Акушерската пареза - 2 част

• 37 634
  • 444
  •   1
Отговори
# 315
Имаме повод за празнуване (не знам дали е важно, но аз много се зарадвах) Simple Smile Преди минутка забелязах, че малката спи с две ръчички вдигнати нагоре. Направо не повярвах на очите си Simple Smile Прави го за пръв път самичка  newsm44
newsm10 newsm51

# 316
 elitsa77  радвам се за вас. Peace

# 317
 elitsa77 , това е много хубаво. Представям си как си се почувствала. Сетих се аз като видях моето дете да спи така само за първи път.

# 318
здравейте и аз съм еда от многото майки на дете с АП и съм от ШУМЕН и тук има много деца с този проблем но никои не дава гласност за това институцийте ги крият  едно голямо БЛАГОДАРЯ на Didia когато чета неините публикаций много неща ми станаха ясни  моетоето момиченце е на 1г6м за силистра не сме чували тук но сега ще пробваме там нас ни пращат в МОМИН ПРОХОД или ТУЗЛАТА на тузлата е ужасно въобще няма условия  за деца  особенно за бебета             много се радвам че ви открих мили майчета и за подкрепата която си оказвате сега знам че не съм сама и че има и други като мен които се борят за щастието и здравето на свойте слънца                                                                                 

# 319
                                        Силистра:
                                        д-р Стойкова - ПРОВЕРЕНО работи !!!
                                        086/820 523
                                        Намира се в Дом за деца и юноши.Много сме доволни от екипа ,които работи там.

# 320
Здравейте, мами!

Поздрави на всикчи ви!  bouquet bouquet bouquet

Диди ми изпрати линк на сайта на Центъра в Силистра, сложих го на първа страница... можете да го разгледате...

А дали не е време да пуснем нова тема  newsm78

# 321
                      Снежи модераторите ми отговориха на 30 страница,като всяка страница е с 15 поста.Има време. Peace

# 322
Ехо, тук съм, чета ви! Много се радвам за напредъка на малките ръчички.... Hug

Ние все така продължаваме да се борим с движението зад гърба...напоследък имаме напредък newsm78 ужким .

Защо е толкова трудно това движение? Нащо рехи вика, че това е съставно движение от няколко други, напр. завъртане на дланта назад, отвеждане на ръката до гърба, повдигане на рамото и послед бутане на ръката зад гърба и вика, че Борис може да ги прави поотделоно всички тези съставни части на сложното движение, а не може да ги събере в едно... много се надявам като порасне още малко и започне съзнателно да прави опити да успее... Praynig

Пишете как сте, поздрави на всички  bouquet

# 323
  • Перник
И ние се борим с това движение, но още ние трудно.

# 324
Здравейте и от мен! Поздрави за elitsa77 и неиното бебче за успеха им. Това все повече ме убеждава, че Ина е много добра и много помага на дечицата. Ние тази седмица също бяхме на София при нея и тя каза ,че сме добре (доколкото е възможно в нашето състояние).
Другото нещо е,че минахме при д-р Литвиненко да ни издаде епикриза за невролог. И преди бяхме ходили при него и не бях много очарована, а сега направо останах разочарована. Явно колкото един доктор има добра слава, толкова е по-зает и все по-малко се вълнува от проблемите на хората. Първо не ни издаде епикриза,защото не сме лежали в болница, съвсем бегло прегледа детето и не направи никакъв устен коментар, защото бързаше да приеме следващите, за да ги "разкара по-бързо" по неговите думи, защото бързаше за някъде. От това което е писал в амбураторния лист и ме притесни е,че детето има конактура в рамото и ,че няма рефлекси. Ако някой може да ми обясни какво значи това, че аз не съм много запозната.
Другото нещо което исках да питам е от каква възраст вашите дечица тръгнаха на плуване? Нашата р-торка каза,че не е лошо след 1-2 месеца и ние да тръгнем. Другия път като ходя на София ще проверя как стоят нещата.

# 325
http://www.cpcentresof-bg.com/pdf/Algoritam_FTR_na_RTURS.publ.doc,

Тук бихте могли да намерите актуална информация по рехабилитацията на родово-травматичното увреждане на раменният сплит или "акушерската пареза" прилагано в BG.

Успех

д-р Ив.Чавдаров

# 326
http://www.cpcentresof-bg.com/pdf/Algoritam_FTR_na_RTURS.publ.doc,

Тук бихте могли да намерите актуална информация по рехабилитацията на родово-травматичното увреждане на раменният сплит или "акушерската пареза" прилагано в BG.

Успех

д-р Ив.Чавдаров
Полезна информация Peace

# 327
Д-р Чавдаров благодаря за информацията.

Момичета, вашите деца спортуват ли нещо извън упражненията, които вие правите с тях?
Интересно ми е какъв спорт би бил полезен за нашите съкровищаи на каква възраст може да се започне.

# 328

здравей sela  wi  като спорт за АП ни казаха че най хубаво е плуването и във силистра др Стоикова се занимава с  това ние сме на 1г и 6м и каза че сме големи и че може да не се подадем лесно на обучение тук на 1 ва стр. има тел. за свръзка с нея също и сайт желая ви  бързо  и леко  възтановяване  :peace Hug  bouquet

# 329
                           Плама,ти направо ме уби с "известния"доктор Литвиненко.Аз /за жалост/ съм с най-дългия опит от пишещите тук и с най-тежката диагноза и още преди 6 години установих,че хич не му пука на д-ра , а и толкова видя ....добре,че аз се бях начела та не успя да ни довърши и нас - психически.Изобщо не съм доволна и хич не съм и стъпила при него втори път. Sick

Общи условия

Активация на акаунт