Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 226
  • 892
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден  Hug

И аз де се похваля падна 8-мото кило  Flutter

Честито на всички с минусчета  bouquet

# 586
  • Варна
duhi_puhi, това на аватара твоя снимка ли е ? Много си приличате с детенце. Като близначета сте  Peace
L е о, браво  bouquet
duhi_puhi, браво и на теб за поредното минусче   bouquet

# 587
  • Варна
Страхотно е това с дрехите (Приси  bowuu). Вчера си облякох роклята от първата дюканска среща, ако знаете колко ми е широка  ooooh!
Да взема да вадя абитуриентската рокличка, а ЛеоWink Синята пазиш ли я?

# 588

Пазя я, още 8 кила и влизам в нея  Party
За сега се намъквам в булчинската само  Mr. Green

# 589
  • Варна
Страхотно е това с дрехите (Приси  bowuu). Вчера си облякох роклята от първата дюканска среща, ако знаете колко ми е широка  ooooh!

Страхотно е това със старите  дрешки, наистина  newsm68. Да се напъхаш в нещо , което не си носил от години.
Дорче, май ти  е време за пазар  Grinning. Аз шопинга съм го оставила за след 2 месеца, надявам се да мина в 3-та фаза тогава. До тогава, каквото намеря в гардероба  Wink.

# 590
Leo искам да ти кажа че преди като влизах в Готварския форум бях огромна твоя почитателка и съм правила някой неща по твои рецепти
но имам един въпрос- как успяваш да съчетаеш готвенето на такива вкусни и изкушаващи неща с режима?? преди малко отворих линка, който си дала в подписа си със снимки на твои ястия, който и преди много пъти съм гледала и го затворих колкото се може по-бързо, защото слюноотделянето ми се повиши и едвам издържах....
щастливци са в твоето семейство... доста си ги глезиш явно (блазе им на недиетуващите)

# 591

Оправям се лесно, не готвя нищо от линка вече доста отдавна ooooh!
Мъжа ми и той диетува леко, та ме улеснявя, а и честно казано не се дразня от храна
напоследък  Rolling Eyes

# 592
Щом ще говорим за дрехи и аз да си кажа Blush : онзи ден обух дънки от преди второто бременеене. Е, вЕрно, че малко се "понатепах" , за да ги закопчая Laughing , ама преди не можех въобще да ги обуя повече от горната част на бедъра Embarassed . В тази връзка не мога да разбера защо така бавно ми върви надолу обиколката на кълките Rolling Eyes ? Навсякъде съм с по доста сантиметри, а там... но не се оплаквам, де, 'щото май още ми тече ГГЗ-то Whistling

Росченка сладка  love001

# 593
  • София
Ох, преди 2 години и аз отслабнах с 27 кг.Това наложи изцяло да си сменя гардероба.Беше много приятно!Само че изхвърлих дрехите от "дебелия период" - не можех да ги понасям...блузите ми приличаха на купола на цирка...И после като започнах да качвам...Дълго време ходех с впити дрехи.Хайде наново смяна на гардероба...Много се изложих. Embarassed  Сега, обаче, има 3 и 4 фаза за запазване на постигнатото!Надявам се да не повторя грешката си.

# 594
Честито намаление на всички  bouquet

От мен нищо ново за сега -не съм се отказала.Само дето не ми се яде и оттам и не свалям Rolling Eyes

Гледам мерите си дрехите -аз си меря халката и се надявам скоро пак да я нося Peace По време на 7м от бременността ми се подуха пръстите и от тогава не съм я слагала Sad

# 595
  • София, в полите на Витоша
Гледам мерите си дрехите -аз си меря халката и се надявам скоро пак да я нося Peace По време на 7м от бременността ми се подуха пръстите и от тогава не съм я слагала Sad

А за какво ти е?  Whistling

Joy Joy Joy

# 596
...блузите ми приличаха на купола на цирка...
  newsm62 Сравнението ми хареса много. Както се казва в една реклама: "Знам за какво говорите, знам, знам!" И много ми хареса оная твоя снимка, дето си -27 кг. Скоро май отново ще го постигнеш! Успех, Миленски76

# 597
А за какво ти е?  Whistling
 Joy Joy Joy
Много си я харесвам и с удоволствие си я носих Grinning

# 598
  • София
Още един резултат:
Започнах на 31 март т.г. 71-72 кг, днес съм 65 кг, а целта ми е 63 кг. През този месец и малко само ви четях (когато и колкото можех) и преписвах рецепти.  Днес искам да кажа на всички, които сега започват, че истински си струва да положат малко усиля (пиша малко, защото, ако си мотивиран, усилията няма да ти се сторят много) Постепенно се свиква с режима и ежедневието става естественоподчинено на този начин на хранене. Стискам палци на всички ви, чувството е страхотно!
Аз ще продължа да си чета - толкова много информация има тук! Благодаря на момичетата за рецептите и подкрепата, която дават в този форум. Успех!

# 599
Не мине много време и някой направи потресаващо откритие - новата топла вода е аспартамът ли сега. Всички знаеме колко е вреден, как е забранен някъде, колко много смразяващи статии има за него и какво ли още не. Аре стига вече.
Който иска да го яде, който иска да го пие, който иска да си прави антицелулитни масажи с него!
Който задържа и е решил, че е от него, или получава нервен уплах от ужасителните болести, които причинява - да не го ползва!
Каза тя и си отвори втора еднолитрова бутилка Пепси Twisted Evil
Като се гътна в термални конвулсии ще си призная, че е от аспартама, тюююю!
Та ПрисилаPeace Laughing

Поли, чакай малко да ти освободя местенце де Hug Grinning
Дорче Crazy
Жедира, болезнено си права за суримито!  bouquet
Лео, Духи, ха честити намаления! Peace
Славе, МАМС Hug
mi6a97, аз проядох какво ли не, дреболии още не съм, ама телешко...стой та гледай, мъжа ми не може още да повярва... Simple Smile

Гледам, че си мерите стари дрехи, е аз си надянах булчинската роклА - омъжвах се 62 кг обаче, и сега не ми е голяма, а ми е  гигантска. Все едно надявам чувал върху точилка. /Колко самоуверено, с моят завиден ръст Whistling/. Абитурентската ако не е станала миша храна отдавна - и нея ще премеря.

Пробвах извара Пършевица най-накрая - признавам я! Покрива взискателностите ми, става за когато няма Дедо Либен hahaha

А халката в нашето семейство я носи само мъжа, аз  не я търпя така или иначе. Joy

Общи условия

Активация на акаунт