ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 203
  • 425
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Дани, ЗЛАТО,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 241
  • София, "Младост 3"
Дани, исках да ти напиша нещо окуражително и пълно с мъдрост...ама нямам сили
боли ме за теб и Злато, за другите
вярвам обаче в едно - не можеш да останеш така както си, защото за да идеш на срещата с бКало трябва просто да вървиш по своя път...тя е там някъде, но просто трябва да мине времето, а за това - трябва да живееш
това е твоето изпитание, това е родовата кармаа - най-силния носи товара и болката, дори заради тези които не са се справили....не става по-леко от такава мисъл, но поне за мен придава смисъл на това да тпонесем толкова болка и мъка и да я донесем до края й
гушкам ви, много ми е мъчно за загубата ви

# 242
Искричке,Злато Hug Hug Hug
Искрце,радвай се че Калоянчо е дошъл в съня ти.Няма смисъл да пиша каквото и да е друго.Думите са безсилни пред мъката ни.

# 243
Аз така искам да сънъвам Мишел.Бяха ми казали че до 40 духът и е тук при нас и след това ще мога да я сънувам.Но нито на рождения и ден,нито в друг ден тя не дойде да я гушна,да я погаля,да я целуна, дори и всичко да е само сън
 smile3518 smile3518 smile3518 Така ми липсва

Flowers Rose Flowers Rose за Мишел
Flowers Rose Flowers Rose за Калоянчо
Flowers Rose Flowers Rose за Мия
Flowers Rose Flowers Rose за Цвети
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Всички ангелчета на небето
Почивайте в мир

# 244
...........и на мен ми се иска да гушна малкото си момиченце, но все не идва и не идва в съня ми.
Защо??????????????????  smile3518

# 245
 Hug Hug Hug Hug

знам какво е тя ще дойде както и мочта Мишел,но когато най-малко очакваме

# 246
ще я чакам  Hug

# 247
Мърморанче, майче на Мишел Hug, аз чаках повече от 2 години и половина. Но това, което сънувах си струваше чакането. Въпреки, че беше само миг.
Ще дойдат, когато могат. И когато вие имате най-голяма нужда от това.  Hug

# 248
Не знам дали има момент, в който нямаме нужда. Аз моето бебче не съм го сънувала, но при предишния ме мисед си спомням, че сънувах, че раждам и когато се събудих се сетих, че това беше точно около датата, когато наистина трябваше да родя. А бях забравила. Човешкото подсъзнание е чудно нещо.

# 249
...защото осъзнавам колко крехко е всичко..
писах, писах и накрая изтрих... за да не предизвиквам съдбата...

# 250
  • Стара Загора
Защото Светлето е тъжна....

# 251
Днес е последния ми работен ден и малко ще се поизгубя докато намеря интернет около нас Hug Hug Hug нещо много сжикнах с жас и не искан да губя жръзка Hug

# 252

защото днес се навършва 1 година без Дари...........
защото много от нашите прекрасни дечица са ангелчета................
защото не мога да разбера защо се случва това...................
Защо Господи?!!!!?? Praynig

# 253
меган  smile3518
Hug Hug Hug

Flowers Rose Flowers Roseза всички ангелчета на небето

# 254
Меган Hug .Втози миг думите са безсилни да утешат майчиното сърце. Weary
 Flowers Rose Flowers Rose -за Дари .

Общи условия

Активация на акаунт