една.
Рени много се радвам, че ще си дойдете, искам да мачкам малък хубав Филип.
Мечко, малката е за папкане също. smile3508
Шуши, хайде да нИ казваш к'во ти се пие, става ли. Че кат ни гледаш тук едно дебелани изтумбени ще трябва да си ближем и зданиците сигурно за да не ни стане нещо. Стискам ти палци мила и да знаеш че всичко ще е наред. Само няма да ми притесняваш момичето дето си отглеждаш.

# 196
Здравейте момичета Heart Eyes Hug

Шушу толкова добре те разбирам миличка Hug

И така незнаех дали да споделя новината защото е толкова рано още .......................
НО в мен има едно 3см.човече с тупкащо сърчице вътре в мен ,което въпреки че е толкова мъничко ме кара да чувствам толкова много неща..........щастие,страх,надежда и какво ли още не #Crazy
В 7г.с. съм в момента и живот и здраве ако всичко е наред ,тук разчитам на силно стиснатите палци на всички вас които ми бяхте такава силна подкрепа последната година Heart Eyes ще си имам бебче около 26-27 декември.

# 197
helenapeeva, това е прекрасна новина!  Heart Eyes Успех, миличка! Желая ти всичко, което са пожелала на всички момичета тук - да станат щастливи мами на здрави бебета!
Ти ще си кажеш кога да размествам списъка, нали?

Малката Медунка е невероятно красива!  Heart Eyes 

Шушу, да си гледат работата  Whistling. Май шефовете ти помагат да вземеш животоспасяващо решение - моооого дълъг болничен.  Hug

Чипоносите много ги харесвам. А пък тези, които си имат инатливо характерче - още повече.  Grinning Heart Eyes 

# 198
Страхотна новина Hugотдавна чакам някои да се похвали!Стискам ти палци fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover лека бременност и здраво бебче Heart Eyes

# 199
  • София
helenapeeva, имаш стиснатите ми палци, и ти желая лека и безпроблемна бременност. Почивай и знай , че за всичко останало има време, не искам натоварване.

# 200
helenapeeva, браво на теб !Зарадвах се истински и ти се възхищавам на смелостта .
Желая ти от сърце всичко да е ок до края ,а накрая едно живо и здраво бебче! Hug newsm10 newsm10 fingerscrossed fingerscrossed

# 201
Ех, Елииии така ме зарадва  Hug Ето тази новина чаках  thumbsup
Подозирах те аз с това зачезване  Thinking
Дано всичко да бъде наред  Praynig Ако имаш нужда да поговориш винаги съм насреща, и въобще ако с нещо мога някога да ти помогна  Wink
При Димитрова ли ходиш?

# 202
Ели, направи ме много щастлива...  Нищо няма да ти пожелавам сега/освен лека и безпроблемна, естествено/, само стискам палци и искам да отправя към теб и едно здраво и пухкаво сладурче най-прекрасните пожелания през декември. Много, много се радвам. Дано успееш да се събереш и да бъдат по-малко притесненията ти.. наистина е трудно да ги преодолееш, но пък резултата си заслужава:)) Ако имаш нужда от нещо- нали знаеш Heart Eyes

Днес нашата градинка беше посетена от един голям, усмихнат и кипящ от енергия синеок сладур:) Бела не пожела да се събуди и да се запознаят, затова снимах само будния:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=190

Вчера пък се запозна е един по-млад от нея момък, тоя път беше будна и дори побщуваха. Бяха много смешни, наистина сякаш си говореха, накрая и си пореваха дружно. Ето снимки и от тази среща:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246428&photo=8

Искам още срещи. Кога ще направим една Ариана?

# 203
Ех, Елииии така ме зарадва  Hug Ето тази новина чаках  thumbsup
Подозирах те аз с това зачезване  Thinking

И аз като Шер. Не че подозирах точно, но все имах странно усещане като те чета. Grinning Честито, милинка! Знаеш - всички сме зад теб! Hug

Шушу, честно да ти кажа - все едно описваш мен! До лудост познато ми е всичко точно както се случва при теб. Вече почвам да свиквам с мисълта, че повечето от проблемите са в главата ми... което не ми пречи да седя будна до два-три през нощта в страх да заспя. Но , милинка, някак трябва да устискаме. И ще го направим. А после ще си гушкаме сладки бебочета. Впрочем да ти кажа Рита много познава за пола. А вече гледам си е казала тежката дума. Laughing

Меченце,   Hug стана ми едно мило като си ви представих двечките как плачкате, а после как татито ви успокоява...  Понякога напрежението и натоварването си казват думата, но това не трябва да те кара да се чувстваш виновна. Peace

И Ники, кво викаш, мома Бела от сега заобградена от готини младежи. Да ни вардиш момата ей, че е малка още. Mr. Green
А бабата с очилата чия майка е - твоя или на Ники? newsm78

Аги, изчезна ми ти днес. но да знаеш, че от Класната отърване няма. Mr. Green

Рони, развълнува ме по особен начин тази вечер...  Heart Eyes

Ох, тази седмица Вики завършва и мен ме тресе повече от него/сряда и четвъртък са му изходните нива, петък е тържеството/. То, в интерес на истината - него хич де. Sick От онзи ден съм заобяснявала как ще стане козар или овчар, щото не си пише старателно домашните... съвсем като даскалица съм. ooooh!

# 204
А бабата с очилата чия майка е - твоя или на Ники? newsm78
Ми те и двете й баби са с очила newsm78 Тази е свекървата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246428&photo=7
съответно другата е моята майка...
 Hug Hug Hug

# 205
helenapeeva   много се радвам за теб.пожелавам ти всичко да е наред.да си много спокойна и да се похвалиш за коледа с бебче. Peace Hug  bouquet

# 206
Ели, страхотно! Всичко да е наред  Praynig!

Ники, ми вие всички младежи омагьосахте...ама така е, друго си е живия контакт с противоположния пол, а не като в ХІХ-ти век само по снимки да се гледат. Живот и здраве, като се наканим да си дойдем на гости (сигурно другото лято), ще направим и ние едно мечешко представяне в обществото Wink

Почвам на две седмици да ходя на прегледи , и после на една.
Ей туй с едната седмица е голям кеф, ама по-малко време за паранои остава  Mr. Green

мръсни мисли за бейлис с мнооооого лед.

Шушке, айде да ни пощадиш...С много усилия на волята си поръчвам само многото лед.

Много ви  Hug всички.

# 207
Благодаря на всички ви за подкрепата ,не съм и очаквала друго  Hug Heart Eyes Обичам ви.
Да страшна параноя ме тресе ,но засега удържам положението.

Като гледам всички тези сладки бебоци и Бела и Борето и всички сбъднати ваши мечти ,някак си успявам да си дам сила ,вяра и  надежда  ,че този път вече всичко ще е наред  Praynig Но и страховете са много и понякога побеждават ,но вие знаете за какво говоря....................

Шер да при Димитрова ходя ,в началото след като установи бременноста бях 4-5г.с. полежах малко в болницата да съм и под око, но тъй като нямаше причини да ме държи повече ме пусна да си ходя ,дадоха ми болнични но аз все пак влизам в офиса ,защото работата ми не е толкова напрегната ,а ако спра да работя ще полудея ,те и без това всички така ме пазят ,че няма как да се пазя сама  Wink почивам си  по често.

Още веднъж ви БЛАГОДАРЯ милички

# 208
Ей, Ели, и аз много се зарадвах, че си получила нова надежда. Ще стискам палци всичко да е наред и ти обещавам да не се уморя да го правя и през декември  Hug и кураж.

Шушке, всичко ще бъде наред и после ще се смееш, но всичките притеснения са си напълно нормални. А това с Бейлиса хич не беше честно, ама на мен утре ми свършват хапове и може и да се възползвам  Mr. Green. Ако ми се случи ще пийна и за вас с Мечето Peace. А по отношение на гадовете в офиса - можеш само да си им благодарна, че те подстрекават така старателно да си останеш вкъщи и да не щъкаш по жегите на работа.

Борката и Бела
много са пораснали. Предлагам следващата среща да е нашата градинка - ще ви чакам да знаете.

Злати, честит рожден ден. Бъди здрава и много щастлива. Нека всички изпитания са в миналото и оттук нататък да се наслаждаваш на спечелените битки. Весел празник и да цункаш Дари   bouquet.
Целувки на всички и приятен ден  Heart Eyes.

# 209
Честит Рожден Ден и от мен на Сладкото майче! С истински безметежно щастие да е изпъленен животът й оттук нататък!Малките й съкровища да не се уморяват да й носят приятни емоции!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт