Блис 57 за всички в САЩ

• 16 951
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Крокс нямам, но съм пробвала на сестра ми и са супер удобни... аз предпочитам да шляпам с джапанки... виждала съм и такива като обувки тип балерина, може и на скечърс да са Thinking

Калинка, за какви магазини става на въпрос- детски или ...

Фея, мерси за обяснението и аз не знаех до сега как става Blush

Бубс, мерси....ама как съм си задала въпроса ooooh!

Джена и всички други момичета от НЙ и НДж, знам, че Харлем не е хубаво място за живеене, но има много хубави апартаменти на по- нормални цени -Harlem/Morningside. Какво мислите,  наблюдения или съвети? Кои райони да избягвам и къде да търся? Направо съм в шах и незнам къде да търся. Мерси!

# 106
MilaMcMama, в Правилата е обяснено с примери и е по-лесно.
Мария, бързо и леко оздравяване!
Биз, и аз с теб във фейсбук кюп-а. Вманиачена съм! Но открих десетки изгубени познати и съученици..  Heart Eyes  Е, малко ме тревожи тая показна соц. мрежа, но се преживява..
Кроксовете в Стара Загора са по ...сериозна съм... 80-120лв. ''Марковите''.  Laughing В метро има и по 10, но за мен по-грозна обувка от това няма. Не се ли водят санитарни чехли за болница в САЩ? Като българските медицински чехли?  Rolling Eyes

Сиатъл-гостенката:  Grinning Виж Пайк Плейс Маркет, Аквариум-а, Спейс Нийдъл, вземи Грей Лайн автобусчето.. И приятно изкарване! (Аз препоръчвам най-най-известните, ако си била преди сигурно се изложих, ама желанието е важно) Blush
Клеър, сладурка, пиши още за новите ти емоции в САЩ. Simple Smile

# 107
Бубка, тези кърлежи и мен много ме тревожат, че моят син както по цял ден е на вън, вечер редовно го преглеждам, ама за главата не се бях сещала.  Thinking

Джена, той умен, ама не чак толкова - повече от едно четене му е нужно да запомни, нещо заблуждаващо съм се изказала  Flutter. Ама помни иначе, и на руски и на български ги знае, като почнем да ги четем и ми довършва изреченията, но по му харесва да му ги чете някой и казва 'искам мама'. След като е нормално, значи само от негледането на телевизия ще да е  Mr. Green
Браво на Ноли, свиквайте го от малък така.

Кейси, забравям да ти кажа, че книжките за поти трейнинг са му любими, филмчето не го гледа, защото нищо не разбира, забравих аз че е забравил английския, а и не го удържа дълго време пред компютъра. обаче ефектът е 0. Нали питат "а ти ще кажеш ли когато си готов като еди си кой?" или "искаш ли да знаеш една тайна, че и ти можеш бла-бла" и той отговаря "Не!"   Laughing

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 01:19 от Biz

# 108
Бенсън, задължително ли в града трябва да живеете?! Много ми е тесен на мен. Аз предпочитам да съм по предградията и да си пътувам всеки ден с влака.

Нали по български болници се находих, видях бая персонал с крокс, даже в разни смели цветове...

Аз съм у фейсбука от поне четири години, наистина е ужасно удобен. Снощи дори намерих баща си регистриран там.  Mr. Green Но чак да ме зарибява... тц.

# 109
  • USA
Джена, браво, че сте намерили техниката! Как така ви е изчезнал харда? И той ли беше с апарата? Дано да имате копие на снимките, нали е бек ап?

Бенсън, сигурно ли ви е вече местенето?

И моето момченце вече прави самостоятелни стъпки. Simple Smile Май и аз скоро ще правя прощъпулник.

Пумпал, честито майчинство!  Laughing

Не фигурирам във фейсбука. Имам една колежка дето много си пада и го използва и да проверява кандидатите за работа при нас.

# 110
Не фигурирам във фейсбука. Имам една колежка дето много си пада и го използва и да проверява кандидатите за работа при нас.

Това ми е на главата; как те "проверява" непознат човек; нали ако не си го одобрил за познат или приятел, всъщност нищо не вижда от профила? Или поне аз си мисля, че е така?

# 111

Знам го аз този навик, много ми е противен. Всичко ми е заключено и не давам да ме френдват непознати. Плюс, че не държа нищо, от което се срамувам. Но не виждам с кво право работодатели ще ми зяпат снимките с мъжа или ще гледат кво ми пишат приятелите ми.

# 112

Това ми е на главата; как те "проверява" непознат човек; нали ако не си го одобрил за познат или приятел, всъщност нищо не вижда от профила? Или поне аз си мисля, че е така?

Зависи ти от настройките. Освен това винаги може да се намери някой общ приятел, приятел на приятел, който да провери...

# 113
  • usa
Привет,
я да питам
-колко от вас се предадоха и купиха от крокс галошките за себе си и/или за децата; имитация или истински взехте? Ния ме тормози,иска "фюша,с дора и бутс и с литъл каишки отзад".
-откога пуснахте/мислите да пускате дете на лагер с преспиване?
Другата седмица съм в Сиатъл,ако на някой му се губи време с мен да си признае,спя даунтаун и освен да се правя на умна в петък други планове нямам..

никой не ми ги е искал тези галоши, а на мен не ми харесват, та не ми е и хрумвало да купувам.
от моите на лагер с преспиване е ходила само албена, за пръв път лятото след пети клас.
за губене на време, губи ми се, но за делничен ден ми е далечко  Thinking... много ли ще са ви ангажирани съботата и неделята?

# 114
Хиър, не трябва да е в лудницата апартамента, но непременно трябва да има в близост мн. неща да се правят, да има магазини, кина, паркове или мн. удобен транспорт... никак не ми се повтарят депресиращите 3 години от НХ...

winx, не са ни казали още къде е, но е сигурно, че няма да ни държат тук дълго. Двама от колегите ги местят до месец в други офиси. Ние сме следващите...
Честито ти ходещо момченце!  Hug

Не съм във фейсбук за сега, но имам много стари познати там, които не искам да знаят много, много за мен, та се въздържам...

# 115
Кейси, забравям да ти кажа, че книжките за поти трейнинг са му любими, филмчето не го гледа, защото нищо не разбира, забравих аз че е забравил английския, а и не го удържа дълго време пред компютъра. обаче ефектът е 0. Нали питат "а ти ще кажеш ли когато си готов като еди си кой?" или "искаш ли да знаеш една тайна, че и ти можеш бла-бла" и той отговаря "Не!"   Laughing

Има време. Поне основите са поставени  Simple Smile

Между другото, щом си пада по рими, горещо ти препоръчвам Jez Alborough и особено историите му с Патока. Много хубави илюстрации и запомнящо се разказани римувани историйки. Duck in the truck е любимата ми книга.

# 116
Хиър, не трябва да е в лудницата апартамента, но непременно трябва да има в близост мн. неща да се правят, да има магазини, кина, паркове или мн. удобен транспорт... никак не ми се повтарят депресиращите 3 години от НХ...

За тези неща няма нужда да се пльоснеш в Харлем (но там има и хубави райони, не е все гето). Аз съм живяла в Мейн 5 години, знам за какво говориш, но вярвай ми няма такива работи в крайбрежния район около града. Разгледай внимателно и други варианти за градове по края на ситито, в Ню Йорк, Кънектикът, Ню Джързи.

Ние живеем в Кънектикът на час от Манхатън с влака, аз бачкам в даунтаун, наоколо всичко е наблизо + изобилие от културни мероприятия. Кефи ме, че при нас е кротко и зелено и апартаментът не е малък. Наемите за 1 бр са от 1200 нагоре. Не ми се мести в ситито именно защото можем да си позволим само малък апартамент там и ще ме гепи клаустрофобията.

# 117
тадаааа, сдобихме се с тези

http://www.childrensplace.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductD … &cmLink=sdp36

цвят лилав, защото фюшата била много популярна и се свършила, разбирате ли; за 5 кинта толкоз,да видим докога ще изкарат,но колкото и да ги гледам,все са ми грозни..
*
след 5 клас колко години е,над 10,нали?Чета едни лагери в Европа за деца над 5 год,което е Ния след 6м,абсурдно ми иде,макар да съм много за независимост и самовиреене..мерси на отговорилите..
*
фейсбук юзър съм,но дотам,не прекавам повече от час сборно на седмица в него..

# 118
  • usa
след 5 клас колко години е,над 10,нали?Чета едни лагери в Европа за деца над 5 год,което е Ния след 6м,абсурдно ми иде,макар да съм много за независимост и самовиреене..мерси на отговорилите..

11 е. албена ги навърши седмица преди да замине на лагера. петгодишно дете е абсурд! да пусна в европа. това за американски деца ли става дума да отидат до европа или за тамошни? щото племениците ми като живееха в бг са ходили от детската градина на лагер веднъж на море и веднъж на планина, но с групата си и учителките си и пак в такава обстановка - бартер един вид - морската детска градина караше две седмици в софия, софиянчетата - две седмици на море. не знам колко популярно е това. на нещо такова бих ги пуснала, но в европа - не!

# 119
Джена и всички други момичета от НЙ и НДж, знам, че Харлем не е хубаво място за живеене, но има много хубави апартаменти на по- нормални цени -Harlem/Morningside. Какво мислите,  наблюдения или съвети? Кои райони да избягвам и къде да търся? Направо съм в шах и незнам къде да търся. Мерси!
Бенсън, изобщо не съм запозната с този район. Познавам сума ти народ, работещ в Ню Йорк, но живеят в Ню Джърси, или в Long Island ... Непременно ли държите да сте в Харлем? Не че звучи непременно лошо, но просто не знам какво по-конкретно да кажа.
Ако търсиш градче, в Ню Джърси има такива, аз за Хобокен се сещам, от другата страна на Манхатън е, но мисля, че скъпо. Монтклеър също, малко по на юг е Хайланд Парк. В тях има нормален пешеходен живот, и е приятно.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 06:20 от блажка

Общи условия

Активация на акаунт