Блис 57 за всички в САЩ

• 16 956
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Boston, MA
Мария, ах каква беля, дано не те боли много!

Мишолинке, честито, не се притеснявай и си гледай лятото, ако за теб няма работа наесен, ние останалите трябва да се гърмим.  Laughing

Пумпал, и на теб честито за решението, знам, че така го искаше, гледайте се сега и се радвайте един на друг със сладкия Иван.

Клеърет, аз от Рейдио Шак съм купувала такава джаджа.

Рая, честито ти проходил дребосък, сега и твоите крачета да са здрави.

Вчера имахме инцидент - обадиха се от градината, че Дани има кърлеж на главата, в косата. Явно не е голяма работа, но аз се притесних. Понеже не мога да го вадя сама (а Брайт Хърайзънс и треска в окото да има, няма да го извадят, аман от техните процедури), го заведохме на доктор, дръпнали го и готово. Сега ще го наблюдаваме да няма зачервяване и температура, и по този повод отнесе и една подстрижка снощи, та вече прилича на момче.

Аз междувременно бях на зъболекар, свалиха ми една стара българска корона, без никакъв проблем ми оправиха поразиите отдолу (градиха база, защото имало празно) и ми сложиха временна корона, която, въпреки временността си, е най-добрата, която някога съм имала (имам 4). Обичам ги тези зъболекари в тая страна.

# 76
Clairette, в столицата на Тексас съм.
А за адаптерите вижте при куфарите. Това се води travel item.

# 77

Вчера имахме инцидент - обадиха се от градината, че Дани има кърлеж на главата, в косата. Явно не е голяма работа, но аз се притесних. Понеже не мога да го вадя сама (а Брайт Хърайзънс и треска в окото да има, няма да го извадят, аман от техните процедури), го заведохме на доктор, дръпнали го и готово. Сега ще го наблюдаваме да няма зачервяване и температура, и по този повод отнесе и една подстрижка снощи, та вече прилича на момче.

Бубка, и мене много ме е страх от това нещо, след като гледах веднъж докъде се беше докарал някакъв човек след почивка във Франция, където му се забил кърлеж, и не диагностицирали болестта на време.
Добре е, че са го видели и извадили!
И аз съм имала - като дете в България живеехме по едно време в непосредствено съседство с гора, и веднъж ми се бяха забили 3 в рамките на един ден! Вуйчо ми ги вадеше един след друг с маникюта си.
И тук веднъж - преди 2-3 години. А тукашните кърлежи са точно от кофтите, които разнасят болестта. Що страх брах, не си е работа! На всичкото отгоре, точно след около две седмици ми се появи едно кръгло синъо петно на крака, кой знае къде се бях ударила, но аз като се сепнах, че е "биволско око" ...  ooooh! Ходих в спешното на кръвни изследвания, лекарят казва "абе не ми прилича на такова, за твое успокоение ще направим изследвания, но много би ме учудило да са положителни". Та и тази параноя си мина и замина по реда.  Simple Smile
Надявам се всичко да е наред с Дани!
Мария, оздравявай! Поне като си в гипс не боли, нали?
мишолина, успех! Добър ход ми се струва, след като прочетох какво си направила.  Peace

# 78
MVK, аз имам над 10 счупвания в живота си. Кой крак е и къде? Дадоха ли ти приспособления за къпане? Оправяй се!   bouquet

# 79
MVK, аз имам над 10 счупвания в живота си.
Shocked Абе ти да не си била професионален рейнджър? Или акробат в Cirque du Soleil?

Рая, поздравления и за Прощъпулко, и за тортата. Фантазе, както обикновено. Благодаря за почерпката!

Бубка, и аз ги обичам тукашните зъболекари.

И да си призная, съвсем в тон с името на темата, преди малко бях на едночасов facial и светът ми изглежда още по-прекрасен!  Flutter

# 80
Зора, провери в Задругата на майсторите, на Витошка (не се сещам обаче точния адреса, ама има табелка на самата улица). Дори и да няма там на място те могат да те ориентират кой изработва такива.

МВК - много лошо. Simple Smile Дано да не те боли много.  Hug

Рая - страхотна торта си направила. Simple Smile

# 81
Рая, страхотна торта си спретнала Hug..
Нашия прощапулник в Б-я ще го спретна, там ще се оцени повече Wink

Мишолина, честита почивка и бързо да намериш добра работа като му дойде времето.

Бубка, дано няма нищо на Дани от кърлежа... В Тафс ли ходи?

Биз, браво на Марти, много ме впечатлява да знаеш  Hug

на А.Джей му растат още 2 долни зъба, за сега държи фронта ...зъбатко с 8 зъба имам Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 20:32 от benson10

# 82
МарияConfused, съжалявам да чуя за счупения крак - дано ти усложни живота възможно най малко  Hug

Бубка, откъде го намерихте този кърлеж? Всъщност как го откриха в градината, косите ли им гледат???

Мишолина, ми честито  bouquet А ново фотооборудване ще има ли сега  Mr. Green И кажи как бяха гостито в Лондон

Рая, тази торта твое дело ли е? Браво, още една майсторка се пръкна в темата  Hug

Биз, аз съм много впечатлена от Марти - не че имам много поглед за 2 годишни деца, но да запомня рими с едно прочитане си е май доста...

Клеърет, къде се опитваш да ходиш на плаж в Тексас или Джорджия?  newsm78

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:14 от Jenna

# 83
Дженна в Тексас ще плажувам, ей сега слизам след малко  Party ...много кофти за апарата и снимките  Hug и браво на Ноли, той доста напред върви май и със сядане и с изправяне, да ти е жив и здрав  Heart Eyes

# 84
Привет,
я да питам
-колко от вас се предадоха и купиха от крокс галошките за себе си и/или за децата; имитация или истински взехте? Ния ме тормози,иска "фюша,с дора и бутс и с литъл каишки отзад".
-откога пуснахте/мислите да пускате дете на лагер с преспиване?
Другата седмица съм в Сиатъл,ако на някой му се губи време с мен да си признае,спя даунтаун и освен да се правя на умна в петък други планове нямам..

# 85
Ако не ходите в Клюкарника и тука да пусна линк към тоя сайт, че според мен е най-полезният справочник, който съм откривала на български.

Спешно.Инфо

Анет, аз взех на Аля миналата година истински Крокс. Нейните стъпалца са много тънки и не са й кой знае колко удобни. Моята структура е същата, така че ползваме точно като галоши: стоят пред вратата на падиото и ги обуваме като излизаме за малко из градината.

# 86
Пропуснах да благодаря на всички, които ми отговориха за разклонителя   bouquet
Фея-много готин справочник, не бях чувала за него  Peace

# 87
Момичета благодаря ви много за подкрепата и пожеланията да се оправя, определено имах нужда от малко кураж  bouquet
Днес поне боли по- малко и задобрявам да се придвижвам с патерици. А от утре ще се занимая и с английската граматика

# 88
Привет,
я да питам
-колко от вас се предадоха и купиха от крокс галошките за себе си и/или за децата; имитация или истински взехте? Ния ме тормози,иска "фюша,с дора и бутс и с литъл каишки отзад".
-откога пуснахте/мислите да пускате дете на лагер с преспиване?

Моята дъщеря не ги сваля вече две години. Много са й удобни, даже и през зимата ги носи понякога с чорапи  Shocked. Нейните стъпала също са много тънички, но няма никакви проблемис ходене, тичане, катерене - тя по принцип е много активна. Има вече даже в 2 цвята и ме изнудва за 3ти. От оригиналните купувам. Аз още не съм ги пробвала, но се замислям
За лагера не по-рано от 10 г.
Sleepover може и на 9.

# 89
Анет, обмислях Крокс. Ноооо... мисля, че ако си купя още един чифт обувки, мъжът ми ще ми ги събере в една торбичка, ще ги метне през балкона и това ще е.  Mr. Green Приятно в Сиатъл!

Общи условия

Активация на акаунт