Чак СЕПТЕМВРИ ще проплачат нашите бандити малки

• 10 694
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Didka, какво да кажа - моята госпожица благоволи да си махне ръцете от лицето днес, но не мисля, че останах захласната...... просто детенцето има още да си се развива и оформя докато се роди. Ама да, при мен все пак беше важно най-накрая да се разбере какво е, затова много много ефектът от личицето се изгуби при мен.
А, ти точно това си очаквала от прегледа (освен всичките замервания и т.н)...... така че, разбирам защо се тормозиш...но поне вече 300% си сигурна, че бебокът е повече от добре.

# 91
Дидка-по -важно е,че е с прави крака момчето PartyАко са му дебели веждите,или тип "кънектинг пийпъл" ще ги оправя с пинцета LaughingМи така,де!И мъжете трябва да се потдържат WinkАз се моля моята мадама да не вземе краката на баща си,че неговите малко криви SickЧе т,ва няма оправия Mr. Green
Стелче,бейби-хвърляй кантара.Ама,мацко-ти да не си единствената бременна в Ловеч? hahahaЩо тка се пулят като ги питаш? Heart Eyes
Сонче,зачетох се в статията за столчетата,ама изпаднах в смут...... newsm78"В никакъв случай не слагайте детето на седлака,с еър-бег" newsm78 newsm78 newsm78Че то повечето коли са с поне 2 еър-бега на предните седалки.Пък казват,че трябвало да е на предна седалка?

# 92
red sonya до колкото знам тези столчета от най-ниската група винаги се поставят в посока обратно на движепието. За крепването на предната седалка е за удобство на шофьора/ката ако е сам. Но това е разрешено само ако може да се деактивирате аирбага на седалката.За съжалени това е ексра на колите и дори при не всички модели го има
това Мисля, че може да се купи огледало, което се закрепав на задната седалка и с огледалото за обратно виждане може да се хвърля по някой поглед (със сигурност недостатъчен) към бебето.
Но това е каквто съм чела, майките с повече опит да кажат. Сигурно Вечка е специалиска. В Германия много следат за теиз неща. Като гледам тук има детето столче, ама никой ни закопчал коланите. Ми то му се губи цялата идея така #Crazy

# 93
Че то повечето коли са с поне 2 еър-бега на предните седалки.Пък казват,че трябвало да е на предна седалка?
Ами и аз за тва се шашкам  #Crazy . Не знам как ще се махне тоя air bag и то само на мястото до шофьора  newsm78 Хубаво е този на волана да си остане според мен  newsm78 Но ако всички столчета за новородени са така, май ще трябва да си "изкормим" таблото, какво да се прави   Joy

# 94
Здравейте и от мен! Hug
По празниците пътувахме до Русе и чак на връщане се сетих, че не питах има ли мама от Русе/ можеше да се видим лично/. Ама нищо, де...по-натам, ако пак пътувам...
Днес ме гледаха на УЗ /гинеколожката/ и моята хубавица е напречно разположена Rolling Eyes с глава от дясно.... Thinking Чудя се защо ми е странна формата на корема...един такъв повдигнат /като че съм преяла/ в областта на стомаха, стои като на 2 етажа, разделен от пъпа..... а то какво било... Laughing
Дидка, радвай се, че всичко е наред с бебока и не му мисли там разни 3Д,4Д....има време, ще го видиш пак...не е болка за умиране...
Лека вечер от мен!

# 95
Уанда ми пулят се.Щото няма и инструктор.Да не говорим някой да знае какво да тренират бременните.А пък аз без инструктор мога и в къщи.Ама като хне знам кво да правя на пустите му уреди.Т.е. сега не знам.Пък други желаеще нама и така. Hug

# 96
sunshine3-аз се чудих къде се запиля Hug
Стелче-хич не си помисляй за тренировки сега.Айде не си прави експерименти.Като родиш-колкото искаш се чекни,ама сега...след всичко през което си минала NaughtyИ в мазата недей слиза!Може само да им бършеш праха на уредите Party

# 97
Момичета, може да се изключва само единия еърбег. Доколкото знам е задължително за седалката на която се слага бебчето.  На моята кола има специална табелка, където пише как да се поставя бебето и да се изключи еърбега, което става с ключа. 

# 98
mari_p е права. Може само на мястото до шофьора да се изклучи аир бага и то не на всички коли. Ако няма такава възможност се закрепва на задната седалка. Аз не съм чувала столчетата да са само за предна седалкаб.
Проблемът е, че като се отвори въздушната възглавница при ипцидент не дай си боже и от ударната вълна ще се залепи бебето на гърба на седалката и още такива гадости.
То да не се случва, но за съжалени с такива идиоти по БГ пътищата човек не знае какво може да му изкочи на следващия  завой. Whistling

# 99
  • София
Момичета (Шейли) отчетах се в албумчето с 2 нови снимки и представяне албумчето "да се запознаем" или там както го е кръстила Миленка.  Embarassed Blush Embarassed

# 100
Соня, аз доколкото знам, най-безопастното място е на задната седалка, зад шофьора или по средата. Предната седалка е където са най-високи смъртните случаи. Но това е всичко по памет - че шофьора си има инстинкт за самосъхранение и в повечето случаи неговата страна е по малко пострадала. И да, има огледала които могат да се сложат, за да се вижда бебока. Аз не бих сложила мое дете на предната седалка, докато не са доста по големи и няма как.

Дидке, не се тормози. И моята плацента е предна, но нямахме проблеми да видим всичко. Само където дребният я използваше за възглавница и ни беше смешно.
И аз си знаех, че тебе те чакам да се радваме на снимки - виж какво хубаво коремче си спретнала. То расте! Изглеждаш прекрасно.

Стела, аз искам черешки! Ще идвам да лапам на стомах.
За фитнеса - прави си разходки, също можеш да погледнеш на youtube за идеи за хубави йога позиции или разтегляния, които са много хубави. Най-важното е да се вслушваш в тялото, то ще ти каже ако не му харесва.

Честито на всички гащи и успех на Мирка с боцкането.

Аз отивам да вдигам тежести Wink

# 101
Вилистар, Ирина Радева, Стелллла, Уанда - благодаря за съчувствието! Детето е добре. Той още същия следобед беше готов да тича, та със зор го удържахме поне 2 дена да не беснее както той си знае. Операцията я правихме в Детската хирургия на ВМИ-Пловдив. Не беше спешна, беше планова, ния си я знаехме тази херния от известно време, та уж имах време да се подготвя психически... ама не, не можеш да бъдеш готов психически за момента, когато от ръцете ще ти го вземат детето и ще го вкарат в операционна. Та стресът беше основно за мен, ама преживях го. Всичко е добре, когато свършва добре, нали това е важното!

Вилистар, успех днес на феталната, чакаме добри новини! За количките съм на абсолютно същото мнение. И преди го бях казвала - за тия пари ще си купя Голф единичка или двойка и така ще си возя детето  hahaha

За столчетата - по принцип не е много добре да са на предна седалка, не само заради евентуалния еърбег. На задната са по-защитени!

Отдавна не бях гледала снимките в мултиплая... Всички сте с прекрасни коремчета! Честито на всички, които знаят цвета на гащите!

То бременните сме си малко луди... някои си "мерите сланинките"(цитирам), а аз пък току се втелясвам на тема дали всичко е наред, щом този път не качвам много килограми и не се ошишквам... луда работа ви казвам! Crazy

# 102
  Да се разпиша и аз, че много време ме нямаше. Аз все още не знам какво юначе се крие в маминото тумбаче, че последния път си беше сложило ръчичката между краката. Срамежливо от сега  Blush ....
Ама сте много активни с писането и не мога да ви смогна. Зa еърбега и в нашата кола може да се изключва с помощта на ключа, въпреки че нашия батко досега не сме го возили на предна седалка. От бебе мушне ли се в седалката си в колата и заспива, сега се зазяпва малко повече, но поне по веднъж си спи, осебено ако сме на по дълъг път. Сега като се прибирахме от Лом 4 часа си спа  Shocked това си беше рекорд. 
   За тренировки и аз нещо взех да се замислям, иначе гледам по много да се разхождам, ама още не се престрашавам да вляза във фитнес, може би ще изчакам за след раждането, че доста ще има за сваляне ей...
   Да се похваля на каква дълга обиколка бяхме през почивните дни... Тръгнахме от Асеновград на 01-ви и от там през Казанлък, Боженци, Дряновкия манастир, Велико търново, Плевен, Оряхово, Козлодуй и накрая в Лом... Ееех, колко обичам да пътувам и малкия излезе герой и майка му, че и таткото че ни возеше хубаво. Ще гледам да кача някоя снимка да ни се порадвате  Sunglasses
   Да не забравя да честитя на всички, които вече имат "вътрешна информация" и са готови с цветовете на бебшките гащи. За мен няма значение какво ще е, но нямам търпение да разбера, че баткото разправя в градината ту че ще си има братче, ту че ще си има и братче и сестриче. А вчера като го питали знае ли как ще се казва бебето, той отговорил, че ще се казва  hahaha ДЕТЕНЦЕ . Вечер ми ляга на корема и през пъпа бика "Бебе, аз съм батко ти!" В много сладки ситуации изпада и е голям сладур. Целувки на всички мами и леко бременеене

# 103
Шийла,не знам дали ще има 4ерешки, докато дойдеш, но до Австралия, твоите ще станат на мармалад.
Упражненията ме е страх да ги правя сама.Затова си турсих инструктор.Док каза, 4е мога на кростреназора по-малко на скорост 0, ама то какув ефект пък ще  има?Нещо и ръцете ми се освиниха, я кажи на гладиатора може ли само за ръцете, пак с по-малка тежест?

Елс да не би да си от Пловдив, слънце?Любимият ми град. Днес кск сте?

Иринка добро утро златна.  kaffeetrmker_2
Хубав ден моми4ета   bouquet

# 104
  • София
Добрютро! Май си се търкаля студен и мрачен! Искам лято, искам череши!
Моят корем изобщо не расте последните седмици, що ли newsm78
Синът ми нещо е перманетно кисел напоследък, мръкна стил сърдитко Петко - ту му млякото горещо, ту пък друго нещо....
Абе, днес ми е ден за оплакване!
Чакам вие да се похвалите!  

Общи условия

Активация на акаунт