Светла коса и тъмни вежди

• 16 839
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Не знам дали вас ви дразни, но не намирате ли за ужасно дразнещо младо момиче или дори и по-възрастна жена с руса коса и дебели плътни и тъмни вежди??? На мен ми стои страшно грубо, а да не говорим, че формите понякога са отвратителни- неоформени и непогледнати дори. Смятам, че на руса коса отиват тънки вежди, които не са потъмнени допълнително, а дори да имат добавяне на плътност да е с кафяв молив примерно. А ако веждите са дебели- да са оформени добре и изсветлени, ако по принцип са си тъмни. Какво мислите вие по въпроса?

Същото, но не смятам, че трябва да са тънки в по-големия процент. Даже може да се получи обратен ефект, ако жената е с много светлоруса коса и веждите са й светли и тънки, ще се губи "рамката" на лицето, а тя е важна и трябва да се забелязва. Каквито и да са, само да не са черни или тъмно кафяви. Трябва да светлокафяви или тъмно руси, но в никакъв случай тъмно кафяви към черно, черни или бяло руси. Естествено и добре оформени, а не рошави, нито с наболи косъмчета и хич не харесвам тип "запетайки" или "дъговидни" (без и малка чупка), но това си е мое мнение.

# 46
Не знам дали вас ви дразни, но не намирате ли за ужасно дразнещо младо момиче или дори и по-възрастна жена с руса коса и дебели плътни и тъмни вежди??? На мен ми стои страшно грубо, а да не говорим, че формите понякога са отвратителни- неоформени и непогледнати дори. Смятам, че на руса коса отиват тънки вежди, които не са потъмнени допълнително, а дори да имат добавяне на плътност да е с кафяв молив примерно. А ако веждите са дебели- да са оформени добре и изсветлени, ако по принцип са си тъмни. Какво мислите вие по въпроса?

Имах преди години една съученичка - естествено руса коса, сини очи и много плътни тънмокафяви вежди. В комбинация и със светлата й кожа беше доста странно. Така че и в естествено състояние го има този ефект! А тези, които нарочно се правят така не ги разбирам - примерно Гала. Особено преди, когато водеше "На кафе", имаше бая черни веждици.. Rolling Eyes

Аз пък примерно не харесвам въобще прекалено тънко изскубани вежди, също го намирам за доста неприятно визуално.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 09:25 от doby80

# 47
Точно нея си представих,като прочетох заглавието на темата Sick

нея или нея

# 48
# 49
Камелия плаши на тази снимка.

# 50

....ами това не беше ли модерно едно време  Joy

# 51

Точно. Едно време. Такава е била модата.
Снимките който се показват(със дебелите вежди) са все стари фотоси - на по 15 - 20г.
Аз, скоро не съм видяла някой, със така обсъжданите дебели, и засукани вежди.

# 52
Аууу, значи съм от грозните!
Не са ми тънки веждите, а среден размер. Мразя тънки вежди.
Не са и руси, ами кестеняви.

И на всичкото отгоре се харесвам....  Mr. Green

# 53
  • София - Рим и обратно

И на всичкото отгоре се харесвам....  Mr. Green
Ayyyyyy нИ тЪ е срам Mr. Green

# 54

И на всичкото отгоре се харесвам.... Mr. Green
hahaha Ууу, позор... Mr. Green

А пък аз,съм с черна коса и руси вежди...почти девидими... Flutter

Ай, са да обсъдим и този вариант... Mr. Green

# 55

ахахаа, Това е вече ужасяващо. Не знам защо тая жена ВИНАГИ ми прилича на клоун, и то не от смешните, а от страшните.
Че е клоун, факт, обаче докато хората се занимаваха  да я обсъждат тя си живееше добре и си е подсигурила старините Sunglasses, ние да му мислим както се казва!

# 56
Грозно ми е, разбира се, добре че все пак се среща сравнително рядко комбинацията чееерни, гъсти вежди и изрусена глава.  Sick

# 57
Аз пък не харесвам руси вежди,прекалено безлично става лицето с тях. Peace

# 58
Аз съм с руса коса и руси вежди и идеално ми се връзват иначе наистина е много грозно със светла коса и тъмни вежди.

# 59
Имах една съученичка с гарваново черна коса с дебели и гъсти вежди. 10 клас се направи бяло русо или това което остана от косата й, но си остави веждите. Надявах се да се  оправи, но уви ... все още си ходи така. Само ще кажа, че Камелия е кукла пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт