ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 209
  • 425
  •   1
Отговори
# 225
може ли и за Алекс-обичаме те

# 226
дано някоя седмица пропусна да пиша в тази тема.
Мъчно ми е че наближава 1-ви юни а Мишел я няма.
Мъчно ми е че една седмица преди рожденния ми ден стават 6 месеца без Най-прекрасното нещо в живота ми.Как да ми се празнува,като я няма.С наближаването на 15 пак започвам да мисля,че живота е скапан и че съм изгубила смисъла за живота.
Карам ден за ден и само smile3518 smile3518

Flowers Rose Flowers RoseЗа моята малка Мишел (02.02.2007-15.12.2007)Винаги ще те обичам
 Flowers Rose Flowers RoseЗа всички ангелчета на небето.

# 227
дано някоя седмица пропусна да пиша в тази тема.
Мъчно ми е че наближава 1-ви юни а Мишел я няма.

Карам ден за ден и само smile3518 smile3518

Светлето ще е щастлива ако темата и изчезне...
с всеки изминал ден става все по-трудно и все по-трудно и няма отговор на въпроса ми   ЗАЩО

# 228
mishelkrasteva, Nefertity - нямам отговор на въпроса, мога само  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета

# 229
Мъчно ми е, че наближава 1-ви юни , а Цвети я няма smile3518 newsm45
Мъчно ми е, че не я сънувам , а толкова искам , хората казват , че всичко си имала и нищо не й липсва, затова не я сънувам, но само за мъничко да мога да я видя в съня си всичко бих дала
Звезде , моля те пусни и едно балонче за моето Цветенце, напиши й  че всички много я обичаме

# 230
Фирмата в която работя,организира тържество за децата на служителите,аз се падам почивка,но няма кого да заведа.
Вместо това ще мисля текст за некролога за 6 месеца smile3518

# 231
  • Варна
mishelkrasteva, защо ровиш в раната и се самоизмъчваш? убедена съм, че дори когато мишел е била до теб, не сте ходили на всички възможни детски тържества. освен това животът ти не свършва, предстоят ти многобройни празници 1 юни, на които вярвам, че ще имаш кого да заведеш. Недей страда заради този конкретен празник.

Знам, колко боли да се откаже човек от мечтите си, но мишел е добре, тя е с теб, където и да отидеш. По-добре идете някъде където и ти, и татко й ще се чувствате добре.

А текстът на некролога ще го измислиш, ти дори написа и стихотворение за нея, нали?

# 232
mishelkrasteva,  Nefertity  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета, които няма да празнуват наближаващия 1ви юни
Lilibon, толкова мъдрост лъха от постовете ти  Hug

# 233
Мъчно ми е наближава деня на детето Cryа моето ангелче го няма и дори радостта от това че съм отново бременна непотушава тази мъка,мъка  Cry Cry Cry
 smile3518 newsm45

# 234
................мъчно ми е , че всеки ден трябва да казвам лошата новина на хората, които не знаят........... smile3518

# 235
Това наистина е ужасно. Не знам вие, но аз като че ли съм станала по-чувствителна и все ми се струва, че хората край мен са груби. Трудно е да се намери смисъл след преживяното, но е още по-трудно да живееш без дребни радости поне.

# 236
 Hug  за всички вас изстрадали мами и на мен ми е мъчно с наближаването на 1 Юни
Темир, много си права хората са груби в това напрегнато ежедневие и проблемите които имат всички не се замислят за другите. Аз винаги съм била на принципа държа се с хората така както искам да се държат с мен и не правя това което не искам да ми направят на мен, но и много пъти съм се замисляла не трябва ли да бъда по-егоистично настроена защото хората които ти отвръщат със същото са много малко. А след такъв емоционален и психически срив сме станали по-чувствителни, оценяме и по-дребните неща за които преди не сме се и замисляли, поне аз съм така.
Марморанче, дори и повечето да знаят все се намира някой на който да трябва да обесняваме, тежко е  Hug

# 237
...днес Миа трябвваше да навърши три месеца...Много  ми липсва...все е в мислите ми,пред очите ми и така ми се иска да е до мен,да я гушна...

ОБИЧАМ ТЕ,МЪНИЧКА МОЯ!

# 238
Злато, толкова съжалявам мила . Много е гадно и тежко в определени  дни .И аз се чувствам по същия начин ,но сме безсилни......
За малката принцеска Мия- Flowers Rose Flowers Rose

# 239
  • The new Earth
Златце мила, чета те и понякога имам чувството, че чета себе си. Толкова много си приличаме в болката си!
Мия е добре, всички те - милите ни дечица са добре! Но поне да можехме да ги зърнем отнякъде... за миг поне... Hug

Не знам вие, но аз като че ли съм станала по-чувствителна и все ми се струва, че хората край мен са груби.
Не си само ти, temir! И аз приемам прекалено болезнено някои неща! Освен това не разбирам защо всички се опитват да ми внушават колко прекрасен е живота! Е, не е! Поне не и за мен!

Сънувах си детенцето точно през нощта след рожденния му ден! Той беше много усмихнат. Гушнахме се и не искахме да се пускаме. Бяхме се вкопчили един в друг със сила. И двамата стискахме, може би за да не се изгубим отново. Sad Беше толкова истинско, наистина го усетих! По едно време той леко ме отблъсна от себе си, за да ме види по-добре. Усмихваше се с най-широката усмивка, държеше главата ми в двете си ръчички и ме гледаше... гледаше... Накрая поклати глава, не спирайки да се усмихва и каза: "Божееее, божеее!"

Чувствам се толкова виновна, че съм тук, а него го няма! Трябваше да е обратното!
Не мога и не мога да повярвам, че това е реалност! Просто не е възможно моето момченце да го няма! Осем месеца! И няма ден, няма нощ, няма делник или празник... всичко се е сляло в някакво безвремие и календара отброява единствено болката!

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 04:18 от iskrica_nadejda

Общи условия

Активация на акаунт