Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 689
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Аз се завърнах от целодневното обикаляне по магазините за пердета и съм направо каталясала Sad На всичко отгоре и не поръчахме, та утре същата процедура наново   #2gunfire
Обикаляйки обаче минахме и през магазина на Чико при Южния парк и останах малко озадачена от столчетата за кола. Никога не се бях заглеждала, но тези които са за новородени се монтират на предната седалка с гръб към движението. На мен това ми се видя страшна простотия, защото си мисля, че предната седалка е по-опасна от задната  newsm78 За бебоци над една годинка кошчетата можели да се монтират отзад. Някой друг чувал ли е подобно нещо и дали има кошчета за новородени, които мога да си монтирам където си искам - или с две думи на задната седалка?  Thinking
Честито на мамите, чиито бебковци и бебки се разкриха днес   bouquet

# 76
Здравейте мами!
Просто запис от мен за новата темичка, която вече е преполовена кажи речи.

# 77
  • София
Сончето, слагат се отпред, за да си наблюдаваш бебито, ако е самичко с шофьора (шофьорката) , и с гръб към движението по същата причина - за да забележиш (не дай боже) задъхване, задавяне и такива работи Поне аз така си мисля, де Embarassed, не че съм возила бебе сама с него в колата и съответно - отпред
Стелоооу, аз цяла сутрин рива, ма, че са ме подпукали едни контракции и направо съм бясна, че пътувах толкова много, че те след връщането започнаха #2gunfire - за мен
Уанде, сватя, да ти пратя 200 грамове по куриер, мъ по-добре оназ другата маца да ти прати, че при тях на 20% от цената, бе Shocked
Пезота, честита мома  Hug
Вилистар, успех утре  Hug, че и нас ни чака, живот и здраве, на 13 05!  Praynig
Елсче, и на моето Павче му правиха такава - по спешност, като беше на годинка и 7 месеца И с такива глупости ме наплашиха тогава, че още се разтрепервам, като се сетя  Cry Стени добре ли е сега?
Жълтурче, честито юначе!  Hug

# 78
Иринка, обади ли се на ДоФтура? Почивай златна, почивай.
 newsm78 аз да ти кажа, не знам какъв съм такъв тапир, ама нищо не усещам, освен бебка, като ме шутира ожт време на време, ама лекичко.Няма да я правя 1914, я?
Сега как си?
На който му се ядат чИреши да идва направо.Иринка, ми те ще станат на компот до Варна бе.Ма сме се пръснали в цяла България  Joy
Елс дано се оправите по-бързо. И стреса да си го преживяла по-.леко. Hug
Някой гледа ли "Страх" по ДжиТиВи?

# 79
  • София
Е, не може да съм толкова неграмотна Cry
Досега си писах представянето и не можах да го постна
Добре, че го запаметих, де
Пак ще пробвам Wink
Не си тапир, бе, Стелче Аз за сефте изпитвам такова чудо, никак не е задължително - радвай се!  Hug

# 80
Виждам че има мами които вече са влезли в 6тия месец!! HugАз така и не разбрах как се случва всичко! newsm78В един сайт си направих една лентичка и пишеше като си въведох термина че съм 4 месец и 9 дни!!Нищо не разбирам а като се замисля другата седмица по това време и моето бебе от лентичката ще се премести на 6та позиция!
Охх мамита свило ми се е сърчицето като се сетя че утре ще ме бодът много ме е страх,плаче ми се!И ме е много страх от това дали кръвното няма да ми е високо и после дали в урината ми ще продължи да има кетотела и оффффффффффф от всичко ме е страх насълзяват ми се очите!! smile3518
Айде има още мами с полова ориентация на бебетата!Макар че както казвам аз-нека като порасне да си реши!хахаха малко черен хумор ама няма как в момента съм на нокти и не зная дали ще успея да заспя от притеснение!!

# 81
Мирка я спок бе слънце.Наистина ли те е страх от боцкането.За бебчо е по-добре да си спокойна.Ако не заради теб, направи го заради него де.И недей плака, моля те.
Айде успех утре и   fingerscrossed всичко да е наред. Hug

Абе Иринка тапир съм си.И 68кг. станах на всичкото отгоре. Confused

# 82
Мирка, ти направо ме разбиваш! Я по кротко го раздавай, че на 22 ще побелееш от нерви  Joy Утре всичко ще е ок  Hug После да минеш да кажеш как нищо не си усетила Wink
Иринка, и жената това ми обясни, но аз все си мисля, че предната седалка не е добро място за едно бебче  newsm78 Май трябва и airbag-a да си махна на предната седалка, защото ако нещо стане и се отвори, не ми се мисли ...
Стелка, аз съм решила утре сутринта да не се качвам на кантара, че днес ме изкара още с едно кило отгоре  Close Вече си мисля, че нещо е повреден, или поне така ми се иска да е  Twisted Evil

# 83
  • София
Абе Иринка тапир съм си.И 68кг. станах на всичкото отгоре. Confused
78,500 с днешна дата от същите начални като теб и същия ръст - тъй че мълчии

# 84
  • София
Здравейте мамита!
Ето ни и нас! Да ви кажа сега...за днешния преглед при д-р Марков! newsm11 Язък за чакането, записването от преди 2 месеца, бях ходила на ФМ и при моята си лекарка, пък и тя всеки път гледа това. За мен беше по-голяма атракция въпросното 4Д изображение на бебето....е да ма не! Нашто бебе...каквото може да си сложи пред очите всичко беше натрупал!  smile3516 Първо беше спящ - по корем и лице! Второ с ръка пред лицето, трето с пъпна връв също пред лицето! И накрая факта че плацентата ми е по предна стена на матката допълнително ограничи възможността за хубаво изображение....Побутваше го да се събуди, да се завърти...та зооорлем направи един размзачньок...но само това!
Иначе прегледа беше страхотен, доктора обясняваше всичко, беше много мил. Видяхме че си имаме по 5 пръста на всяка ръчичка и краче, каза че има прави крака (при което казах че значи на мен се е метнал)..и всичко си му е наред с органите. Даже с една седмица напред вървим. И така....

# 85
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/920/63/ - ето отговорът и истината за столчетата за кола. Предполагам, че доста мами ще ги заинтересува, така че споделям  Hug
Дидка, не се ядосвай, че не си му видяла личицето Simple Smile Важното е, че всичко е наред Simple Smile После цял живот ще им се любуваме  Heart Eyes

# 86
Стига сте си мерили сланинките,бе убавицииии/Стелаи Ирина NaughtyАз съм по-спокойна сега-приятелката ми ходи на някакви процедури/тя роди преди 3м/и сега си върна почти килограмите PartyТа има начини,де BlushЩе се бъхтим с фитнес,ще си пооръсим джобовете по разни студия-и ей ти-турбо-фолк визия newsm62 tooth
Миркааааа!!!Ах,ти,момиченце-само да си ми наблизо NaughtyКакви са тези страхове от тебе,бе моме #CrazyЯ се стягай PeaceЩо си тровиш психиката с глупости.Само си спомни какво преживя с бебто/като не го усещаше/..Видя как всичко беше о.к,нали?Така само му вредиш на горкото момиченце Crazy
Елс-стискам палци да се оправи бързо детенце Praynig Hug
Хей,Дидка-не му се сърди на момченцето,то с характер PartyВажното е,че всичко му е наред Peace

# 87
Дидка ми честит ти голям мъж, отново.Нали всичко му е наред.Що се тормозиш.И манекен, като майка си ще става.
Соня аз не се качвам всеки ден.Само като не мога да се пъхна в някоя дреха.Но тогава ми се реве и на мен.Та вече не знам какво да обличам.
Лесно и е на Уанда[/i][/b].Нали има къде и да плува.А при мен в дълбоката провинция, само черешите на далавера.Нищо друго.Има някакъв фитнес-център.Обаждах се да питам имат ли курс за бременни, оная едва ли не ме помисли за луда. hahaha Joy

# 88
  • София
Ох, благодаря ви красавици! Ми тормозя се Стели, щот исках да го видя шилето! Да видим дали е наследило на баща си веждите или сме извадили късмет! Mr. Green Ама пусто му, верно с характер както казва Уанда! Утре ще ви пусна размазачньока да го видите! По-късничко ще пусна и мои снимки, че от днес сме вече в 6-ти месец! Blush

# 89
Е ти какво искаш.Да се притесняваш като мен ли.Аз на мойта като и видях носа и припаднах.Ама добре, че се оказаха джуки.Поне за силикон там няма да ме дрънка.Че и тези услуги вече се увеличиха драстично. Hug

Общи условия

Активация на акаунт