съвет за името-Стоян или Страхил?

• 11 492
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
Страхил и на мен не ми харесва.
предложения : Станислав, Станимир, Стилия/ан
Пусни си анкета ще ти е по лесно.

# 31
Избора си е ваш !Но как ще му викате галено на СТрахил ?И според мен ще отнесе доста подиглавки с името си това дете като поотрасне.(сещам се за снежния човек от песничката , който децата кръстили Страхил, а пък и моя син си кръсти едното зайче -играчка Страшо, незнам от къде го е чул това ).

# 32
  • Пловдив
Никога не бих си кръстила детето Страхил!
Има други хубави имена със С.
Помисли колко бъзици ще яде в гимназията и в училище с това име... ooooh! Crazy Crazy
Познавам един Страхил,който наистина в ученическите си години е бил пукан от бъзик с това ''чудно'' име!Все пак децата са жестоки понякога...знаеш.
Нищо лично,просто помисли добре,защото може и да те упрекне някой ден.

# 33
  • област Софийска
Ако става въпрос за избор между двете имена аз съм ЗА Стоян.
И, наистина, по-лесно щеше да е да пуснеш анкета.

# 34
Кръстете детето така като на вас ви харесва, не оставяйте да ви се месят. И не е задължително да бъде кръстено на някого ако вие не искате  Peace

# 35
  • Асеновград
Страхил изобщо не ми харесва.но пък да съм честна и Стоян не ми допада.Харесва ми Станислав и Станимир.Избора си е ваш.Леко раждане....

# 36
Стоян  е по-хубаво. Страхил - не, не ми харесва. Струва ми се странно да дам име на детето ми, което съдържа думата СТРАХ.. Crazy А със С има още много хубави имена, момичетата са дали доста варианти Peace За мен най-хубавото име със С е Светослав Wink

# 37
Страхил определено не ми харесва,Стоян-незнам,не бих си кръстила детето така.
С буквата С има иначе доста хубав избор....
От мен-Стилиян,Симеон,Самуил Peace

# 38
Между двете, бих избрала Стоян.
Повече ми харесват Самуил, Симеон,Станимир.

# 39
Страхил,Симеон

# 40
Аз лично бих предпочела Стоян пред Страхил!  Peace

# 41
  • Пловдив
За Стоян съм аз! Страхил не ми харесва.

Цитат
хем идеята да прилича на него   (нали така се вярва, 4е с името има и някаква карма)

Stop Според мен това са пълни измишльотини .....  Името не прави човека  

Успех в избора  Peace

# 42
От двете имена Стоян ми харесва повече, но по-важното е вие да го кръстите както на вас ви харесва,успех! Peace

# 43
нито едното

# 44
Имах познат на име Страхил. Викахме му Страхо. Какво му е на името? В крайна сметка съм забелязала, че човека прави името да е хубаво, а не обратно. Слъчвало ми се е да се запозная с някого с име, което изобщо не харесвам. Обаче ако човекът е хубав и свестен, съм забелязвала как името му изведнъж започва много да ми харесва. Обратното също е вярно - ставали са ми противни хубави иначе имена, но само заради притежателите им.
Иначе на мен с буквата "С" най-много ми харесва Свилен. Не се среща често, а звучи много добре.

Общи условия

Активация на акаунт