За ПАП 3 *Б*

• 269 413
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 405
Това да се чете, Bejbi
Ето за това говорим!  Hug

# 406
  • София
Едно въпросче - след като имате HPV гинекологът ли ви казва какъв имуностимулатор да вземате или личния лекар?  newsm78

# 407
за мен личните лекари нямат роля в случая.  Повечето хабер си нямат от тези неща.

# 408
  • София
Аз моят го питах за нещо имуностимулиращо, понеже и носът лесно ми се разтича и той ми изписа БРОНХОВАКСОН. Пих го 4 дни и се отказах. Нали съм и на Диферелин...  Rolling Eyes

# 409
Мацкииии, излезе ми резултата от второто цито - ПАП 1
newsm44 newsm44 newsm44
Не мога да ви опиша колко се радвам  Laughing
Естествено, след този резултат ще правя и трето, но... мисля, че всичко ще е наред.

Желая на всички ви здраве и спокойствие  Heart Eyes

Браво мила за добрия резултат Hug
Утре съм на цито, стискайте палци, защото не ми е правена от 3-я месец от бременноста.Дано всичко е наред.Много ме е страх от чакането за резултата.....но по-лошия вариянт е да не отида.

На мен имуностимулатори не са ми предписвали.Чудя се дали да не пия нещо профилактично на своя глава Thinking

Танина, как си???Свърши ли с лъчетерапията?Дръж се мила и стискам палци.Не е зле след това да ти направят и сцинтиграфия за твое успокоение!

На всички лека нощ и помолете се за мен утре.....от както се е родил малкия все ме гони параноята, че ако умра няма да ме помни.....тази мисъл направо ме убива Cry

# 410
от страховете си не можем да избягаме - когато се освободим от един, се появява друг.
Но ти стискам много палци.

# 411
Emoli,
 Hug
Недей с такива мисли на този хубав пролетен ден  Simple Smile
Да ни зарадваш с хубав резултат!
На мен имуностимулатори не са ми предписвали.Чудя се дали да не пия нещо профилактично на своя глава
Пии!
Подсилване на имунитета никога не е излишно, особено в периода на най-големия му спад - пролетта. И особено, ако ежедневието ни е такова, че не можем пълноценно да се храним и да набавяме само с храна нужните ни витамини и минерали ...

Едно въпросче - след като имате HPV гинекологът ли ви казва какъв имуностимулатор да вземате или личния лекар?  newsm78
моите уважение, но GP-тата от тая работа нищо не разбират. Един беше питал моя близка: "Че какво общо има гинекологията с имунитета ..."  Shocked

# 412
  • Sofia
Мацкииии, излезе ми резултата от второто цито - ПАП 1
newsm44 newsm44 newsm44
Не мога да ви опиша колко се радвам  Laughing
Естествено, след този резултат ще правя и трето, но... мисля, че всичко ще е наред.

Желая на всички ви здраве и спокойствие  Heart Eyes

Само така!!!

На всички лека нощ и помолете се за мен утре.....от както се е родил малкия все ме гони параноята, че ако умра няма да ме помни.....тази мисъл направо ме убива Cry

Стискам палци!! И без такива мисли!! Напрягаш се само, а съм сигурна, че няма място за притеснение!:)

# 413
emoli стискам палци  Heart Eyes, не се притеснявай, надявам се, че всичко ще е о.к. Притеснена си заради изследването, и сигурно затова си мислиш такива работи. Стискам палци другата седмица да ни съобщиш, че всичко е о.к.

Моите лъчета свършиха отдавана, още преди нова година. Каква е тази сциниграфия? Това не  е ли за костите някво изследване или греша?

Честит празник мацки   bouquet  bouquet  bouquet Весело кръчмарстване и много романтика ви пожелавам тази вечер  Wink

# 414
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ИСТИНСКИ СИЛНИ ЖЕНИ!
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И МНОГО СЛЪНЦЕ И УСМИВКИ В ЖИВОТА ВИ!
emoli стискам ти палци от все сърце и  виртуално те Hug , спокойно, всичко ще е о'к!
И аз съм скоро по същата процедура и яко ме тресе, но като успокоявам други и ми е малко по-добре!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 415
Честит прзник на всички жени!Искам и аз да изкажа своята подкрепа на всички които се нуждаят от нея и да ви пожелая никога да не губите Вярата,че вие сте господарите на своя живот и можете със силната на вашата вяра да промените съдбите си.От цялото си сърце желая късмет и успех на всички!!!!!!!Това което не ни убива ни прави по-силни

# 416
Честит празник на всички Жени и от мен
слушах нещо по тв но не го запомних Смисъла беше че от днес някакви планети влизат в други и от днес всичко само всичко хубаво щяло да се случва,Дано да е така,Пожелавам на всички само хубави неща от днес нататък

# 417
а защо ме маркира като гост,в момента съм на работа и пиша от служебния

# 418
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!Стискам палци всички да имаме само хубави моменти ,пълни с усмивки,отуук-насетне.

# 419
  • София
taigar, а как са при теб нещата след конизацията, нали имаше някакъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт