"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 053
  • 405
  •   1
Отговори
# 210
От днес за кой ли път започвам отначало  Embarassed Cry

# 211
  • Cacao Land
Добър вечер, кукли Hug Ето ми менюто за днес:

закуска: кис. мляко с мюсли
предиобед: голяма чаша какао
обяд: доматена супа, голяма филия клисав ръж хляб със 100-на грама котидж чийз
сл. закуска: 25гр черен шоколад
вечеря: голяма зелена салата с много пресен лук, филе риба тон и зехтин

Тренирах около 30мин.

пайпи, не започваш 'отначало', а просто продължаваш напред Hug Имаш още много път да извървиш, така че една стъпка назад- две напред. Хайде, продължавай смело без да се отчайваш Hug

Хартбийт, къде се беше изгубила newsm78 Радвам се да те видя. Малко ми се струва храната ти за днес... иначе поздравления за килото  bouquet

Шапокляк, чак пък толкова голям не ми се вижда 'проблемът' ти Wink Овкусявай си салатите и кафето, никой няма да те спре да го правиш, но все пак е въпрос на личен избор дали ще си слагаш кафява захар в кафето или зехтин в салатите. Експериментирай, не е трудно Peace

лиде, благодаря Hug Предполагам, че сега като се позатопли и ти е по-лесно да караш на плодове и кис. мляко Hug

Луиза, с толкова малко храна скоро ще спреш да сваляш. Можеш да сваляш с добро темпо и с повече храна и движение, все пак е важно не само да свалим килограми, но и да ги задържим и да се научим на нови хранителни навици. А и всички искаме бързо отслабване, ама не става така, търпение му е майката Peace Успех.

Сати, много си стриктна с храната днес, но ти си знаеш, успех Peace

Ая, и ти ми се струваш с много малко храна днес Shocked Едва ли връзваш 600-700калории Rolling Eyes

Вероника Марс, така те искам, утре в отчета да е включена закуска Hug

водчице, хубаво меню, но защо ядеш по половин активия, да не е от тази натуралната?

Иле, Каприсче, Скорпе, Тикве, очаквам вашите отчети, не се скатавайте Hug Mr. Green

# 212

Иле, Каприсче, Скорпе, Тикве, очаквам вашите отчети, не се скатавайте Hug Mr. Green

Аз съм си режимна  Peace Макар че все повече се замислям за смяна на режима, ама не знам с кой друг  Rolling Eyes Аз вече знам достатъчно и бих могла да си направя мой, ама ме е страх, че ще криввам  Laughing  Друго от което ме е страх е да го прекъсна просто ей така по средата, започвайки друг, не знам как ще се отрази това на организма ми  Rolling Eyes

А ти както винаги - ПЕРФЕКТНА с папането и спорта, ех кога ще мога и аз така като вас с Илето. Храненето здравословно и балансирано имам предвид Познанията да го направя ги имам, ама май волята ми липсва  ooooh!

# 213
Здравейте! Успях да се преборя с езика тук защото съм при приятелят ми и използвах тази техника в дясно бутончето за да пиша на бг  Sunglasses
мерси много   bouquet
ще пиша утре че от тук не мога  Hug
 Hug на всички

# 214
  • Cacao Land
Тикве, и аз много често 'криввам' от пътя, казвала съм и преди, че имам много да извървя, докато стигна там, закъдето съм тръгнала. С две думи, щом аз мога, значи и ти можеш Hug По мое наблюдение мисля, че този режим за момента ти се отрязява добре, защото все пак те учи на някакви навици. Може би не си още готова да поемеш стъпка напред, а и основната ти мотивация трябва да е постигането на задоволяващи те хранителни навици (както ти се изрази, такива като моите и на Илето), а не отслабването като самоцел. То трайното отслабване си идва от въпросните навици, де Wink
И ти благодаря за подкрепящите думи, без тях съм за никъде!!!

Иле Heart Eyes

# 215
Добро утро и от мен HugЕдна седмица съм на диета и резултатът е минус4.5кг. newsm44Желая ви хубав ден!

# 216
Добро утро     bouquet

Хартбийт радвам се да те видя  Hug Честит ти минус и на каква диета си?     bouquet

Янче страхотен резултат, изпуснала само на каква диета си?  Blush

Крейзи салата с варени яйца, но имаше и 1 шоколад  Blush

Скорпе гледам те на терасата  Mr. Green Добро утро    Hug Аз са изложих както виждаш, но се настройвам за диета уж  Wink

# 217
Добрутро  Wink
миранди  Heart Eyes усетиФ аз, че съм под наблюдение  Laughing и бързам да си взема от страОтното ти кайвенце малеееей с тез портАкалови корички - прелеЗ  Crazy Ама злато, вземай се в ръце по-сериозно вече, че не знам кво да те правим - тая София не ти действа добре в кантарно отношение - щъ тъ връщаме у Русето  Thinking
чокито искала снощи отчети ама аз бях по гости ама .... режимна - днес съм още - 0,300 налолу (преди не обръщах внимание на грамчетата, а сега си ги събирам ден подир ден като диаманти  Joy Joy Joy)
Относно зодиите - колко му е да основем "Ордена на Скорпиона" ама верно "Ордена на ухапаните от скорпион" ще да е по-многоброен  Laughing
Чао до след малко и хубав и отслабващ ден на всички   bouquet

# 218
на ТОЧКОВА-страхотна е -хапваш и слабееш.

# 219
  • София
Здравейте, сладки Дневничета!  newsm51

МирандиHug мерси за кафенцето - страхотно е особено с тази декорация! А пък на шоколадеца не му се връзвай толкова - то е било плавен преход към режимно хранене  Peace Днес вече си сериозна - нали ?   newsm10

Вчерашния ден на кисело мляко и ябълки го приключих успешно с малки прегрешения.
Днес съм на яйца и краставица.  Mr. Green

Тази сутрин се престраших да се премеря   и бях приятно очарована от кантарчето  goodscale- показа ме 77 кг /при положение, че преди почивните дни на последното мерене бях с 1/2 кг повече/ - пораженията от почивката не са ми били големи - коригирали са се с два режимни дни   Mr. Green

Пожелавам на всички успешен ден !  newsm10

# 220
Здравейте момичета!
Да ви се похваля вчера успях да бъда режимна. Деня се размина само със салатката.  ooooh!

Вечерта направих 25 минути кростренажор и упражнения под зоркото око на майка ми и някакъв филм по Диема  Joy

Да ви почерпя за закуска :

# 221
Добро утро и от мен,прекрасни  newsm51

Миранди, аууу супер кафенце! Мерси   bouquet А Скорпи е права  Peace От днес вече по-сериозно, нали  Hug

Chocolata
, както винаги си го казала много добре  Flowers Bouquet Съгласна съм, че режимът ме учи как да се храня по-добре, защото преди знаете - само на плодове съм карала със седмици и какво - крайният резултат йо йо  ooooh!

QN4E, чесзтито, миличка! Резултатът ти е зашеметяващ  newsm20 smile3501

Scorpi, това с диамантите го каза точно на място. И аз преди под кило, 2 не обръщах внимание, а сега за някакви си грамчета или скачам до тавана или  Cry   newsm62 Браво, само така. Хората са си го казали: " Капка по капка - вир става."  Wink

lideto70  Hug

Момичета, къде са Нели, Смайл, Гладнес... Никакви ги няма  Cry

Капризче, я бързо на отчет, поне ти  Whistling   bouquet

При мен кантарчето май мръдна с няколко грамчета, ама може да е издишан въздух  smile3532  Така че няма да се хваля официално, ама не можах да не си кажа  Blush

Хубав и слънчев ден на всички  Kissing Heart

# 222
Привет гърлззззззззззззззз  wavey
Помните ли ме?  Rolling Eyes

Аз набързо ще ви разкажа до къде се докарах по тия пусти празници ooooh! Онзи ден се тегля и що да видя - 55.4 Shocked Shocked Очите ей такива станаааа Laughing и взех спешни мерки - както аз си зная - кисело мляко и салатки и резултата за 2 дни е - 53.1  Sunglasses много съм доволна Grinning

Продължавам яко напред с идеята да достигна заветните 48кг  Praynig Praynig Praynig

Няма да пиша поименно, защото не съм чела назад, само мярнах Тиквето, че доста е отслабнала 58кг  newsm74

Целувам ви всички и вече ще съм редовна, защото ми трябва от време на време  newsm66 на Скорпето  Laughing

# 223
ЕЕЕЕЕеееее, galiq_82, много се радвам да те видяяя  Hug Hug Hug

Тъкмо онзиден се чудех къде си  Heart Eyes

Абе да знаете, че развирам някакви прорпчески способности или там какато се нарича. В момента, когато попитам за някой и той се  появява, ако не на същия ден, то след 1,2   Crazy Crazy Crazy

Айде дано и Нелка, "чуе", че я викаме  Laughing

# 224

Общи условия

Активация на акаунт