Проект "Мулти-мама"

• 28 739
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • София
  За проходилките ми е писала мамата от Варна и се чуди какво да прави, да ми ги праща на мен или направо до офиса в Пз. Аз незнам колко ще излезе това упражнение по изпращането им чак от Варна. Затова все си мислех да останат евентуално за някоя мама от региона, а аз тук вече намерих една проходилка от една приятелка, която я дава за тях и мога да купя и още една или да потърся още здрави проходилки от приятелки. Пишете какво ще правим  newsm78

# 181
  • София
  Ок разбрахме се мамата да ги изпрати до Пз, а друг път аз мога да занесе още една проходилка и други неща евентуално.

# 182
  • София
  Имам предложение на първа страничка където са изброени малките, с ориентировъчна възраст, да се напише по-скоро и рожденната дата, защото след месец, това ще е остаряла информация и ще е по-лесно ако има и рожденна дата.

# 183
  Имам предложение на първа страничка където са изброени малките, с ориентировъчна възраст, да се напише по-скоро и рожденната дата, защото след месец, това ще е остаряла информация и ще е по-лесно ако има и рожденна дата.
Да,съгласна съм с тази идея  Peace

Све,ще изпратиш проходилките на Луда_Яна.Яна,може да пратиш адреса си на Sve_dim  Peace

# 184
ОК, само чакам Луда_Яна (ама страшно име, много ми допада Peace) да ми изпрати адреса си. А иначе доставката с Интерлогистика е 12 лв, не е кой знае какво.

# 185
  • София
  Това е името на реката ни  Simple Smile

# 186
Сега се сетих,че в една втора употреба мярнах една проходилка за 15 лв.Нека Данте каже дали става и ще я взема.Мисля,че ако мине през основно пране няма да има проблем. Peace

# 187
Пате, аз за 12 лв. ще изпратя две проходилки, не една, при това едната е чисто нова...

# 188
Да,за тези разбрах.Мисълта ми беше,ако има и др деца,които имат нужда от проходилки  Peace Rolling Eyes

# 189
  • Beyond the Frontiers
Момичета и аз имам някои неща, които така и не съм ползвала за малкия - летни дрешки, пособия, помпа за кърмене, столче за кола - ще ги снимам и ще пратя линк за да кажете, какво ще влезне в употреба. Иначе в края на месеца ще пътувам към Бургас и имам възможност да закарам малко багаж, ако има нещо за бебоците там.

# 190
elku - elena 
Ако искаш мога да ги взема и да ги предам на Dante за склада, тя ще ги разпредели. Живея в центъра Peace

# 191

Не, не може. Това е лична информация и ние нямаме право да я изнасяме. Всеки месец първият пост се актуализира, както виждате, даже и всяка седмица.  По същите причини няма адреси и телефони на майките тук. Призовавам всеки, който разполага с подобна информация да я запази за себе си. Да си добродетелен е чудесно, но не може кой-когато има път да ходи на там и да изсипва каквото прецени. Peace

Момичета, помнете че се разбрахме нещата да се координират оттук. В противен случай е твърде вероятно в Пз да има 5 проходилки, а в Сф нито една. Приканвам всеки, който иска да дари да се съобрази с нуждите. Говоря с мамите почти през ден.  Wink

С пощенски запис от nikiki пристигнаха 30лв, 10лв от rut и 5лв от ДейзиГ. Ако нямата нищо против с тях ще купя пюрета Ганчев за Пз, тъй като пътувам в неделя. Ще съм със сравнително празна кола, така че ако някой има нещо за Луда Яна да дава.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 17:13 от Dante

# 192
  • Beyond the Frontiers
elku - elena 
Ако искаш мога да ги взема и да ги предам на Dante за склада, тя ще ги разпредели. Живея в центъра Peace
По-късно ще ти пратя снимки на личния. И адреса ми.

имам и две пюрета Хип за 8 месечно бебе със срок на годност до януари 2009

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 19:06 от elku - elena

# 193
Здравейте, момичета!
Дадох си адреса на мамата с проходилките!

поздрави от мен!

# 194
  • София
Не, не може. Това е лична информация и ние нямаме право да я изнасяме. Всеки месец първият пост се актуализира, както виждате, даже и всяка седмица. 
   За телефоните и др, съм съгласна, но не виждам разлика в това да е упоменат поне месец и година, без например точна рожденна дата и по този начин да няма нужда от актуализация и това да са написани месеците, всеки може да си сметне по този начин кога са родени тризнаците  newsm78 Не че това е нещо важно, просто рожденната дата или поне месеца, не ми се вижда толкова конфиденциална информация.

Общи условия

Активация на акаунт