ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 182
  • 425
  •   1
Отговори
# 300
Светле, аз всеки ден се моля за Тео .Дано всичко завърши блогополучно. Много ми е близка тази история.

# 301
  • София
Рени, Sad Hug

# 302
  • на дъното
Рени прегръщам те  Hug и плача с теб

# 303
Ако можех да върна децата ни със сълзи,океан от тях бих събрала Cry Рени Hugкак ми се иска това да е един гаден кошмар,да се събудя и всичко това да не е истина.ГОСПОДИ,ПОЩАДИ ЖИВОТА НА ДЕТЕНЦЕТО,ИМАИ МИЛОСТ И ГО ЗАПАЗИ ЖИВО И ЗДРАВО ЗА РАДОСТ НА РОДИТЕЛИ И БЛИСКИ!ВСИЧКИ ТИ СЕ МОЛИМ! Cry

# 304
Боже, до кога. Ужасно, милото детенце. Ако има някаква сила на този свят, която може да му помогне, нека тя да се прояви. Моля се от все сърце.

# 305
Днес ми е мъчно, защото...защото ми е мъчно всеки ден от 07.02.2008. Тогава загубих сина си. Днес пиша, защото съм сама вкъщи и мога да си го позволя. Когато синът ми се роди мъртъв, още в болницата си дадох сметка, че трябва да се стегна, за да не трябва после да "стягам" най-близките си. Тръгнах отново на работа, изтърпях всички "закачливи" въпроси от типа на "как е бебето" и "ама защо се върна, кой го гледа... расте ли, расте ли". Вместо обаче времето да лекува, май става по-зле. Месеците минават, не сме се отказали да пробваме пак, но започва да ме обзема страх...че отново ще се случи НЕЩО! Опитвам се да съм ведра, усмихната, мрязя съчувствените погледи...Близките ми не говорят "за това, което ни се случи". даже усещам,че избягват да ми казват добри новини, кой чака, кой е родил и т.н. Като че ли съм в някава карантина. "Добрите новини забранени".
Днес ми е мъчно, защото... душата ми е пуста. Няма го синът ми. Толкова чакан, толкова обичан дори преди да е заченат...

Просто исках да споделя...и да си поплача без никой да ми казва "че се оправиш"

# 306
Прасчо,  Hug
Някога ще има слънце на твоята уличка. Дано да бъде скоро изгревът.  Hug

# 307
Прасчо  Hug не си сама, тук можеш да споделяш всичко... олеква поне за мъничко...

# 308
Гарга, лошото е, че не олеква. Колкото повече време минава, толкова разумът става по-силен. Задаваш си въпроси от рода на "къде сгреших, какво не направих", а аз направиш всичко, което зависеше от мен. Аз съм вярваща и сега ми е проблем да се обръщам към "небесната канцелария". Май пропуснах дата за входящи преписки... служителката беше в обедна почивка. Четири месеца ще станат след няколко дни...4. И губя сили. Досега не писах, бях във форума на февруарки 2008, не написах какво се случи, за да не помрача щастието на другите. Не е редно! Но вече сдавам багажа. Мъжът ми прие нещата толкова мъжки, че чак ме е яд на него на моменти. Искаше ми се да поплачем повече като че ли. Сиурна съм, че си плаче сам, за да не ме претеснява. Той си е такъв, грижовен! 

# 309
Ренка,  Hug те мила, с теб сме.
И на мен Тео е често в мислите ми  Praynig, отдавна следя темата.

pra64o съжалявам за загубата ти, но тук винаги можеш да намериш рамо на което да поплачеш, от мами преживели същото и знаещи много добре какво ти е. Тук ще срещнеш не съчувствие, а разбиране. Радвай се, че имаш такъв грижовен мъж, който мисли за теб, въпреки че приема нещата не както ти очакваш.

# 310
Гарга, лошото е, че не олеква. Колкото повече време минава, толкова разумът става по-силен. Задаваш си въпроси от рода на "къде сгреших, какво не направих", а аз направиш всичко, което зависеше от мен. Аз съм вярваща и сега ми е проблем да се обръщам към "небесната канцелария". Май пропуснах дата за входящи преписки... служителката беше в обедна почивка. Четири месеца ще станат след няколко дни...4. И губя сили. Досега не писах, бях във форума на февруарки 2008, не написах какво се случи, за да не помрача щастието на другите. Не е редно! Но вече сдавам багажа. Мъжът ми прие нещата толкова мъжки, че чак ме е яд на него на моменти. Искаше ми се да поплачем повече като че ли. Сиурна съм, че си плаче сам, за да не ме претеснява. Той си е такъв, грижовен! 
Знам, миличка, болката никога няма да изчезне, мислите за него винаги ще ги има... просто ще се научиш с времето да живееш с тях някак си... Тук поне можеш винаги и по всяко време да споделиш, да поплачеш, да си излееш мъката и гнева и болката... с времето ще стане малко по-поносимо... Не те залъгвам, че ще мине и ще забравиш, никоя от нас никога няма да забрави, но тук можеш да намериш подкрепата, от която имаш нужда, за да продължиш някак напред, защото всички мами тук могат да те разберат... Не си сама  Hug
Аз не съм чак толкова вярваща, вярвам по мой си начин, преди ходех и аз редовно на църква, но от три години... не мога да се насиля да вляза вътре... може би някой ден...
 Flowers Rose Flowers Rose - за всички ангелчета на небето...

# 311
Прасчо,съжалявам,че те виждам тук.Аз също съм от февруарките.Много е тежко,знам!Много боли!
Незнам как се живее с това,още не мога да приема,че се е случило,много ме боли!Плача,говорим вкъщи,изживявам си своите кризи и се старая да намеря сили да мисля за бъдещето!
Дано всяка тук може!
Прегръщам те!

# 312
Благодаря Ви момичета, че отново имах с кого да споделя мъката си .
Прасчо Hug и знай че скърбя  заедно с теб .Незная как да ти помогна ,знам само че сама трябва да положиш някакво усилие и да  продължиш напред. Дано скоро душата ти се стопли с едно малко слънчице.

# 313
Прасчо,

познато ми е това чувство да се правиш на силен, за да не притесниш околните, но така вероятно си навредила на себе си и не си си дала шанса да преживееш нещата. Не ги оставяй недоизказани, защото така те се връщат с още по-голяма сила. Може би и мъжът ти е като теб и си мисл, че така по-лесно ще мине всичко, но няма как да стане, единствено времето притъпява усещането. Аз също родих през февруари и едва сега се опитвам да връщам сетивата си към живота, много е трудно, човек се чувства много сам. А за Бог, аз също още не мога отново да се обърна към него, може би ме е пощадил в определен аспект да не се мъча дълго, но още не мога да намеря обяснението защо на мен. Ирационалното не ми помага за това, като че ли е просто нещастна случайност. Справедливост няма, толкова лоши хора са щастливи и толкова добри - не. Може би нашите, човешките закони не важат там горе.

# 314
Прасчо  Hug

Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче
 Flowers Rose Flowers Rose и за всички ангелчета

Общи условия

Активация на акаунт