Блис 57 за всички в САЩ

• 16 952
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
 nbirthday  ЧРД Джи да си здарава и много щастлива!
И на мен първата ми поща беше в йаху (99г. се развива действието), и едно бившо гадже да вземе да я хакне за отмъщение след като го зарязах  Laughing ......абе тинейджъри кво искаш Simple Smile Е, след това си направих нова, та си я ползвам и уважавам до ден днешен...[
Иначе скайпа редовно го ползвам, няма начин....тя и Изи като види баща си на екрана и почва да се въодушевява и да подскача  Grinning, кво ли си вика...: мама пак превключи на "ТАТИ ТВ" урааааа  Laughing
Сладката Александра ннаправо ме шашна с това маммма  Heart Eyes
Анет  Joy

Хиър, честита годишнина! Ние си имаме две дати - зимна и лятна, за по сигурно, че каквито сме забравани и двамата. Simple Smile Ей тази година напр. зимната я изпуснахме, че бяхме в болницата с малчо.
Ние си имаме 2 свадбени годошнини..... БГ и УС, а отделно какви ли не други годишнини.....много романтично..... ама ми станаха много дати за помнене  Grinning 
Честито Хиър, приятно отпразнуване!

# 211
блажка,бих го записала ей сега,но е малък,искат ги поне на 3. Много се надявах балета и плуването на ния да е моето лично време с него,но той прекарва 1 час неуморно да пита "уеър ниа го" вместо да сподели опита ми да четем книги в Б&Н или да играем на влакове и пишман..миз много ме успокои,аз мислех че минава с времето безобразието,но явно не..
*
Хиър-еееее,туй да е,важното е че сте здрави и заедно,биг игнор на детайли от битов характер..ма може ли да не си заредиш ушите и ти 'начи,не е само времето за бой Wink
*
Александра си казва "мама",чудна мома,чак да му се доиска бебе на човек..

# 212
Туу-руу, руу- рууу, Джи, рожденничке, да си жива и здрава!
Все така прекрасна и лъчезарна и все така неотразима нека си!
Голямо наздраве за теб, пък било и със сутрешното кафе (засега), от сърце ти пожелвам един красив и невероятен ден рожден днес, с любими хора, на любими места и правейки приятни и интересни неща!

smile3510

...Аа, ммм, мадам ТинаХристова, извинете, какво по - точно си мислите, че искате да кажете с това "моя" Боно, госпожа?

Колкот твой, толкоз и мой, шъ мъ извинявате, че ако не и повече, държа да отбележа, така че че да, ЧРД и на моя Боно, пък!   party006

Хиър, Честита ви годишнина!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 15:28 от MrsG

# 213
Александра си казва "мама",чудна мома,чак да му се доиска бебе на човек..

Ахам...  Whistling Heart Eyes Дестина пъти я гледам вече, страхотна е!
Хиър, здраве да е, вие сте толкова влюбени и сладки двамата, че няма значение с кого/къде/как празнувате.  Hug

Ред. Ди Ди, и ти ли?  Laughing Половината тема е свързана със Стара Загора по някаква линия..
Пиши подробности на ЛС, ако искаш. Аз съм заралийка от ГПЧЕ-то, 83.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 15:14 от Evanescent

# 214
  • Чикаго / София
Докато се включа с честитките и вие сте изписали темата! ooooh!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  A. J.!

Да е здраво и щастливо дете!

Бенсън, честит празник! Първата годинка е най-вълнуваща, и е по-скоро празник на майката!  bouquet

Джи, честит рожден ден и на теб! Много късмет, здраве и успехи!  bouquet

Хиър, честита ви годишнина! Много любов и разбирателство!  bouquet

Сега отивам да чета, какво сте писали и да търся снимки явно! Simple Smile

# 215
Иха, малка кокона, Александра  Simple Smile Пу, пу  Simple Smile
Бързо растат бебетата  Grinning

Джи, да си жива и здрава!   bouquet
Слънчева и емоционална година,ти желая  Grinning Наздраве!

# 216
Честит рожден ден Джи, здраве и усмивки ти желая   bouquet

Хиър, честита ви годишнина   bouquet

# 217
Привет!

Възможността ми за изчитане на темите се свежда до хвърлен поглед по диагонал. Разбрах поне, че имате хубави поводи за усмивки!
Да поздравя малките и големи рожденици, да им пожелая щастие и безгрижие, здраве и късмет!  Hug

Надявам се да отделя повече време за сладки приказки с вас.

Хубави дни ви желая!   bouquet

Аз пък си взех мъж от Стара Загора  Wink

# 218
МисГ, пък, кво пък ся.Ми и твой, добре, щом си рекла  Laughing
 Гледах Александра, бубичка, какво да кажа.Ама, Зора, я кажи, кажи, разтопи ли се като каза "мамммааа"?М? Grinning

# 219
ЧРД на Джи!   bouquet Желая й много здраве, щастие и късмет!

Да е жив и здрав Боно. И аз съм му фен, но оставям МисГ и Тина да си го делят.  Аз ще гледам сеир  Mr. Green

Нямам нищо общо със Стара Загора пък Crossing Arms. Ни гаджета, ни рода, ни приятели.  Даже никога не съм ходила там.
Сега да не вземете да пуснете анкета за собствен подфорум заралийки в Американско  Wink

# 220
Честит рожден ден, Джи! Всичките ти мечти да се сбъднат!    bouquet

Ооо, и ние Малм имаме и много й се радваме.  Laughing

Благодаря за пожеланията! Ние празнувахме всъщност 4 години връзка, бракът ни е от 3 години, на 17 април беше сватбата.

Аз интернет видях в Ам. колеж в София, накъде 96-97 г. Тогава в час по информатика се учахме да зареждаме страници и четяхме книжки докато чакаме да се зареди...  Laughing

Приятен уикенд!

# 221

Нямам нищо общо със Стара Загора пък Crossing Arms. Ни гаджета, ни рода, ни приятели.  Даже никога не съм ходила там.
Сега да не вземете да пуснете анкета за собствен подфорум заралийки в Американско  Wink
Joy Не дей така...аз мъж си взех от там. А тук на лейка сме само Заралии- 12 на брой Mr. Green
G честит рожден ден. Всичко най-хубаво. [ Tada
Аттиами още едно теле сложи след 8 дни Wink
Аз пък съм от позакъснелите ползващи компютър, но пък за сметка на това сега от него не ставам Mr. Green
и аз като анете като нямам нет съм болна. А като ми изгоря компютъра мин, година ( само на 40дни новичък) , бълвах огън Mr. Green
 Хиър честито и на теб( вие на РД на мъжа ми сте се женели Wink)
Зора много говори тази сладурана брей , как сладко "мама" казва. че и толкова малка ooooh!

# 222
Хиър, извинете, моля, насмалко да ви пропусна.Хармония в семейството си да имате.Наздраве и за вас!

# 223
Това с подфорума е добра идея..  hahaha

Аз да си спазя ритуала отсега, че утре чакам гости и няма да влизам често:
"58 Poems" sang by Chicago
58 was the name of a side project invovling Nikki Sixx of Mötley Crüe. They covered the song "Alone Again (Naturally)"
The minimum wind speed needed to issue a Severe Thunderstorm Warning.
Book: "58 Lonely Men: Southern Federal Judges and School Desegregation" about 58 judges in the South during the Brown vs. Board of Education decision
At age 58, Sony chairman Akio Morita introduced the Sony Walkman in 1979
At age 58, Thomas Jefferson originated the custom of shaking hands with the President. Previously, people bowed to the President.
Мен най-много ме влекат самотните мъже и Мотли Крю. Whistling (Надявам се, че не ви досаждам, аз самата научавам интересни неща..докато се ровя). Laughing

# 224
Зора много говори тази сладурана брей , как сладко "мама" казва. че и толкова малка ooooh!
В нашата къща е голяма говорилня, все е имало на кого да се падне. Simple Smile Да му мисли как ще взима думата.

Тина, то в началото беше по-скоро ам-ам, а не мама, после се усъвършенства.  Grinning

Джи, честит рожден ден, весел празник с любими хора.

За Стара Загора, роднински връзки нямам, но пък много ме кефи. Имахме офис там в едната от фирмите, колкото пъти съм минавала все му се радвам, хубав град, хубава главна, готини заведения, готини хора..

Общи условия

Активация на акаунт