съвет за името-Стоян или Страхил?

• 11 490
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
Ако трябва да се избира между двете,аз съм за Стоян Peace
Има и много други имена с буквата С- Стоил,Стилян(по-близо е до Стоян),Симеон,Симон,Светлин,Свилян(пак е като Стоян) и още много.
И все пак не мисля,че това на кой е кръстен, определя човека,нито по външност,нито по характер. Peace
Успех Hug

# 46
Аз съм за Стоян -пък и като бащино име ще звучи по - добре от Страхил !
Мисля, че по- лесно ще направиш избора си като разбереш произхода на имената .
Леко раждане! Simple Smile

# 47
  • София
От двете Стоян положително е по-приятно...

# 48
И ние бяхме поставени пред такава дилема дали да е Стоян или производно. Решихме да е Станислав.

# 49
  • Варна
За Стоян съм аз! Страхил не ми харесва.
И аз бях в такава дилема преди повече от 2 месеца.Само че аз трябваше да избера име с буквата"С".Е избрах и е в подписа ми.И аз се допитвах тук.
Леко раждане.

# 50
Аз харесвам повече Стоян. Иначе със С харесвам и Стефан. Страхил не ми допада.

# 51
  • ВАРНА
От предложените от теб предпочитам Стоян   Peace

# 52
На мен Страхил ми харесва, малко грубовато звучи, но точно това му е хубавото - все пак за момченце става въпрос, не за нежна госпожица. Sunglasses

# 53
Братовчедка ми се кръсти детето Страхил, на свекъра и бабите и дядовците на галено му казват Страшко, а и той наистина е едно палаво страшилище. Не бих си кръстила така детето.

# 54
На мен ми харесва Стилян.

# 55
Кръстете детето си така като на вас ви харесва и не допускай натиск от страна на роднини. Това ще е най-глупавото - роднини да ви кръстят детето. С риск да ви се разсърдят, ако са по своенравни, ги пресечи от сега, за да са наясно, че ВИЕ ще кръстите детето си така като ви харесва на вас, а дори и да не е с буквата на свекъра ти. А на роднините ще им мине, но детето ти цял живот ще носи името си. Когато се обръщаш към детето си името му трябва да ти идва от сърцето.

# 56
На мен ми харесват Симеон, Самуил

# 57
И двете не ми харесват.

# 58
От двете имена повече ми харесва Стоян

# 59
Страхил ми звучи плашещо, а Стоян нещо не ми харесва, но всичко е въпрос на вкус разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт