СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 093
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен Flutter
jaltur4e newsm59 newsm67  party023  Gift Честит рожден ден бъди жива и здрава и най-хубавия подарък да си гушкаш през септември baby
Момичета и аз искам да ви почерпя защото вече имаме кола cook cook опел вектра комби много и се радваме и супер запазена Party много ви благодаря вчера за стиснатите палци Hug Hug Hug Hug

# 106
  • София
Честито, Сингинг гърл Hug
Жълтурче, ЧРД  newsm59  bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 10:13 от irinaradeva

# 107
Jaltur4e, честит празник мила, smile3525, много здраве ти желая! А най-хубавия подарък - на есен, ще изчакаш още малко за него.    ylinfant

# 108
Добро утро мадами бърборани!

Муциииии, голем си шемет бе душа Hug Много ти се радвам!
Асеееето, хайде бе комшо, къде се губиш? Честита придобивка! Аз я купих онази количка Graco, за която те питах и направо с мъжа си умираме от кеф като я гледаме Party
Jalturche,    bouquet честит рожден ден мила! Много любов и внимание ти желая!

Дидка, честита количка и на теб  Hug. Много готина ми се вижда и твойта.  Heart Eyes
Singing girl, честито ново возило! Безаварийно да си го ползвате!

# 109
Много много ви благодаря! newsm44

# 110
Люси, тъкмо вчера щях да типиша за нея. Ами видях я с детенце на 9-10 месеца и не скърцаше. И освен това е много широка и стабилна. Е, ще имате проблеми със сигурност, най-вече с пътуването, но пък както от много време сме установили - идеални колички няма Naughty Затова всеки трябва да намери това, което пасва на него и начина му на живот Peace
Мари, ти ли каза, че ще гледаш Бебе Комфорт? Да знаеш, че Малечко е магазинът с най-кофти сервиз на колички. Но пък са здрави Peace И ако се спреш на ткаава като моята да знаеш, че става за новородено. Просто трябва да се изравни леко ъгълчето в най-легналата позиция. Т.е. да не се пробват да те зарибяват с разни зимни кошове и т.н. По-добре ако взимаш такава си намери кошница за кола на старо от Продавалника и си вземи само количката и чувалче. Не, че пак няма да ти се върже към 900 лв, ако са нови, но пък като сметнеш, че зимният им кош е на цена 448 лв., а кошницата 340 (не съм съвсем сигурна, но май толкова беше)... Напарви си груба сметка за какви пари иде реч Rolling Eyes

Жълтурче, ЧРД  bouquet  bouquet  bouquet Здраве, любов и леко раждане... когато му дойде времето Hug

# 111
Асе, ако имаш предвид, че проблемите са с размерите при пътуване - нямам грижа. Колата ми има най-огромния багажник и ще я сместваме без проблем Hug Другата, която харесах много беше quantum, но струваше 1400лв. в MotherCare и ми се видя зверски много.
Сега да ви се похваля - току що разбрах, че си имам племенница на 1 ден - руса със сини очички и се казва София-Виктория. Нямам търпение да видя снимчици, че тя е чак в Сиатъл и кой знае кога ще я видя на живо ooooh!

# 112
Честито, Люси Hug Да ти е жива и здрава племенницата Hug
Ей, малко тъп коментар, ама хич не си падам по двойните имена. И то само по една причина - обичам като съм си кръстила детето да му се казва на име - цялото. Пък това става много дълго някак Thinking Иначе страшно царствено звучи и много ми харесва. Само мозъчната ми особеност би ме спряла да кръстя детето си Ана-Мария (много ме кефи) Grinning

# 113
Ами Асе, то трудна работа. Бащата е холандец, а те се жениха в св. София тук в София. Та първото име зойзе от там. Даже той прие православното християнство, за да се оженят тук. Но живеят в Сиатъл. А незнам защо Виктория след това. И на мен ми е трудно ама кво да се прави.

# 114
  • София
Люска, да ти е жива и здрава племенницата!
На моя брат и двете щерки са с по две имена: Лора Кетрин и Виктория Лилия.
Но те са без тире. Живеят в САЩ и там всички имат по две малки имена. Никой не ползва второто обаче! Wink

# 115
Жълтурче,   bdbaloni
singing girl със здраве да си ползвате новата придобивка  Hug
Люси, да ти е жива и здрва племенницата  Hug На мен името София много ми харесва (моето е галено на София и сигурно за това  Embarassed) и ако имах момиченце щях да настоявам така да го кръстим  Flutter
Мами, като ви чета с тези колички и непрекъснато се разколебавам и още повече се обърквам  bash Всичките са толкова хубави, че не мога да избера. Искам ги всичкииииииииииииииии  Mr. Green Добре, че е милото да ме вкарва в правия път   Heart Eyes Той от както видя Триото и е категоричен, че не иска други да му показвам. И аз мисля другия месец да вземем нещо, за да спра да гледам вече, че не ми се отразява добре  #Crazy

# 116
Жълтурче, да си живо и здраво!  bouquet
Пееща, да ви е здраво возилото! Peace
За двойните имена мога само да се чудя. По принцип, когато се пишат с тире се чете като едно име, а когато е без тире, се използва само първото за наричане. Щерката е с две имена, синковеца даже с три, ама няма тирета и затова се води само първото. Последния брой ще е само с две. Луси, ти сигурна ли си, че се пише името на племенницата ти с тире?
Ние зачезваме на плаж, че не се знае колко време още ще ни е топло тук.

# 117
  • София
Аз също предполагам, че името на племенницата на Люската НЕ Е с тире, като на моите племеннички!

# 118
Соничка, Трио-то на Чико ли? Много е хубаво, но имай предвид, че е по-обемно при сгъване. Иначе не съм чула някой да се е оплакал от тази количка. Желязна е Peace И въпреки всичко бих ви посъветвала да погледнете Фрийстайл 3XL комфорт на Куини. Разликата от Чикото е, че кошът ес обръща в двете посоки и няма смисъл да се взима зимен кош. Само кошница за кола и чувалче и сте готови. Количката струва около 800 лв. Има две в Продавалника. Едната е червена, другата е цвят "сенд" (един от любимите ми) Peace

Ето едната http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=215115&cat=3
И другата http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=146663&cat=3

Да знаеш, че не тежи 16 кг. Но наистина се бута с един пръст Peace

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 11:33 от Асенцето :)

# 119
ООООо мадами, ами идея си нямам дали е с тире или без. Аз точно разбрах, че вчера се е родила. И бях много ентусиазирана.
Братовчедка ми много искаше естествено раждане, но се е наложила секцио. Само това е малко кофти, но важното е, че и двете са добре.

Общи условия

Активация на акаунт