Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
В кой магазин на Ломско шосе се говори за разнообразие от дрехи за новородени?
Как се отчитат месеците на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като бременност, детски дрехи, планиране на покупки за бебето, проблеми със здравето на децата (напр. счупване на ръчичка), планиране на разходки и почивки. Те също споделят лични преживявания, като посещения на сватби, пътувания и разходки в различни градове.
-
В кой магазин на Ломско шосе се говори за разнообразие от дрехи за новородени?
Магазинът, споменат на Ломско шосе, се намира в началото на Надзежда, от дясната страна, между Бокала и магазин 345. В този магазин има голямо разнообразие от дрехи за новородени като тениски, панталони и блузи в умалени размери за по-големи хора. Те също така предлагат ограничен избор на дрехи за съвсем малки бебета, но се очаква да получат повече артикули през лятото.
-
Как се отчитат месеците на бременността?
-
Какви са препоръките за подготовката на бебешките дрехи?
-
Какви са препоръките за контролиране на контракциите по време на бременност?
Този път се размина с боя, но следващия ще се караме вече 
Коремът ми за три седмици е станал гигантски, сигурно не толкова от беба, колкото от многото празници 
Да видим до кога ще издържа
Ако кажете, че нямам, си взимам шапката
това не е човешко!Едни мисли за ме завладяли не се понасям.Термина ми съвпада с рожденния ден на детенцето,винаги организирам щури разненства и тя е много доволна,обаче тази гонина няма как да стане,че бебока може да се роди на нейния рожден ден.Оффф от една страна ще се радва,но от друга може да се почувства пренебрегната
дълго време бях в болничен и накрая нищо няма да взема. Мисля да съм работна максимум до края на май (юни и без това не ми влиза в базата за майчински), но ако не издържа може и по-рано да си пусна болничен. Карането до работа направо ме убива, ужасно се изнерям на останалите шофьори, които като видят жена в колата все гледат да я прецакат - ту предимство ще вземат, ту ще се бутнат пред мен на светофара. И какви клаксони отнасят
Чакаме после новини за бебчето
Мен мъжа ми като ме кара получавам нещо като контракции. Как ще пътувам до Сливен тая събота, не ми се мисли.