Машина за хляб - 10 част

• 78 740
  • 827
  •   1
Отговори
# 405
desi78 успех с новата машинка Peace  Честито!

Браво inka5 и аз утре ще пробвам бързия хляб по твоите указания. Дано се получи.

geleva възхищавам ти се, непрекъснато майсториш чудесни неща. Можеш ли да ми кажеш какви са тези овесени трици? Не съм ги срещала в магазините, или може би не съм ги забелязала.

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 19:17 от anavi50

# 406
искам да попитам , ако примерно в рецептата пише 1 ч.л. захар /това е количеството кристална бяла захар/, ако искам да ползвам кафява пак ли трябва да сложа 1 ч.л.
/знам че има разлика между кристалната и пудрата захар, дали е така и при кафявата/
Здравей. Виждам,че си от Бургас.Знаеш ли къде мога да намеря меласа.Искам да пробвам хляб Омега 3.А за кафявата захар да ти кажа честно и аз завчера много се зачудих newsm78 и не посмях да купя.Ако разбера нещо ще пиша.

# 407
  • София
anavi50 , благодаря ти! Blush Ето ги овесените трици и информация за тях, има ги в диетичните магазини и в големите хипермаркети. Peace Аз ги хапвам и като закуска с кисело млекце. Simple Smile

eli6 , може и без тази купичка вода, но от тук съм го научила /от опитни майсторки/, че хляба става по- хубав така, водата се изпарява и действа благотворно на хляба. Grinning  Пина или Джемма могат да обяснат по- подробно и професионално, а и някой друг ако е по- наясно.  bouquet

# 408
търсила съм меласа в Била , Пикадили в Сарата и в м-н Европа , обаче няма , обаче не съм се отказала да търся  Simple Smile

# 409
Пак да питам  Embarassed. Като се чуе звуковият сигнал, след който трябва да се сложат добавките,изключва ли се машината или само се отваря капака и се добавят?

# 410
Пак да питам  Embarassed. Като се чуе звуковият сигнал, след който трябва да се сложат добавките,изключва ли се машината или само се отваря капака и се добавят?
Отваря се капака и се добавят.

# 411
БЛАГОДАРЯ Кики !!!  bouquet Безценни сте с тези съвети  Hug

# 412
  • София
Аз добавките ги слагам в началото, заедно с брашното. Wink

# 413
Пак съм аз  Wink.Днес ми е "машинен" ден. Сложих да правя "Панетоне"/ от форума е рецептата, тази на инка62/ и остава още около час и половина пък то съвсем редичко изглежда. Брашното 260гр. май е малко, но сега вече е късно да добавям. Ще видим какво ще стане. Все някога трябва да има провал и Панетоне-то ще да е.

# 414
Аз бях голям ентусиаст на тема Панетоне, ама после изведнъж ми секнаха мераците. Почна да ми намирисва на нещо. И аз не знам на какво.
Иначе тестото наистина е редичко. Между кексово и тесто.

# 415
Аз пък пак направих питките за обяд.Този път с преобладаващо бяло брашно и ми се надуха супер.А за вкуса няма да говоря-нвероятни са.. newsm10

# 416
  • Шумен
А откъде мога да си купя по-голяма разфасовка типово, грахам или друго по-черно брашно? Тук питах в магазина на мелницата, но няма Sad А по магазините само по 1 кг, и то скъпо.
Иначе и мойта машина през ден работи и дотук провала ми си остава само козунака. И предполагам, че там беше излишна моята намеса да добавя брашно, че като ви чета щом панетонето е кашаво, сигурно и козунака е такъв. Пак ще пробвам. Вчера се престраших и направих типов хляб на съкратена програма - стана идеален Peace
Само дето излязох и го оставих да се бърка и като се върнах щерката не устискала да ме дочака и очоплила коричката, че не знае как да го извади... Тя е на 12, не се шашкайте Simple Smile

# 417
  • Шумен
А откъде мога да си купя по-голяма разфасовка типово, грахам или друго по-черно брашно? Тук питах в магазина на мелницата, но няма Sad А по магазините само по 1 кг, и то скъпо.
Иначе и мойта машина през ден работи и дотук провала ми си остава само козунака. И предполагам, че там беше излишна моята намеса да добавя брашно, че като ви чета щом панетонето е кашаво, сигурно и козунака е такъв. Пак ще пробвам. Вчера се престраших и направих типов хляб на съкратена програма - стана идеален Peace
Само дето излязох и го оставих да се бърка и като се върнах щерката не устискала да ме дочака и очоплила коричката, че не знае как да го извади... Тя е на 12, не се шашкайте Simple Smile
И аз това се чудя.Мисля да проверя зад Театъра,ако не и до борсата ще мръдна.

# 418
От къде в Пловдив мога да си купя такава машина за хляб?

# 419
От къде в Пловдив мога да си купя такава машина за хляб?
от Техномаркет например..или другите такива техно..магазини

Общи условия

Активация на акаунт