ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 22 983
  • 425
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там...
Слави, съжалявам. Не мога да спра да плача, така се надявах да се оправи дребосъчето, толкова се намъчи милото.  Cry
 Flowers Rose

# 406
Ох, мили мами, толкова ми е мъчно! Защо животът е толкова несправедлив!  Cry
Моля се за нашите ангелчета, дано са добре там на небето! Моля се и за всички жени, които се опитват да забременеят и имат проблеми! Днес на една моя приятелка са й правили операция и се надявам, че вече всичко ще е наред. Толкова искам да чуя добри новини от нея! Господи помогни й! Praynig

# 407
Мъчно ми е защото...малкото, крехко, невинно момченце - вече го няма...
Толкова много събрани в молитва ръце,
толкова много надежда и вяра...
напразно...
Защо???
Тео, вече го няма...
 Flowers Rose Flowers Rose За теб, мъничко ангелче...

# 408
 smile3518 така се надявах
Flowers Rose за Тео
 Flowers Rose за малките ни ангелчета

# 409
Мъчно ми е , защото вярвах , защото се молех, защото очаквах добра вест , защото ...защото....

Миличък Тео , почивай в мир малко съкровище...(толкова ми се искаше , никога да не пиша това... Cry)

# 410
За Тео Flowers Rose Flowers Rose
за Мия Flowers Rose Flowers Rose
И аз се надавах че нашите молитви ще помогнат smile3518

# 411
мъчно ми е защото едно прекрасно момченце завинаги се сбогува, а аз не мога да се сбогувам с него. не още. продължавам да влизам в темичката, препрочитам си съобщенията за него, не мога дори да изтрия статиите, които превеждах от компютъра. не мога да спра да плача и пак съм му запалила свещичка, както всяка вечер преди. възхищавам се на силата, която имаше в това малко изтормозено телце. прекланям се пред часовете му в самота и болка. искам да му дам нещо, да направя нещо, бях си го представяла как прохожда, не знам защо точно това... много ми е мъчно, момичета, остана в сърцето ми Тео, много ме боли  Cry Cry Cry

# 412
мъчно ми е ,че има още една звездичка на небето!мъчно ми е за всички ваши малки ангелчета Flowers Rose Flowers Rose,мъчно ми е за всяка една мама от този форум,за огромната ви болка и за това,че съм безпомощна да ви помогна,да отнема поне малко от страданието ви:hug:
плача за всяка една от вас и се прекланям пред мъката ви...

# 413
Днес стават осем месеца откакто загубих моята звездичка........
Трябваше сега да гушкам пет месечно бебенце , но уви....
Снощи се опитах да поговоря с мъжа ми за изгубеното бебе , той не пожела...
Не искал да говори за него , защо съм се тормозела , да го забравя.......
Как ,  питам аз...
Аз я носих в себе си , чувствах я , бяхме едно цяло....
И накрая нищо...
Празнина ........
Още ми е пред очите , как я видях за първи и последен път.....
Свита и със затворени очички , беше така добре оформена и толкова малка........
Боли ме......

# 414
Мила Хриска,така ми се иска да те прегърна...Дръж се ,миличка,та ти чакаш детенце...Зная,много боли,казвам го на теб,а на себе си не мога-дръж се,имай сили!Вярвай в щастието,което ти предстои!Иска ми се да вярвам,че те се връщат при нас...Дано да е така!

# 415
Мила Хриска,така ми се иска да те прегърна...Дръж се ,миличка,та ти чакаш детенце...Зная,много боли,казвам го на теб,а на себе си не мога-дръж се,имай сили!Вярвай в щастието,което ти предстои!Иска ми се да вярвам,че те се връщат при нас...Дано да е така!

Дано наистина е така  Praynig Злато , знам че твоята болка е в пъти по-голяма от моята , но ти наистина си силана ( кокото и клиширано да звучи )Hug
Знам че трябва да съм щастлива , но просто имам такива дни като днешния , в които не успявам. Мен най-много ме заболя за това , че най-близките ми не искат да говорят с мен за това което стана. Дори и дума не обелват , а аз понякога искам просто да говоря за НЕЯ , да има кой да поплаче с мен....

# 416
Хриска  Hug Hug Hug

# 417
Hriska-piska  Cry така ми се иска да те гушна, знам какво е да искаш да поговориш с някой и да поплачеш на нечие рамо, а да няма с кого... повечето от нас тук знаят, за съжаление... плача с теб...

Мъчно ми е днес, защото снощи на небето изгря още една звездичка, още едно ангелче отлетя от нас, мъничкият Тео... Не познавам нито него, нито близките му, но следях темата и сърцето ми се къса...

Мир на душичката ти мъничък Тео, бъди ангелчето-хранител на твоята майчица, татко и сестричка и не позволявай повече да ги споходи такова нещастие...
Поклон пред силата и смелостта на Слави, дано, трябва, да намери още сили в себе си да продължи да живее заради дъщеричката си...

Пращам малко балончета на всички звездички горе на небето, ще чакам с нетърпение деня, в който ще се съберем с тях, независимо дали ще е на този или в другия, по-добрия свят, без болка... Обичаме ви, липсвате ни...

# 418
Хриска, гушкам те.  Hug Hug Hug
И мъжът ти не е преодолял болката и иска с твоята помощ и кураж да го направи. Когато ние плачем, те са безсилни. Съвсем не знаят как да реагират.  Confused

# 419
  • Варна
Е, НЕ!!! СЕГА И СТАНИСЛАВ! НЕ МИ Е МЪЧНО, БЯСНО МИ Е И МИ ИДЕ ДА ВИЯ СРЕЩУ НЕБЕТО! ЗАЩО???!!!

Общи условия

Активация на акаунт