Акушерската пареза - 2 част

• 37 642
  • 444
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Питала ме е mama gugi, колко дълга трябва да е темата, но я виждам само като гост, за това не мога да и отговоря лично, ще напиша тук, дължината на темите е около 30 страници. Има още доста да поизпишете.  Hug

# 256
# 257
Темата си е доста полезна поне на мен доста неща ми се изясниха, но тя не може да е статистика за случайте защото не всички хора с този проблем пишат във форума, а и доста голяма част от хората в БГ не ползват интернет.Гадното е че лекарите в родилното казват няма нищо само ще се оправи което е  лъжа и ако не се поразтърсиш или им се довериш можеш да нанесеш непоправими вреди на детето.Иначе ние се възстановяваме полека лека прави всички движения посяга с ръката само е малко слаба като сила и при завиване зад гърба леко изкача лопатката , но с времето трябва да се подобри.Когато не правим рехабилитация за по-дълъг период от време в началото намаляше движенията, а сега вече не ,но когато я раздвижват по интензивно след престоя малко я боли.Успех на всички.

# 258
Питала ме е mama gugi, колко дълга трябва да е темата, но я виждам само като гост, за това не мога да и отговоря лично, ще напиша тук, дължината на темите е около 30 страници. Има още доста да поизпишете.  Hug
Ами аз влизах с това име ,докато си оправя проблема с паролата-ама за такава питанка не се сещам ..        newsm78
Все пак благодаря това е пак важно да се знае       bouquet

# 259
elitsa77 ,днес ходих до педиатриата по работа и се отбих да кажа чНГ на ,физиотерапевтките и на Ина.Познай кого срещнах там  Grinning майка ти  и детето  Wink Майка ти    ми каза че била от перник също като мен.Много симпатична жена.

# 260
Миналия месец като бяхме в педиатрията се запознах с една мама от Перник, имаше момиченце на 3 месеца с АП, раждала е в София, но не знам дали пише тук във форума.

# 261
Аз пък вчера видях случайно нашата рехабилитаторка и се разбрахме в началото на февруари  Кристина да потегля към кабинета  Simple Smile,но познайте тя да ли се зарадва на новината Sadвъобще не иска да ходи,но няма кой да я пита.

# 262
                Виви,при нас е същото .Само на плуването е съгласна.

# 263
 Sadцял ден с температура и цяла нощ Sadи двете Sad

# 264
                  Виви,това е вирус.Оздравявайте бързо!Сега като се затопля времето всички вируси плъзват  Sick

# 265
Дидия,и аз така предполагам,уф дано бързо се оправят.

# 266
здравейте, аз сьщо имам акушерска пареза в много тежка форма на дясната рька ,искам да ви кажа 4е за да постигнете максимални резултати трябва да сте много постоянни и упорити само с рехабилитациа,аз ве4е сам 44г до 18 г живота ми премина само в ле4ение санаториуми , болници, операции постигах добри резултати но нещо важно от 11 -12г запо4нах да си криа рьката в джоба и вси4ко отиваше по дяволите ,така и до днес аз се справям добре но моята рька изостана в развитието рамото ми е повдигнато прьстите са ми свити ограни4ени движениа но това не ми попре4и да се омьжа имам 4удесно семейство имам друга дясна рька моя прекрасен син на 18г ще е абитуриент тази година ,не сам спирала да работя 4увствам се палноценен 4овек щастлива сам и се нау4их да благодаря на бог 4е имам това богатство много вяра ви желая утре пове4е от днес извинете ме 4е пиша неграмотно но не сам в 4ас с техниката много успехи не се предавайте.

# 267
                toni_n2 ,благодаря ти !   bouquet И ние срещаме с дечицата същите трудности и на нас порастващите ни деца вече ни отказват масажите и упражненията и се борим всеки ден с тях.
                Желая здраве и късмет на теб и на чудесното ти семейство.  bouquet

# 268
toni_n2 ,радвам се че сподели с нас Hug

# 269
И АЗ ВИ БЛАГОДАРЯ

Общи условия

Активация на акаунт