МНОГОДЕТНИ МАМИ 36

• 17 461
  • 374
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте майчета през май!
Дано това време вече се оправи !
Галче в последно време мисля за теб и твоя Крисчо .Силно се надявам да са сбъркали диагнозата ! Къде я сложиха и ходи ли на втори специалист ?В последно време често чувам за сбъркани диагнози !Дано !   Praynig
    Пиги ,Ти си силна и оправна жена !Всичко ще се оправи !Успешна операция на майка ти в понеделник !Девойката и тя ще се оправи !Надявам се ! Praynig
      Благодаря  на теб и Червената шапчица за това , че ме подкрепяте за проблемите , които писах в другата тема !Надявам се да ги обсъдим и вземем мерки за решаването им !Мисля , че  всеки може  да бъде засегнат от тях ! 
  Лилибон, приятно ми беше да се видим и побъбрим !Да ти е жив и здрав абитуриента  , с много късмет и успехи във всичко!Бъди щастлива с това което имаш!
    mi6imadi,за съжаление не мога да пусна само това предаване  от сайта на БТВ .После ще пробвам пак !Разбрах , че си била страхотна !Поздрави !
    Стела , , ако искаш пробвай като купиш банка физиологичен разтвор - забравих как се казваше и му капи от време на време в нослето .Безобидно е , но може да прочисти нослето !На моите вечно им слиза секрет назад и кашлят ! 
   Албенче    , живея да Мола но нещо нямам време да ги заведа да разгледаме и да си купим някоя книжка !Ще се опитам утре .Минахме от там , но рано - за път към Д.Градина .

Не ми пука особено какво мислят за нас хората, но ми става криво понякога. Вместо да ме поздравят( както предишните бременности), те започват нещо от рода на "горката, как ще се оправите". ... Не знам какви са тия разбирания, че повече от 2 деца са много, дори държавата не ни подкрепя
   Има нещо такова !На мен пък всеки ми съчувства и ми казват " много ти е трудно !!!".Да трудно ми е , но като ми го казват всеки ден ми става по -трудно !Не искам да ми го казват !Щом в очите на другите това е трудна работа - като не знаят подробностите , нека цялото общество направи нещо да ни е по лесно !Например да ни подкрепи материално !!!И това трябва да си го поискаме ние и издействаме !!!Направо се въодушевих!Но защо не !Във Франция  дават на многодетните майки нещо като заплата !Мисля , че трябва да проверим как е в другите държави и да преценим какво можем да искаме ние !Например да ни се плащат  от държавата социалните /здравните / осигуровки !
   Момичета  ,  а какво стана с нашите срещи ?Липсват ми !Друго е да си поприказваме на живо !
Приятни празници !

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 20:59 от titico

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! В такива дни се гордея ,че съм българка!

На всички абитуриенти пожелавам хубаво време и незабравими емоции!

# 272
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК

# 273
  • През девет земи в десета
Честит празник на всички,които се чувстват и се гордеят,че са българи!!!

# 274
Честит празник на всички!
Тия дни луднах с най-малкия ми син - жестоко възпаление на ушите, първо на дясното, след това и на лявото. Пищи горкото, вдига температура - стигна до 40,4, с часова не мога да я сваля. Вече трети ден е на антибиотик (Сумамед) и продължава с температурата. Да не ви казвам, че не може да спи както трябва, естествено не яде и съвсем се скапа, а и аз покрай него Sad
Чета Деси Жул и репликите към нея и се сещам какво ми изтърси вчера една застрахователна агентка -"Ау три деца, то не се среща често - при българите имам предвид...." - сещайте се за подтекста... Но честно казано не съм се срещала с неодобрение или съжаление по повод решението ни да имаме трето дете, само майка ме "мислеше" че не съм в първа младост Wink
Поздрави на всички, дано оздравеем скоро Praynig

# 275
Ей,ама няма по-гадно от това - да ти е болно детенцето.Taya ,знам,че ще оздравеете ,но на теб ще ти коства много. babydust7Оздравявайте ,колкото се може по-бързо.

# 276
  • Попово
Честит празник мили мами  и ученичета   bouquet Hug

# 277
  • Варна
Честит празник на българската писменост и култура!   bouquet за всички мами, работещи в образователната система!

Тая, стискам палци, детето да се оправи скоро!

И за финал, кратък отчет - гости нахранени, абитуриент насниман и изпратен, къща пълна с останала храна ( а се притеснявах ще стигне ли), така че наистина имам възможност да почерпя за това, че седя пред компютъра без спешни задачи.  Simple Smile
Някой май каза "снимки"?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249041

# 278
  • Не съм от тук и съм за малко
Лилибон, ами че вие с мъжа ти сте съвсем като абитуриенти   Wink   А баш абитуриентът е супер, както и всички дами  Laughing 
Радвам се за вас, сега можеш да отпускаш  Simple Smile

# 279
  • София
Lilbon, желая на сина ти чудесен старт в живота! Той е получил вече най-важното- такива прекрасни родители като вас.   bouquet

taya, дано скоро оздравее мъничето!  Sad

# 280
Lilibon,разгледах снимките !Наистина снимката със съпруга ти е много хубава,двамата сте много щасливи.Децата са ви симпатяги.Успех на абитуриента и занапред!Какви са му плановете?Каквито и да са да - ти е здрав!

# 281
Лилибон,Мила ми Ели  Hug ...прекрастни сте всички! Цялото ви семейство е чудесно!   bouquet

Тая...да минава лошата серия и да се оправяте бързо!

Ние днес гласим пикник,послучай празника.... да се съберем  5-6 семейства от мамите в Испания...ама такъв дъжд заваля... ooooh! и май няма да го бъде събирането  ooooh! а храната дето я гласих... ooooh! ooooh!

Целувам ви ,момичета !   bouquet

# 282
Добър ден на всички.Предполагам приемате нови попълнения.Казвам се Грета и съм мама на три момиченца(ще бъда само тъща Mr. Green).
Мама Цоцоланке,благодаря че ме светна за тази тема

# 283
Напоследък само женски майки се вписват.Ето greta.kr!Добре дошла!
Мъжките майки ще станат малцинство.

# 284
привет момичета,благодаря на всички за подкрепата в тежък момент.  bouquetдобре дошли на новите!много лични и професионални успехи на абитуриента!колкото за броя на децата,това е най голямото богатство,жалко за тия които не го разбират.първото си дете чаках 5 години.трябваха ми месеци да повярвам че не е сън.след 1 год.и 8 месеца се роди втория ни син.беше трудно но имах 2 прекрасни деца.през 1999г. останахме без жилище,излязохме на квартира и се появи 3 ни син.това беше нашето подаръче. Hugпрез всичките години батковците много ми помагат.сега стефан е на 7 и всички сме край него.лека и успешна седмица момичета!

Общи условия

Активация на акаунт