ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 203
  • 425
  •   1
Отговори
# 210
Lilibon   Cry Hug Flowers Rose Flowers Rose за Криско вярвам че е добре...................

Шер Heart Eyes Hug     Flowers Rose Flowers Rose за Жанетка

# 211
Lilibon ,дано наистина има само мир и спокойствие .Едно знам ,че там където са нашите мили ангелчета няма да страдат така както  когато бяха тук при нас .Болката ги е напуснала в мига  в който отлетяха от нас . Когато почина нашето момченце съпруга ми каза: поне му олекна .Беше прав,колкото и да ни беше болно.
Миличкото не можеше да диша накрая  .

# 212
мили момичета,днес отново  ми е мъчно защото не мога да помогна.преди време ви писах за моята класна-една измъчена душа.вече не зная за какво да се моля.дали кошмара да свърши  или поне още един ден майката да е със сина.господи дай им сили  Praynig Praynig Praynig
мили момичета наближава 1 юни,на този ден с децата ще пускаме балони:всяко дете ще си нарече нещо и ще ги пуснем.ще има за всички малки ангелчета.ако искате да напишем нещо лично на балончето на вашето дете,пишете ми. Hug

# 213
Тази сутрин го сънувах, приблизително по времето, когато си отиде.

Седеше на пода в някаква стая, беше облечен с дънкен гащеризон и тениска на цветни раета, играеше си с някаква кръгла играчка.
Наведох се над него и му казах - "Хайде, пиленце, ще празнуваме рождения ти ден!", а той само ме погледна сериозно с кафевите си очета, а светлите косъмчета  щръкнали около главицата му бяха като малък облак.

Нищо особено, но поне го видях и беше добре...

Миличка  Hug Hug Hug
Вече знаеш, че мъничо е добре и там, където е, е здравичък. Няколко пъти съм сънувала Даринка, въпреки никога да не съм я виждала, освен по снимки. Винаги в сънищата ми е била жива, здрава и много щастлива и аз съм сигурна, че наистина е така...
В петък ще е един много тежък ден... защото точно преди година един Ангел полетя към небето, а един друг тогава се роди. Ще празнуваме и ще плачем...... за себе си......

# 214
Мили майчета, сигурна съм, че тези сънища не са случайни. Те са добре някъде там където няма болка и искат вие да го знаете. Много ми се иска и на мен да го сънувам, но уви.
Рени надявам се на следващия ти рожден ден да има повече поводи за радост щастие и усмивки   bouquet .
Лилибон, Шер  Hug

# 215
Звезде искам да пуснете 1 балонче за Мишел.Напиши че много я обичаме и ни липсва на всички

# 216
Лилибон Hug Hug. така твоето ангелче ти е показало че е добре.Чакам и аз да сънувам Мишел
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета на небето

# 217
Лилибон твоето ангелче наистина е здавичко вече и е добре там където се намира!И аз вярвам че нашите дечица  са при Бог защото той има нужда от агелчета!
за малкото ти ангелче Flowers Rose
за Жанета Flowers Rose
за всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 218
Днес ми е мъчно защото е 27-ми и стават два месеца откакто загубих моята принцеса, боли адски..... smile3518

мили момичета наближава 1 юни,на този ден с децата ще пускаме балони:всяко дете ще си нарече нещо и ще ги пуснем.ще има за всички малки ангелчета.ако искате да напишем нещо лично на балончето на вашето дете,пишете ми. Hug
Звезде, би ли пуснала едно балонче и за моето ангелче и напиши, че мама и тати много я обичат и много ни липсва

# 219
Наистина е мъчно да сме сами на най-големия детски празник smile3518

# 220
Звезде ,ще те помоля да  пуснеш и едно балонче за моето малко момченце, което е там горе . Пиши че: мама ,тати и батко не са го забравили .
Благодаря ти за жеста предварително !!!

# 221
Звезде, ако може искам и аз едно балонче за моето ангелче, пиши че : мама и татко винаги ще го обичат и го носят в сърцата си

# 222
мъчно ми е за всички вас, но не се отказвайте от мечтите си  Hug

# 223
мъчно ми е за всички вас, но не се отказвайте от мечтите си  Hug
Присъединявам се,не се предавайте 

# 224
Звезде, ще пуснеш ли и за мен едно балонче, пиши, че: мама и тати много я обичат, и много им липсва.
БЛАГОДАРЯ ТИ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт