"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 059
  • 405
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета   bouquet
Имах проблем с компютъра и нямаше как да влезна да ви пиша тези дни, но сега съм на работа и успях да отделя няколко минутки да ви пиша. Мога да се похваля с -1 кг., но не искам да гледам кантара поне още няколко дни. Може да се каже, че съм режимна с малки прегрешения. Днес още нищо не съм яла, но сега си поръчах една Домашна салата (белени домати, краставици, лук, печени чушки, магданоз, сирене, маслинка) . Мисля, че водата ми е малко, но ще го поправя с повечко чай. Не мога още да свикна да пия вода и търся други вариянти Simple Smile
Вие как сте?   bouquet

# 196
Ne znam dali ima zna4enie no jiveia v Ispania i ne znam kak da obarna bukvite na kirilica.Molia pomognete mi koi buton da natisna

# 197
Има програми за кирилица. Също така в десен ъгъл на сайта има един бутон "ЕN" кликваш на него и цъкваш "ВР" и ще пишеш на фонетика   bouquet

# 198
  • Cacao Land
Луиза, когато публикуваш нов отговор, горе в дясно има една синя иконка EN (намира се под полето 'търси'). Натисни го веднъж, за да ти се смени на BP, което ти е всъщност кирилицата Peace

джедирка, липсваше ни Hug Радвам се, че сте си изкарали добре с детенце и най-вече, че си успяла да свалиш 2кг Shocked Браво, ти си герой направо! Заслужаваш нов чифт супер тесни дънчици Flutter

Каприсче, ясно защо не си много редовна напоследък, а то малкия сладур спинка само по веднъж дневно, да ти е жив и здрав Simple Smile

Вероника Марс, много късно ти е това хранене, нещо като обяд ли ти е? Иначе звучи вкусно. Опитай да закусваш нещо малко всяка сутрин Peace

# 199
  • София
Зравейте и от мен.  bouquet  Hug

Отчитам, че след близо 10 дни почивка и хапване, съм с 1 кг плюс.
Но не съм особено притеснена, защото от днес съм в режим и няма връщане назад!  Naughty Blush
Ще се постарая за пълни 14 дни режим. bowuu

Днес съм на кисело мляко и краставици. Малко ми е гладно, но пък обичам мляко и ще издържа.

Браво на издържалите по празниците!  Успех на всички, започващи от днес!  Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 16:29 от Сати

# 200
Chocolata@ просто имам адски много работа, чак ми прималява вече.
Принципно сутринта закусих с едно кафе  Outta Joint но ще се постарая да хапвам нещо сутрин вече Simple Smile
Иначе Ви послушах за многото неща в салатите  Hug

# 201
Е най-после!Благодариа моми4ета!А сега успех с диетата!

# 202
На мен днес менюто ми е :
Закуска - 1 варено яйце и мъничка филийка черен хляб и масло
Обяд- салата от краставици и сирене+1/ 2 активиа
Вечеря- 1/2 активиа и череши и ягоди

Браво на всички на минусчетата   bouquet
А да добавя,че и аз съм скорпион и по всичко ми личи , най-вече по ината Flutter

# 203
Добре и аз да кажа ч`е вч`ера и днес съм на ананаси+вода.За два дни махнах 2 килца.Имам да махам 25кг и за това спазвам по строга диета.искам да ги стопя бързо!

# 204
е тук сме се събрали много скорпиончета  Hug ...

моето меню е закуска активия мюсли, ябълка ; обяд активия натурална и 1 ф . черен хляб, ябълка, вечеря пилешка пържола и зелена салата

Veronica Mars браво .. салатата е вече супер   bouquet

# 205
  • София
Присъединявам се към групата на "ухапаните от скорпиони"  Laughing синчето ми е скорпион , от най-хапливите  Laughing и майка ми също , но тя не е от хапещите, напротив.  Grinning

Да се отчета за днес - цял ден съм на ябълки и кисело мляко  , с няколко нережимни тиквени семки преди малко

Скорпи, Жедира, Водчица   Hug браво за минусите!  newsm68 newsm44 smile3501

ШокиHug с твоят режим няма начин да не поддържаш стройна фигура  smile3501

Миранди
  Hug, никакви такива да си дебелееш,  Naughty мятай се бързо на вълната на режима и ще видиш как резултатите ще дойдат!  newsm10

ИлеHug това за вафлите по цяла седмица като че ли за мен си го писала, но това беше преди -сега вафли НЕ Naughty

Каприсче,
  Hug ще ги хванеме режимите - и лятото ще сме едни изфинени , чак няма да се познаем!  Peace

Мирама,   Hug на снимките ти личи че доста си отслабнала , а малката е още по-голяма сладурка   Hug

Вероника, Луиза , Hug  браво - стартирате с отлични резултати  newsm68 newsm44 smile3501

АяHugменюто ти е супер  Peace

Сати   Hug за ден-два това килце ще го разкараш - сигурна съм  newsm10

Тиквичка , Пипи ,   Hug Hug Hug

На всички Дневничета , които не съм споменала лично  newsm51

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички

# 206
миранди де си днеска ?

'апвам   baby_neutral

# 207
# 208
голям проблем имам  Cry, какво да правя като не мога да ям неовкусени салати и да пия кафе без захар. Сега очаквам да ме успокоите, и да кажете дружно: може - кафява захар и малко сол, зехтин и ябълков оцет в салатата  Wink.

# 209
  • В друго измерение
Добър вечер   bouquet

Много се радвам, че виждам минуси и добри резултати Heart Eyes
Това ме стимулира още повече Praynig
Да си се отчета за днес - сутринта едно кафе, към 13.00 един домат със сиренце, следобяд чай, малко преди 18.00 пържолка със салатка с домати и краставици, водата до момента ми е 1.7 литра....ааа, щях да забравя и едно малко пакетче фъстъци, което хрупах цял ден   Thinking
Аз си намирам деня за задоволителен откъм храната, сега сядам да карам колело, правих си упражненията вече, а днес за голямо удоволствие имах излизане с много ходене и доста стоене права Simple Smile
И забравих да се похваля  newsm24 - кантара днес е -1.2кг..ураа Party

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт