Нова седмица дойде хайде всички на море-30.05-05.06

• 5 737
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
  • София-Лозен
Ео,  newsm74  202uu
Имаш заложби! Много ми хареса стихотворението. Книгите са ти се отразили благотворно. Когато ти дойде вдъхновението на френски се надявам, че ще ни превеждаш произведенията си!

# 91
Ео, страхотно е стихчето!
Само така! Hug

# 92
Честит празник момичета! Както вече казахте - догодина да го празнуваме с дечицата ни!!!
ама това празнично настроение дето го вадите много ми харесва:) колко страници сте изписали аз докато бачкам Wink
давайте все в тоя дух и повече EFP да се появяват!!

# 93
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте!
Клара, мога да  ти кажа само че рентгена едва ли ще убие бебто ти. И аз имах рентгенови снимки - 2 на гръбнака като една е точно в областта на тза. Но за щастие все още съм бременна и казват че за сега всичко е наред.
Гризка моята комшиика с цел пазене са сексували 2-3 дни преди овуто. Сега се радва на прекрасна дъщеря  Grinning, така че кой знае може пък точно този месец да е вашият месец   baby_neutral
Аз вчера имах абитюрент Laughing,много ми е смешно, но вчера изпращаха децата от яслата. Бяха подготвили чудно тържество. Аз не знам от умиление или от шега на хормоните едвам сдържах сълзите си , гледайки толкова много деца и всички прекрасни, малки слънчица Laughing
Сестрата питала Борко "Вие спестявате ли вече пари за да купите бебе?", а тои я изгледал като полезно изкопаемо и и казал "Ама те се раждат, мама ще го роди. Само не трябва да и скачам по корема". Жената питала какво иска брат или сестра, а той много сериозно я погледнал и и казал - "Братче - Катя Борисова Шабаркова" Е сега ако не излезе Катя не знам как ще се оправяме.
Лек ден момичета!

# 94
Момичета, дайте да подкрепим Ео в конкурса!
Стихчето си е много готино и заслужава подобаващо място в конкурса не мислите ли?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29512.0;topicseen

# 95
Ех тези Борковци, значи, всичките са такива сладури и умници! Hug Миме, много ми хареса твоята "абитуриентска" история. Сигурно е било просълзяващо да гледаш 20ина хлапета да декламират, пеят песнички и танцуват, и да се "прощават" с колектива.
А като каза за "братчето Катя" дето го иска Борко, се сетих как племенничката на моя приятел по едно време разправяше, че иска сестричка, но да я кръстят Владо Laughing

# 96
  • София-Лозен
Добро утро!!!  kyllmg kyllmg kyllmg
Ехоооо, сладуранки, къде изчезнахте всички? Май сте завладяни от   typeuu

Мими, напълно те подкрепям в гласуването за Ео. Хайде да увеличим процентите в надпреварата на нашата поетеса.  Hands Clap  Hands Clap coolcool coolcool

# 97
Мими,
и аз се просълзих като четох за твоя Борко!!!Да ти е жив и здрав.

Естествено, че На изборите Wink си гласуваме за наш-та партия ЕО!

Денят е чудесен.прегръщам ви всички!!!! Hug

# 98
Ео, наистина стих4ето е страхотно ... а къде е това гласуване, да пусна и аз един глас, не можах да го намеря  Embarassed
Аз другата сряда съм на снимка... то4но тогава трябва да ме навести лелката (надявам се да не ме ...), каквото стане, стане. И аз не мислех, 4е е 4ак такъв проблем снимката по време на бременност, но в4ера в болницата, на вратата имаше огромна табела, 4е е забранено за бременни и такива, които мислят 4е са бременни Sad ... аз влизам без зна4ение има ли лелка или не... то ако трябва да стане, ще стане, както казаха моми4етата.
Мими, голям сладур е и твоя Борко, стискам палци за брат4е Катя Wink

# 99
  • София
Мими, много ме разсмя твоя сладур! Grinning Да ти е жив и здрав! И пиши пак негови бисери да ни е весело във форума! И аз се присъединявам към пожеланието за братче Катя Wink

# 100
Искам да ви питам нещо, ако позволите, малко ОФ за темата.
Почетохте ли паметта на Ботев?
По време на сирените видях само четирима човека които сведоха глави , а една възрастна жена дори беше коленичила. Никой друг не наруши забързаното си ежедневие , дори и тези които бяха с малки деца.
Мислите ли че това със сирените е отживелица? Или може би нещо аз не съм в час?

# 101
  • София
Мими, какви сирени? Не ги ли пускат в 12 часа? Rolling EyesИначе изобщо не го смятам за отживелица, нито ме е срам да отдам минута мълчание и да изразя почитта си за тези, които са загинали за България.

# 102
Привет и от мен!Аз съм много зле днес,а и трябва да уча,снощи доста лошо ми беше събудих се с гадене и после последва повръщане ужас така до 5 часа сутринта,сега ми е отпаднало и нищичко не ми се хапва SickХайде отивам да пазя леглото,приятен ден на вас

# 103
Дея,съчувствам ти Sick

Иначе за сирените-не се учудвам че има такива хора,които не обръщат внимание,аз лично се отвращавам,то това трябва да е голяма наглост и простотия от тяхна страна.Аз си бях вкъщи на пе це-то,когато започнаха сирените,станах и направих това,което всеки истински българин е редно да направи.Аз лично,може би защото се занимавам по-сериозно с история,приемам нещата по-навътре и като знам каква е била идеята на Априлското въстание,как онези велики българи са се пожертвали абсолютно съзнателно,само за да добие гласност нашият проблем,просто като видя някой пренебрегващ днешния,а и други такива дни,ми става мъчно...просто  жалко за всичко онова което е постигнато  в онези векове,днес то е пропиляно и поругано...все си мисля че ако Левски види какво са направили потомците му с отечеството,че се обърне в гроба си...съжалявам за черния постинг,но това е истината  Confused

# 104

Почетохте ли паметта на Ботев?

Почетохме...Всички,които бяхме в този момент на улицата, спряхме и сведохме глави.Движението също спря.Специално ни пуснаха от часа ,за да може да излезем по-рано и да не се движим по време на сирената.

После една журналистка ни спря с моята приятелка и взе да ни заразпитва,кои са героите на нашето време, ама аз като и изцепих,че никой не заслужава да бъде наречен с тази дума в момента и тя  #Crazy На мен малко ми остана да подкарам пак теорията ми за националните предателства, ама много щеше да и дойде  Mr. Green И едно си мисля - тази дума - "герой" , трябва да бъде запазена за тях- за дедите ни, дали живота си за БЪлгария. А не за разни идиоти,които...Айдееее...отплеснах се Embarassed

Ооооо, то имало гласуване  Shocked Че и мен ме включили... #Crazy Че и цели 5 гласа съм събрала  Mr. Green Леле, момичета , благодаря ви Simple Smile Много сте ми милички, обичам ви! И с мече, и без мече, аз пак много ви обичкам  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 юни 2005, 13:07 от Eowyn

Общи условия

Активация на акаунт