СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 084
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Рени, много мерси за линка.  HugЧе умирах от любопитство! Ама според мен това не е тя. Асето каза, че е със зелени очи и руса коса. Даже не ми прилича със снимката дето Асето си е сложила.
Асеееееееее, Сиана ли е или не? Казвай без бой, че ще се затрия от любопитство.
Даяна, добре дошла в отбора на сините щъркели  bouquet
И мойто дребното беше преди 4 седмици с краката надолу, но това засега било нормално. Последния път не ми казаха как е застанало. Вече започна да ми подритва по нависоко и усищам как матката вече ще ми стигне до ушите. Те мъжките нали седяли високо горе - на мама до сърцето Heart Eyes бонбоните.

# 226
  • Свиленград
Асе,както винаги ми даваш хубави и уместни съвети,за което ти благодаря.  bouquet Heart Eyes Ще си помисля за друга количка тогава! Simple Smile

# 227
Здравеите и от мен днес !!!За количките аз онзи ден се влюбих в една пак...http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/lang,en/
То маи докато купим количка още много ще харесам ама тая в магазина изглевдаше много добра!!!

# 228
Piaf, първият линк много ми хареса. Но я си кажете мнението за д-р Спок, че аз доста противоречиви неща чувам  newsm78
Беба, браво за добрите резултати  Hug
Брамбъзъче супер са снимките  Hug Много любов и семейно щастие ви желая   bouquet
Мирка, и аз пак почнах да се изнервям Sad Като си бях в отпуска ми беше супер. Един път не съм се ядосала, а вчера още с идването ми се вдигнаха нервите Sad Притеснявам се, че не се отразява добре на мъника, но не мога да се контролирам.
Аз сега ходих до един обек в района на Пигис Хаус и се примолих на колегата да спрем само да надникна  Praynig Човекът се смили над мен  Mr. Green Има много голям избор на всичко. За марки не мога да кажа, защото само прехвърчах през магазина, но мисля да се върна и да разгледам подробно  Peace
Асе, я да питам за Бреви как са? Има една комбинирана Бреви Ово, която ми се видя добра. Но сега като чета поста ти за големите гуми и се разубеждавам  newsm78 Като разпитвам из магазините Джордани май е най-продаваната марка  newsm78 нА те как са като качество?
Вики, и на мен ми хареса тази количка, но ми е малко цифра, пък и няма кош за кола. Иначе е много извънземна Wink 

# 229
Сега първо - моето кукленце се казва СиЯна. Детето от корицата на "Моето дете" не е моето. Ако тази снимка имате предвид. Нашето гардже е вътре в страниците за мода Grinning Разгърната на цели 5 снимки Wink
Тъй първо пиша за Макларън-а - виждала съм го на живо. Изглежда стабилен, но не е толкова огромен. В смисъл има и доста по-огромни. Иначе като марка са добри. Дори имат една комбинирана.. ама ен помня точно модела, която много, много ми харесваше.. Техно-нещо си беше. Много яка. А са и много леки.
Веч, не харесвам стационираната позиция на коша. Видях четиримесечно бебе в летния кош, нагласено за сън и крачетата му стърчаха нагоре. Еми можеха поне мъничко при наклон да регулират ъгъла. Тази, която сега взехме също е стационирана, но при навеждане ъгълът много симпатично се изглажда и в пълно легнало положение трябва съвсем малка корекция, за да може да се ползва и от новородено Peace
Пиаф, нищо не знам за тази количка, освен, че е с хипер специални джанти и возия и струва поради тази причина около 900 лв. Иначе за проходимост изглежда идеална, но не знам как ще се сгъва и колко място ще заема. А това е важно, ако сте от често пътуващите Grinning
Даянче, упражнението за напречно бебе е - заставаш на четири крака и си въртиш дупето. Малко като коте, което се готви за нападение Grinning
Вики, изборът ти е без грешка. ПРосто килограмите са й малко в повече на тази количка, но пък откъм функционалност е много добра. В крайна сметка, ако нямаш всеки ден слизане и качване на стълби килцата не се усещат. Мисля, че са някъде към 14, но най-добре питай вносителите. А цената й знаеш ли? Ако и тя те устройва - изборът ти е много добър Hug
Соничка, аз Бреви, Ненонато и Кам не харесвам Simple Smile ПРосто за цените си не предлагат нужното качество - лично мое мнение, разбира се Peace Що се отнася до Джордани - в италианските сайтове цените им са с 20-30 евро по-ниски от тези на Чико. Т.е. класата е сходна. Аз лично ги харесвам. Освен това в БГ цените им са доста добри Peace За сега не съм чула някой да се оплаква от тях. Лична позната си я бута година и нещо и не мръдна количката Peace

# 230
Да около 14 килограма е ,бутах я само в магазина с беба ватре незнам как ще е!Празна се бута изключително лесно...Ако видя някоя маика с такава ще пробвам твоита тактика Асе и ще я помоля да я побутам малко, ако някой се е збласквал с такава да каже!!!А сталби не ме притесняват само дупки по улиците!!! newsm10
Макларън-а сащо изглевда много добре но не сам го вивдала на живо !

# 231
Момичета не съм писала отдавна.
На всички, които имат повод за радост и почерпка -  newsm67
Асе , нали си спец, кажи ми моля те нещо за Stokke, по точно недостатъците, освен цената.В асансьор няма да я качвам защото живея в къща.Изобщо мога ли да я видя някъде на живо, за да преценя дали ще се събира в багажника на колата?

# 232
Знаех си аз Joy, че Сияната по друг начин изглежда. По-къдрава и по-руса трябва да е и с по-големи очички. Асе нямаш ли някоя снимка, бе душа?
Ах, тез колички newsm03

# 233
Стел, не им харесвам летния кош. Детето е като наказано вътре. Много малко и изправено ми се вижда. Иначе откъм удобство - мами, които имат мнооого от скъпите колички твърдят, че Бъгабу-то няма равна. Така че, ако ще даваш толкова пари, по-добре за Бъгабу Peace
Вики, с бебе също ще е удобна. Просто на слизане и качване ще се усеща тежестта Grinning
Люси, затрудняваш ме с това желание за снимка. Чакай да поровя малко за нещо добро и актуално Sunglasses
Ето нещо актуално. От празниците сега. С кучето на племениците ми Grinning

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 17:05 от Асенцето :)

# 234
"Даянче, упражнението за напречно бебе е - заставаш на четири крака и си въртиш дупето. Малко като коте, което се готви за нападение "

Асе, благодаря много , ведана ще го започна  Joy

# 235
Ау, Асе, ако Хапката нещо се разкандардиса за сватя, да знаеш, че грабвам Сияната за снаха. Пупу, голяма красавица е станала!
Вчера ходихме на плаж и младежът веднага скива най-готиното гадже между неговите връстници и като почна едно ухажване .... С баща му изпоприпадахме от смях. А си има приятелка в групата. ooooh!
На някой, ако му се гледат снимки от детски рожден ден - да заповяда

# 236
Пу пу пу ма страхотни деца си имате вие бе.Да са ви живи и здрави, да ви радват. Hug

# 237
И аз да взема да поплюя  Hug Пу пу да ги посерат кокошките дечицата! Да са ви живи и здрави Hug Какви са хубостници  Hug
Сияната с тези букли е същинска кукличка! 

# 238
Ооо, тя на тези снимки е рошава Wink Да я видите току-що къпана. Такива масури има - все едно с маша навивани Grinning
Веч, дъщеря ти е страхотна. Тази снимка под чадъра... само й трябва една от онези бухнати рокли и става за филма "Малки жени". Има уникално нежно изражение Heart Eyes
А на малчо му личи, че ще стане сваляч Wink
Я вижте сега аз какви гащуни ще поръчам за беборанчето http://bebe.to/peleni/peleni.html
Ще взема първо два броя, че взех едни и от Продавалника - C&A. Всъщност са два броя гащи, които се слагат над пелените. имам и малко пелени и така смятам да започна... Пък да видим до къде ще я докараме Wink А може и да започна смесено, а като дойде ред за ЕБХ (нали успешният старт е слад около 40-тия ден) тогава да въведа само памучни Thinking Ще видим как ще сме със Сияната, прането и бебето. Може и в началото да държа бебето само на подсушката и като се опишка да забърсвам Wink (това последното е сериозен матап Laughing)

# 239
Асе, като каза пелени, та рекох да се похваля, че си купих пълен комплект на Пополини и то от One size, с които ще мога да изкарам докрая. Само едно ме притеснява - дали ще мога да обличам бодита отгоре. Thinking
Ах, и още повод за фук-фук - от вчера имам капки коластра. Party

Общи условия

Активация на акаунт