Дюканството не е наука трудна, ще стана аз фиданка чудна - 101 тема

• 34 101
  • 892
  •   1
Отговори
# 825
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Колежке, направо не ти завиждам- яко на пангара. Аз миналата година по това време бях точно като теб- абитуриентка , предпубертетка и бебе на 1 и половина....

Докъде сте го докарали с рокли и подготовки? И кога е събитието?

Crazy 22 май е денят Д  Mr. Green сладурчето каза, че вече е голяма и сама ще ръководи жУвота си  Rolling Eyes всичко е организирала и аз не трябва да се меся  Hug ОК
преди два дена се оказа, че няма фризьор и прическа, а вчера се разбра, че няма гримьор  Rolling Eyes така, че сега всички сме под пара и естествено аз съм виновна  Blush
положението, както се казва, е Crazy под контрол, ама до кога?
младежЪТ се изявява като културтрегер  Mr. Green и поне с него няма ядове
малкият мъж е на година и два месеца - на 02 юни тръгва на ясла (а аз на работа  Confused ) тежи 14,500 и ни се води, ни се кара  Hug тикам го  Crazy

сега се загледах в моя подсладител - ползвам го само за кафето сутрин, по обяд, следобяд и вечерта  Mr. Green и преди ден-два за бисквитките
Сугрин, тем. обработка до 270С, 18 грама захарин Е954, лактоза, натрийкарбоксиметилцелулоза ( Crazy уф, че гнусна дума) 0,1 кило калории, въглехидрати 0.04г, мазнини и протеини 0
не пише по колко на ден може да се пият  Thinking
 newsm78 лактоза, натрийкарбоксиметилцелулоза тези двете завършват на -оза, но май стават, а?
 Heart Eyes воденичките стават твърди, ако ги вариш със сол  Wink
а сърцата са мазни  Confused и трябва много да се чистят. може да се сварят и да не се използва бульона - мазното остава в него  Hug

пс намерих това за лактозата, а за другата гадна думичка нищо  Confused
Цитат
Лактозата е дизахарид които включва монозахаридите галактоза и глюкоза. Разгражда се от ензима лактаза, които пък от своя страна при голяма част от хората с напредване на възраста се се “блокира”. От тук организма не може да я усвои и се стига до подуване на стомаха, болки, диариа, газове.
Благодарение на бактериите в киселото мляко лактозата преминава във млечна киселина. Следователно е по-подходящо киселото мляко при хора с лактозна непоносимост

бляк  Shocked http://www.pharmfac.net/orgchem/pdf/polysacch.pdf
целулоза, обработена с натриева основа, натриевхидроацетат а после с май и с метанол  Crazy какво пием ние Shocked

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 23:33 от Goody

# 826
Хвърлихте ме в размисли, с тези подсладители  newsm78
Аз това последно шише "Хуксол", го купих по Великден, а вече го преполових  Mr. Green
Боби, ха честито  Grinning
Дорчестър, да си жива за тоз сладкиш, с морковчетата  Peace От утре съм на ПЗи ще се пробва  Wink
Благодаря, за милите думи, за детенцето  Embarassed

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 00:00 от amerie

# 827
лелееееее Гуди ...не ти е лека закачката .... с три диванета ...а
аз миналата година една абитуриентка ... преживях ... та ми скъса нервите , не толкова с тоалети и прически , а с кандидатсуденската кампания ... реши че е велика и го удари на неспирен купон ....после защо ли чак на трето класиране ни приеха по свястна специалност ...
 Laughing Laughing Laughing...не се стърпях да ти "споделя "....понеже ти една абитуриентка ....един културтрегер ...моето беше две в едно

# 828
Здравейте,момичета !
Да взема  и аз да се запиша ,че темата си отива ,а аз не съм писала няколко дни. Rolling Eyes
Амери,радвам се за малката принцеса. HugСпециални целувки от мен да и предадеш.Виждам,че продължаваш във втора Peace
Боби,какви са тез аватари NaughtyНещо май бой ти се папа. hahaha Joy Joy Hug Hug
Ривела, dancing Hug
Момичета ,и аз ползвам много подсладител Embarassed,а също и степчета #2gunfire #2gunfire
Гуди,стягай се! NaughtyОт тук нататък започва големия зор. Peace Joy Joy
Цоци ,ми така е като имаш едно. hahaha Joy Joy Joy Hug

Бачи,Кри,Сънче, Hug Hug  bouquet
Спамъркииииииии,Убичам Ви!
При мен няма нищо интересно .Задържам килограмите . PeaceСлед галите качвам ,а след дните на П всичко си е по мястото hahaha Joy Joy
Лека нощ на всички и приятни сънища! smile3524

# 829
Перле ...аз понеже все или скитам из държавата или съм на компютъра та нашите приятели се майтапят с мъжа ми как е успял да "ме хване и това да ми сътвори"  Grinning Grinning Grinning

# 830
Виждам,че продължаваш във втора Peace
Страх ме е от 3-та  hahaha, ма ще трябва да мина, че съвсем ще зачезна, пък и с таз височина  Joy
Гуди, ще се справиш  Hug
Чатърките, да не ме забравите, ще оздравее детето и се мятам пак при вас  Wink
п.с. Кати 7140, не се отчайвай, знаеш, че всеки има периоди на задържане  Hug И дечко да оздравява  Praynig
Сън  Hug

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 01:49 от amerie

# 831
Здравейте и от мен мацки!   bouquet
Не съм писала от доста време, но малката ми е болна, цикъла закъснява и килограмите не мърдат въртя ги 100-101-100 smile3518 smile3511
Виждам доста новички в редиците welcome
На всички, които имат повод да празнуват newsm51
На момичетата от чата Hug Hug Hug
Това е.... излях си душата/между другото съм зарибила две мои познати да станат Дюкеси/.
А забравих да ви споделя, че от готините желатинови млекца имах проблеми с 00- така че внимавайте момичета!

# 832
Добро утро хубавци,
кафе за събуждане

Гуди, трудна задачка, но ще трябва да се справиш  bouquet
Амери, браво на детето, само дето си го нахокала  bouquet
kati_7140,  бързо оздравяване на  малката! Hug
Цоци, Перле Hug
Сънче, липсваш, дано всичко е наред  Hug
Кате Джин, от няколко дни, след като ти видях снимката искам да ти кажа, че изглеждаш стрхотно!
Чакам да се похвалиш със седмица. Hug
Вещи, благодарности за корекциите! Hug
Пожелавам ви хубав ден и много минуси!

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 06:18 от Катя*

# 833
  • София
Добро утро на всички   bouquet

Имам тъп въпрос към притежаващите електронен кантар. Понеже ний таквоз жУвотно имаме сравнително от скоро, аджеба, как познавате, че му свършва батерията  newsm78 Просто не тръгва някоя сутрин? Дава някакво съобщение? Знаете си колко трае батерията и засичате? Знам, че сигурно ще е различно за различните марки, ама ако някой сподели, ще съм му задължена  Embarassed

Лека седмица, че дългичка се очертава  Whistling

П. С. Катя*, благодарности за кафето

# 834
Привет и от мене! С режима съм добре!Сина  го боля цяла нощ зъб!
Моя кантар просто не тръгва!
Бързам, че съм бачкатор! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 835
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зИленкУтУУ hahaha hahaha  като му свършат батерийките не му стига силица да те премери и те изкарва 5-10 кг по-лека  Wink а сега му стопи гьона  Mr. Green
катя - мерси за кафенцето   bouquet
цоци - курсовете бяха първото, а другите неволи се преживяват  Crazy
 Blush кой след два дни, кой след три ... а аз сега се сетих да разгледам списъкОТ  ooooh! ами там пише, че съм 78кг  ooooh! ooooh!
Вещиииии, нИ съм Бре, 75,3 съм вече  Flutter Flutter
лек ден на трудовите Ора  Heart Eyes Heart Eyes

# 836
Добро утро и от мен!
Изчетох само последната страничка и бързам да се запиша, но после измежду делата, които имам да върша ще гледам да попрочета и останалото. Лек ден от мен. Целувки и прегръдки на всички стари и съвсем новички в редиците на дюкесите.  Hug

# 837
  • UK
  Добро утро и от мен!
  Не съм писала от няколко дни. Потънала съм в купчина от учебници, но днес изпълзях да се похваля, че още едно кило е в историята. След повече от 3 седмици задържане просто изведнъж падна вчера сутринта. Така, че на инвестиращите ще кажа само "търпение" . Рано или късно организмът отстъпва пред Дюкан!
  Зеленко специално честито за колежките, направо станаха пословични Joy Като албански реутани са, трябваха им няколко месеца да загреят, че си отслабнала.
Амери скачай в трета, моме. Аз като се замислих колко кг на колко см си е все едно аз сега да съм 45кг #Crazy
Данито я чакам днес на аеробиката, че ще късам уши вече Heart Eyes  Hug
  Гуди душа да ти е яка! Стискам палци за организацията и нали знаеш, твойто гардже ще е най-хубавото на бала Mr. Green
 Приятен ден на всички

# 838
Добро утро на всички и лек ден.   bouquet

Зеленко, моят кантар просто един ден вместо да ме измери ми показва някакъв символ, за който в упътването пише ,че се появява като свърши батерията.
Но ми е правил и друг номер - изкарвал ми е същият символ и при разместени батерии (не знам как точно се е получило, освен от детето, което обича да се мери като мама и тати). Тогава се усъмних, защото батериите бяха на месец, а предния път ми изкараха около 3 месеца (много са ползващите вкъщи, изхабяват се).

Гуди,д**е да ти е яко с твоите дечурлига. Ще се справиш  Hug

# 839
  • Варна
Здравейте момичета !Бяхте ми секнали ентусиазма с посрещането в тема 100 .Ползвах ви като гореща линия , в петте минути ,които имах .И предварително се извиних затова.Не предполагах , че ще се разгори такава война .Първото "Да !" ми беше напълно достатъчно . Когато след няколко дни , четох темата ми стана доста неприятно . Имам книгата , четох я два пъти и все пак , за да съм стриктна , реших да ви питам . Така че , по-спокойно с отговорите . Щом ви е досадно , не отговаряйте ! И на мен ми втръсна да чета две страници от темата , как не трябва да се задават тъпи въпроси и т.н. от новодошлите ! Така , казах си го , мир !
Сега да се похваля - от 02.05.съм на ударен етап 10 дни . Бях 93 , сега съм 88.5, не е много , обаче разликата в талията ми е 9 см. От днес започвам втори етап .Успех на всички ! Simple Smile
Нещо не мога да се справя с лентичката .

Общи условия

Активация на акаунт