ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 170
  • 425
  •   1
Отговори
# 330
  • на дъното
temir  Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 331
Благодаря ви момичета, точно вашата подкрепа е много важна за мен. Само тук мога да отбележа тази дата.

# 332
Темир миличка съжалявам Hug
за малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 333
За моето момченце Flowers Rose Flowers Rose
Липсваш ми всеки ден... smile3518

# 334
Темир, Луиза  Hug

Flowers Rose Flowers Rose - за малките ангелчета

# 335
  • на дъното
Цитат на: Slavi Yo
Момичета, тръгвам за София с първия автобус. Теди пак се е влошил и шефката на реанимация ми каза: нещата отиват на зле, няма да можем да го спасим, детето ви загива. Надявам се поне да ме изчака малкото ми слънчице.
smile3518 Това са последните новини  за Тео.Момичета ужасно ми е мъчно като че ли изживявам на ново всичко.Не искам да има още една мама с празни ръце.

# 336
  • София
за Тео на Слави... Cry
Горкичката... Cry
Зле ми е... Безсилна съм...

# 337
Незнам какво да напиша...Толкова ми е свито сърцето...Миличка Слави...Моля се за вас!

# 338
  • София, "Младост 3"
аз продължавам да тая надежда за ТЕО ... боже, остави това дте на майка му ако може

# 339
Боже, до кога, колко още, стига вече, не е честно!!! Моля се за Тео и за близките му, моля те Господи, докажи ни, че наистина стават чудеса....  Praynig  Praynig  Praynig

# 340
 Praynig Praynig Praynig нека тази лекарка да сгреши и малкия да оздравее и когато майчицата му стигне София , да има хубави новини

# 341
Прочетох в темата за Тео. Много тъжно и безнадеждно ми прозвуча.  Cry
Малка измъчена душичка.  Cry

# 342
  • София
току що и аз прочетох ужасната новина.Така се моля за мъничкото слънчице. Praynig
 Аз съм разбита и плача и се моля,а какво ли и е на милата му майчица.

# 343
Цитат на: Slavi Yo
Момичета, тръгвам за София с първия автобус. Теди пак се е влошил и шефката на реанимация ми каза: нещата отиват на зле, няма да можем да го спасим, детето ви загива. Надявам се поне да ме изчака малкото ми слънчице.

Тези думи ги чух и аз преди 10 месеца. Ужасно е . smile3518Горките  родители .

# 344
Колкото и да е ужасно, реалността май не дава повече надежди, вече ме е страх да отварям темата. Така ми се искаше след всички тези мъки това детенце да се спаси. Не искам да повярвам, че и това момиче ще преживее същото, което и аз преживях преди почти 4 месеца, на всичко отгоре сме раждали на една и съща дата в един и същ град.

Общи условия

Активация на акаунт