ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 173
  • 425
  •   2
Отговори
# 105
знаете ли от какво още ме е страх?тази седмица нашите ще махат траура,защото сестра ми има бал.По техния край е прието траура да е 1 година,но като им предстои нещо хубаво го свалят,за да тръгне живота им към по-добро.Аз не мисля да го махам сега,но ме е страх и даже на годината да го сваля,защото имам чувството,че ако го сваля,ще я "оставя".сякаш казвам,че я забравям.Просто вкъщи не говоря за Мишел,защото нашите го изжижяват също тежко,особено баща ми-той започва де се поболява от мъка.Затова не искам да ги натоварвам допълнително.Като си мисля и той ще се съвземе едва,когато му кажа,че чакам отново дете.

# 106
но ме е страх и даже на годината да го сваля,защото имам чувството,че ако го сваля,ще я "оставя".сякаш казвам,че я забравям.

истинската мъка е в сърцето ти , и аз съм сигурна че никога няма да я забравиш. С тази болка се живее цял живот  Cry

# 107
Съгласна съм с Nefertity, истинският траур е в теб самата, никакви черни дрехи, шалчета, лентички, кърпички и тям подобни за пред хората не могат да покажат колко ти е мъчно и колко те боли, ако ще и цял живот да ги носиш... А и съм сигурна, че ангелчето ти не иска да продължаваш години наред да се почерняш, а напротив, да продължиш да живееш... то знае колко ти е мъчно за него, колко ти липсва, независимо дали ще носиш траур или не.

# 108
истинският траур е в теб самата, никакви черни дрехи, шалчета, лентички, кърпички и тям подобни за пред хората не могат да покажат колко ти е мъчно и колко те боли, ако ще и цял живот да ги носиш... А и съм сигурна, че ангелчето ти не иска да продължаваш години наред да се почерняш, а напротив, да продължиш да живееш... то знае колко ти е мъчно за него, колко ти липсва, независимо дали ще носиш траур или не.

И аз така смятам...
Тя знае, че никога няма да я забравиш...

Искричке, мисля те.

А в същото време се питам защо го правя.

Защото той ще го оцени. Ще усети... вярвам, че ще се зардава на балончетата и тортата. И ще сте пак заедно...макар и не физически... Аз съм споделяла, че понякога оставям нещо сладичко до една свещичка за бебетата ми. И си мисля, че те някак получават бонбончетата. И ми е добре така... Вярвам, че и Коки ще получи своята тортичка.
Ох, само пиша и трия... Искрице, така искам да съм в състояние да направя нещо, за да ти олекне мъничко, а всичко което кажа ми звучи изключително блудкаво... и само трия, трия...  Cry

# 109
Тя душата ни е почернена от тази огромна мъка .Аз не съм носила черно, но при мен беше и друго .Моето бебе живя 5 дни и го видяхме само аз, съпруга ми и сина ми .
Напълно съм съгласна с Нефертити, че истинският траур е в сърцето ни.
 Flowers Rose Flowers Roseза всички ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 110
Тея,   отдавна не съм те срещала. Но си в мислите ми.  Hug
mishelkrasteva,  Hug. На по-голямата част от жените сърцата им са безгранични - имат място за всичко. И за любовта, и за мъката. Когато си готова, едно мъничко човече ще си намери своето местенце в голямото ти сърце. В момента чувствата ти са съвсем оправдани.  Hug
Искричке, правиш всичко това, защото Коки е все още много близо до теб. Физически не е, но връзката ви е толкова силна, че даже и невидим ще бъде с вас на рождения си ден.  Hug

# 111
От сутринта се мъча да напиша нещо , а не мога.......
Тъжно ми , мъчно ми , боли ме........
Боли ме за всички малки ангелчета.
Боли ме за мъката , която изпитват майчините сърца........
за празнината , която ни е обзела......
Не знам какво да кажа на всчка една от вас момичета , просто не мога да го изразя с думи....
Прегръщам ви и плача с вас.......

Мъчно ми е защото днес съм на пореден преглед за да видя бебо , а не мога да се зарадвам , не мога да се отпусна и да се насладя на бременността си  , да се радвам на новия живот , който е вътре в мен. Сърцето ми е свито , събудила съм се от 6ч. сутринта , просто място не мога да си намеря , сънувах ужасни сънища , дори и не искам да си ги спомням , страх ме , от какво точно , не знам , от неизвестното , страх ме е да не чуя пак онези страшни думи.....

# 112
Хриска, няма да мислиш такива неща .
Само положителни мисли в главата .
Знам че е трудно ,но ще се справиш.
Пиши как е минал прегледа.
Ах ,накрая как ще се радваме всички , когато се появи новия човек !
Успех ! Hug и fingerscrossed.

# 113
Hriska-piska   Hug  познато ми е чувството, но се дръж мила, щастливото събитие наближава с всеки ден, стискам палци прегледа да мине добре и всичко да е наред, за да се поуспокоиш малко! Не се тормози, нали знаеш, че предаваш негативните емоции на бебчо, знам, че е трудно, но се опитай да мислиш повече за хубави неща, за дъщеричката ти, за това как ще си гушнеш бебенцето, ако щеш и за хубавото време навън!

# 114
Hriska-piska   Hug Hug Hug забрани си лошите мисли , знам че ти е особено трудно ...
мисли си как този път всичко ще е идеално и ще родиш най-здравото и най-хубавото бебе
пожелавам ти днес да чуеш само хубави новини

# 115
Благодаря ви момичета  Hug
Знам че трябва да мисля положително , да гледам напред , но наистина понякога е трудно  Confused
Гледам да не го показвам , държа се мъжки доколкото мога , добре че сте вие тук , за да мога да споделя с вас , защото никой не иска да говори с мен за страховете ми.
Казват ми " Не го мисли сега " и др. такива ама как да не го мисля , все това ми е в главата Confused
Никой не иска да говори с мен за преди , за това какво е било , какво е станало и защо е станало , а на мен ми се говори понякога. Искам да им кажа че мисля за загубеното си момиченце , че не съм я забравила , че е винаги с мен , искам да споделя страховете си , но не мога Cry
Ох знам че пиша много объркано , но просто така се чувствам днес , обзела ме е някаква тъга и не мога да изляза от там Cry

# 116
ХРИСКА-ПИСКА опитай се да не мислиш за такива лоши неща.знам ,че ти е ужасно трудно но така бебо усеща твойте страхове. Hug
  днес стават точно 3 месеца без моята бебка.имам чувството,че е било вчера.помня всяка една подробност.и на моменти имам чувството,че това не може да ми се е случило на мене.сякаш полудявам.малко е обьркано.хем ми се прьска сьрцето от мька и не мога да спра да мисля за нея,хем пьк на моменти не мога да повярвам как е вьзможно изобщо да се случи нещо толкова ужасно.дали сьм добре изобщо...

# 117
 Flowers Rose Flowers Rose-за ангелчето на Слънчице.

# 118
Слънчице , за твоята бебка  Flowers Rose Flowers Rose
За теб  Hug

# 119
slancice  Hug
 Flowers Rose за ангелчето ти
 smile3518 и аз понякога се чувствам така, все едно всичко е било само кошмар, но уви... не знам какво да ти кажа, може би е нормално да се чувстваш така след преживяното, говори за случилото се, за да не полудееш... и аз не знам, все по-трудно ми е да намирам думи за утеха, а така ми се иска да прегърна силно всяка една от вас и да ви прехвърля сила и позитивна енергия...

Общи условия

Активация на акаунт