МНОГОДЕТНИ МАМИ 36

• 17 468
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
Да ви разходя с влакче от Кампейо до Аликанте...пейзажа е малко скучен...плажове,плажове,плажове...10 км. плажове...но си заслужава... Hug Заповядайте...

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 16:22 от gaby_s

# 256
габи ние бяхмв в коста брава и пейзажа е същия  Grinning

# 257
gaby_s ,снимките са чудни,а начина по който ни се предоставят невероятен!!!

# 258
  • Варна
Мишимади, от коя дата е предаването, за да го уцеля? В момента гледам миналогодишни абитуриентки, в същото предаване ли участва или в някое друго?

# 259
  • През девет земи в десета
Здравейте дами,аз позачезнах,но напоследък имам страхотни проблеми и почти сме се преселили с Цвети  в колата,милото само боклуци яде,мама е много зле и тичаме по изследвания,в понеделник и предстои много тежка операция и не се знае дали изобщо ще я издържи,голямата ми дъщеря я оперираха преди десет дни по спешност и сега е с гипсиран крак,в понеделник и нейния гипс трябва да се маха,а после на раздвижване всеки ден,засега ходя на работа заедно с детето,защото няма кой да го гледа,но май ми мирише на неплатена отпуска и после на напускане ако не намерим гледачка,прибирам се толкова уморена,че нямам сили да седна на компютъра,Гошко горкия чисти в къщи,мъжа ми готви и мие чинии,добре,че в неделя си стоим в къщи да се разтоварим с приятели,а днес се прибрах като никога по навреме!
Айде стига съм се оплаквала,отивам да посвърша нещо и после пак ако остане време! Wink

Миши,поздравления,изглеждаш страхотно Hug

Габи,твоите снимки винаги ме зареждат с енергия,а Давид е много сладък Hug

Лилибон,ето линк,ако не излезе направо,"Часът на мама"от 21.05.2008г. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi

Ето малко с … 77;те

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 17:55 от Пиги®

# 260
Благодаря ви,момичета! Hug

Пиги,Пиги,миличка...много ти се е насъбрало...Стискам палци операцията на мама да е успешна и голямата ти дъщеричка бързо да се оправя...Корава жена си ти... Hug
Благодаря за линка...пуснах си без проблем предаването и като ми се зареди малко ще гледам с най-голямо удоволствие Мишимади...Най -хубавото е,че мога и в Мас да гледам...
Снимките ви са чудесни...Какъв хубав кът за игра сте направили за дечица! ...А Цвети расте със дни!  Heart Eyes

# 261
Мишимади...гледах предаването ... Peace Радвам се,че те познавам,пък макар и виртуално  Hug

# 262
  • София
Мишимади, и аз те гледах.  Heart Eyes  Беше наистина чудесна- слънчева, усмихната, уверена. Каза много хубави неща. Възхищавам ти се на желанието да имаш повече деца  и на свежия ти поглед към живота.   bouquet

Пиги, много трудни дни са ви застигнали....дано малко слънце да просветне на хоризонта ви.... Praynig

# 263
Пиги..... Praynig Praynig Hug Hug

Мишимади.. - приемаш ли ме във фен клуба си?Страхотна си!

Мишимади, и аз те гледах.  Heart Eyes  Беше наистина чудесна- слънчева, усмихната, уверена. Каза много хубави неща. Възхищавам ти се на желанието да имаш повече деца  и на свежия ти поглед към живота.   bouquet

Пиги, много трудни дни са ви застигнали....дано малко слънце да просветне на хоризонта ви.... Praynig

Все едно аз съм го писала......

# 264
Не ми пука особено какво мислят за нас хората, но ми става криво понякога. Вместо да ме поздравят( както предишните бременности), те започват нещо от рода на "горката, как ще се оправите". Дори има такива( не особено близки при това), които директно ме питат защо не го махна #Cussing out Да не говоря, че дори майка ми не ме подкрепя Sad А никой не ми е гледал и един ден децата, финансово си се справяме сами( да е жив и здрав мъжа ми). Не знам какви са тия разбирания, че повече от 2 деца са много, дори държавата не ни подкрепя(което не ме учудва). Иначе гинеколожката ми ми се радва(въпреки подмятанията), това трябвало да прави една млада ,здрава жена baby_neutral И за последно да се оплача и от свекъра ми, като циганите сме били(не в прав текст,разбира се).

Това все едно аз съм го писала, 1:1, + това че не трябва да имам повече деца че може да се изсипя (от гинеколога). Явно се тревожат., защото когато ми казваха "ти луда ли си с трето да бременееш" аз им казвах  hahaha да си запазят възмущението за четвъртото, петото и колкото даде Господ.

Мишимди очарована съм какво спокойствие и увереност лъхаше от теб, и не на последно място колко си чаровна!   bouquet

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 02:18 от Мери

# 265
Момичета - никакъв фен клуб няма да правя!И не съм нито герой,нито нещо друго.!Аз съм една от вас - А всяка от нас си имам драма,моята не е нищо повече от вашите.Знаете ли колко простотии съм вършила и се радвам,че нещата в живота се случват ,за да ни се отворят очите,да прогледнем и да се променим.
Вие сте страхотните,аз много се радвам ,че открих такива приятелки и че ви имам.Откакто се преместих в София не съм общувала така с някого ,както с вас.И всеки ден научавам по нещо.Благодаря,че ви има!
Anaise - честито за сертификата  на таткото!и И да не забравиш мамолога и гинеколога Naughty!!!
Пиги - Разбирам какво ти е !Доста ти се е насъбрало на душицата.Явно наистина си много корава ,щом още държиш фронта.В такива моменти се успокоявам ,че когато си мислиш ,че всичко е вече крайно зле,точно тогава облаците се разнасят и се показва слънчице.Пожелавам ти го от все сърце  - всичко да е наред и всичко да си дойде по местата.А от тази ситуация ще излезеш по-мъдра от преди! Hug
Успех на всички!Усмихвайте се и обичайте ,дори ,когато ви боли!!!Знам,колко е трудно да се усмихваш,при условие ,че ти се иска да счупиш телевизора или нещо друго.
А за  тези ,които работят-  smile3558!

# 266
Пиги, оправяйте се, мила, то наистина злото не идва само, ами все по няколко щуротии наведнъж се струпват.

Анайсче, много са хубавите хотели в Сандански, аз харесвам Медите може би най-много. Сега сме в Пирин, но нека събера повече впечатления, че сме за пръв път. Иначе на първо четене е супер. Честито за таткото ви, хубаво е, когато таткото е кадърен и умее да се грижи за семейството си. Затова можем да му прощаваме понякога, че не е винаги до нас, нали трябва и да се работи Simple Smile))

Момичета, да ви се оплача, и бебето се разкашля, а досега не беше боледувало. Кажете къде да търся сега лекар из Сандански...

Миши, съжалявам, че не съм изгледала предаването, но ще го видя непременно Simple Smile))

# 267
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета!
Честита кухня на Наслуки и приятно готвене! Дали няма и още нещо за честитене? НаслукиPraynig  Hug
mi6imadi, чудесно представяне  Hug
Пиги, дано се оправят майчето и детенце по-скоро   Praynig
Габи, много хубави снимки, Додо е вече голямо момче  Simple Smile
Лилибон, успешно изпращане и весел празник.   bouquet

Ние снощи имахме големи емоции, ходихме с двете големи момчета на предпремиерната прожекция на Индиана Джоунс. Нашия тати "се жертва" и остана с малките. Преди филма имаше нещо като парти. Снимахме се с шапката и камшика на Инди, търсихме (аз - три пъти, младежите не събраха смелост  Mr. Green ) награди в един басейн пълен с дървени стърготини. Много сме доволни, но май аз повече се забавлявах, момчетата ми са малко свити, не знам от възрастта ли е? Видяхме се случайно с КаНиМа, много приятна изненада  Simple Smile

И една полезна информация за софийските мами. Случайно открих къде се провежда т.н. пролетен панаир на книгата или негов аналог - в МОЛ-а на Стамболийски, до неделя. Нямах време да разглеждам много, но видях че "Фют" имат много приятни намаления на книги. Може би и другите издателства също...

# 268
стела има един сироп Хустажил за кашлица. билков е виж за 5 месечно бебе става ли. мисля че можеше но виж упътването. ако не Проспан но пак виж упътването. ако се влоши малкия и дигне и температура ще трябва и антибиотик, ама и лекар да го види. Хустажила обаче на мен ми действа безотказно  Peace за хотелите ще те помоля и за някакви координати и впечатления. мислим да идем за 3 дена с бебето, макар че идея нямам къде ще стерилизирам шишета и преварявам вода  Crazy

лилибон честит ти абитуриент ! ех всяка година с каква носталгия се сещам за тези балове и изобщо като бяхме млади по на 18  Whistling

пиги дано всичко е наред при вас вече !

днес нашия тати почива и прескочихме до премаман. с моя тумбак кат на бременна си купих една бяла туника за бременни /таман за третото  Mr. Green / а за Ема красива лятна рокля и шапка. бебето се сдоби с стол за кола от там. такова бебе като мойто не бях виждала - 2 часа го бях сложила в една количка в магазина и само се смя на продавачките  Shocked клиентите бяха изумени колко е кротко и как само си седи. искаха да го купят  Grinning кака му естествено побесня  Crazy

# 269
  • Варна
mi6imadi, най-сетне успях да изгледам предаването. впечатлена съм от теб, наистина! чудесно е да виждаш хубав човек като мисъл, външен вид и поведение на куп! а малките бонбони да са ти живи и здрави!

пиги, дано лошата серия вече свършва!

отивам пак да чистя, мия и готвя. след абитуриентската май ще черпя, че вече  е минала.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт