Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
В кой магазин на Ломско шосе се говори за разнообразие от дрехи за новородени?
Как се отчитат месеците на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като бременност, детски дрехи, планиране на покупки за бебето, проблеми със здравето на децата (напр. счупване на ръчичка), планиране на разходки и почивки. Те също споделят лични преживявания, като посещения на сватби, пътувания и разходки в различни градове.
-
В кой магазин на Ломско шосе се говори за разнообразие от дрехи за новородени?
Магазинът, споменат на Ломско шосе, се намира в началото на Надзежда, от дясната страна, между Бокала и магазин 345. В този магазин има голямо разнообразие от дрехи за новородени като тениски, панталони и блузи в умалени размери за по-големи хора. Те също така предлагат ограничен избор на дрехи за съвсем малки бебета, но се очаква да получат повече артикули през лятото.
-
Как се отчитат месеците на бременността?
-
Какви са препоръките за подготовката на бебешките дрехи?
-
Какви са препоръките за контролиране на контракциите по време на бременност?

Много ми липсвахте и нямах търпение да се върна и да се опитам да ви изчета...е не съм започнала още де...Дано с всички всичко да е наред и да няма по- рано родили 
Аз си се търкалям успешно с диреците, в които се превърнаха краката ми. 
Нямам претенции кога ще е, понеже съм в отпуск.
Аз защо не видях снимките на Нип ?
Поразпитах за моя проблем с белега - включително и Марков (който се оказа че също има такава "красота"). Има голяма вероятност да ми се образува отново, при шевове
. Остава ми само да се моля да нямам разкъсвания, епизиотомия, или ако имам да не се образува келоид, или поне да е малък и безболезнен.
. Обещал е тая седмица да приключва и остава да отидем с майка ми да чистим.
То чистенето ще ни отнеме поне 2 седмици, щото е мнооого мръсно а ние ходим само събота и неделя, че мама е на работа през седмицата. Обаче му се вижда края вече!