Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 441
  • 400
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Раленце, ти си ми лИбУФта!
 И изобщо ако някога взема да изневерявам на Димитър - с теб ще да е! Mr. Green

Впрочем тъй като е станало на въпрос - да си кажа и аз. Рита е права. На моменти забравяме защо е този форум... Засега млъквам.

Подмазвачка ниедна.  Mr. Green Hug И аз тЪ лЮбя либе мое.
Сега чакам и Весето да ми натрие малко сол на тиквата. Весе, само дишай спокойно,
мило.

# 241
Сега чакам и Весето да ми натрие малко сол на тиквата. Весе, само дишай спокойно,
мило.
Дишах, дишах и пак ще те бия. Я укроти хормонелата  Naughty, че Ке те тепам, няма да ми тормозиш слонката с твойте изтрещявания, ей.

Ники, имах в предвид паркчето до стадион "Герена". Като решим да си разнообразим живота там се подвизаваме. А по темата на Лудото Ленче  Wink колко ми тежи количката - тя по-лека няма да става, но по моста едва се минава - страшно е разбито и ми е много трудно придвижването до вашия парк. Това не пречи да се разбираме отвреме навреме да идвам, но няма как да бъде често. Затова предлагам веднъж ние, веднъж вие да покоряваме разбития мост. И понеже ние вече идвахме, ваш ред е  Mr. Green. Ако се притесняваш за кърменето - градинката е на 5 мин  от нас, единственото кофти е липсата на асансьор, но ще се преборим някак.

Аз пък ви обичам всичките и се чудя как и кога да се докопам до Лъчи,  че него най-отдавна съм виждала, както и до Марти, че него не го познавам лично   Simple Smile.

Приятна вечер  Hug.

# 242
  • София
Аз пък ви обичам всичките и се чудя как и кога да се докопам до Лъчи,  че него най-отдавна съм виждала, както и до Марти, че него не го познавам лично   Simple Smile.

Приятна вечер  Hug.

Е аз какво да кажа като не съм ги виждала изобщо на живо още, за срамота.  Crossing Arms
Аги ще се разхождам май и до Младост преди да съм родила.

# 243
Честит имен ден, Helenaрeeva и Лилибон! Да сте живи и здрави!   bouquet
Ако някой още има имен ден днес, и него го поздравявам.  Hug

# 244
Честит Имен Ден и от мен на именниците! Живи, здрави, много обичани и обгрижвани да са!  bouquet

# 245
чЕСТИТ ПрАЗНИК НА ВСИчКИ ИМЕННИцИ И ОТ МЕН! ЖЕлАЯ Им ЗДрАВЕ И МНОГО ЛЮБОВ!  bouquet

БлАГОДАрЯ ЗА ОТГОВОрИТЕ МОмИ4ЕТА! Наистина е по добре да из4акам нужното време!
Успешен и слън4ев ден на Вси4ки от мен Hug Hug Hug

# 246
  bouquet Честит имен ден на всички именници и от мен, дано имената ви ви носят много сила, щастие, успехи и здраве!
 Hug

# 247
  • Варна
Благодаря за поздравленията! Черпя:

# 248
  • София
Lilibon,Helenaрeeva,със здраве да си носите имената. Да сте ни живи и здрави, и нека Господ ви дарява с щастие и безгранична любов.

Ама ще ви замоля по-скромно с почерпките да го давате,че тези ягодки ... . Laughing

# 249
  • София
здравейте и от нас!Отдавна не сме писали,но много ви обичаме и мислим за вас!Целувки от нас с Жорката! Heart Eyes Hug
 Завърнахме се от БГ преди седмица,но така ни липсва.То за 1 седмица,човек не може да си свърши всичко запланувано.

Честит рожден ден на Злати и Шерчето!- със закъснение,но с много обич.

Честит имен ден на именниците ни днес!  bouquet

helenapeeva ,честито малко сърчице!Дано всичко мине безпроблемно и за Коледа да си гушнеш малко слънчице.Много се зарадвах за теб.Преди 2г. аз бях бременна с близнаци и четях редовно майската тема(не съм писала никога обаче)и преживявах всичко с вас.Към 5-тият месец ,тъкмо реших,че ще се престваша да пиша,но загубих бебчетата.После разбрах,че и ти си загубила своето и ми беше много мъчно.Сега обача съм адски щастлива и ти стискаме палци заедно с моето малко слънце!

Луиза,според мен -направи това,което ти говори сърцето.Аз и двата пъти не съм чакала 6-те месеца.аПървият път започнах на 3-тият,вротият път-на 4-тият месец.Просто не можех повече да чакам-колкото повече време минаваше,толкова повече се побърквах и усещах,че единствено нова бременност е спасението.Други пък се нуждаят от почивка и то доста по-дълга от казаната от лекаря.Така че,нещата са много индивидуални.

# 250
  • София
Зори, ние с Веселата имахме желание да се видим с вас, но вие така се покрихте ... .
Със сигурност една седмица няма как да ви стигне, дано следващия път да си дойдете за
повече време.  Hug
Аз днес съм изцедена.Снощи си легнах в 2:00,
защото си оставих всякакви писания по английски за последния момент,
и станах в 6:45 сутринта, познайте дали успях да събера нови сили за
през деня. newsm78. За закуска правих финалния тест за годината +
устния изпит, и в момента се чувствам истински изцедена. А времето навън
е толкова приятно че не ми се ляга изобщо, а ми се скита по мръсните ни
улици. Laughing Ще пия едно кафе и ако и то не помогне, се мятам за неопределено
време под завивките.

# 251
 Lilibon и helenaрeeva, честит празник! Бъдете здрави и усмихнати   bouquet

# 252

Ето една почерпка и от мен  Hug Благодаря за поздравите момичета. Heart Eyes
angels_zg благодаря ти миличка.

# 253
angels_zg,  Hug

Сега видях, че вече си имаме само Херката Heart Eyes за модератор.  Thinking Все пак ми се ще да си кажа, че от Деси съм получавала много положителна енергия за времето, когато пишеше и тук. И че ще ми бъде драго да наминава за по едно дзак, да казва как са младежите и тя самата.
Надявам се, че причините й да се оттегли оттук не са по неприятни поводи, а е поради липсата на време.  Hug  bouquet

# 254
  • София
Честити Именни дни на Lilibon и helenaрeeva! Да сте живи и здрави и много щастливи! И още нещо ви пожелавам истински и от цялата си душа! Hug Hug

И аз ви обичам и ви мисля, всичките. Това си го казах на майтап, за да вляза в тона на Ритката, иначе знам че си е така. Heart Eyes

Рита, чакам те в Младост определено, още повече имам и ягодки Mr. Green Можеш да присламчиш Весето и Рони също. И двете са ми обещали отдаааавна, отдаааавна. И какви са тези Ариани само... Който иска да заповяда също, да ни видите Бизнес Парка какъв ни е хубав.

Heart Eyes Hug за всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт