Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 289
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Ивинце, не може да си представиш колко ме зарадва новината, пусната от теб! Само на добро да ви върви занапред и нека всичко лошо ви забрави! Целувки много!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на всички именници! Пипи_лота, честито да е името на хубавата Елена!   bouquet

Чао и да стискате палци утре силно Simple Smile Изпита по корпоративни финанси ми е следобеда. След него един само остава.

Цунки

# 136
  • Варна
Иве, много се радвам  Hug
Успех, Пепа  Praynig

# 137
  • Sofia
Ivy, все такива новини  Hug радвам се, че нещата при вас се нареждат Heart Eyes

# 138
Иви страхотни новини - пожелавам оттук нататък само такива новини да ни съобщаваш Hug

Ради много хубави снимки - а малките са големи сладури Grinning
Пепи успех на изпита Peace

# 139
Добро утро, момичета Hug

Иви- страхотни новини       bouquet  Много се радвам.

Ради- много сте готини. Малката с тази рокличка е просто бонбонче.Баткото много е пораснал.

Македа- стискам палци за изпита.

# 140
Пепе днес всичките ни палци са твои  Hug

# 141
Еее Иви, супер новини! Браво на Боби!  Hug
Македа, ти си ни умничка, ама пак ще стискам палци!
Ради много хубави снимки! Миа ми изглежда много голяма,а с жълтите гащи ме разби  Joy а коя е хубавата кака?

# 142
Ехо,

Малко със закъснение:

Иви, Господ да е с вас, да ви пази и само здраве  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Дано и ушето на каката мине бързо.

Честито и на именниците на мнооого патерици   bouquet

Пепе, разгледах подробно сайта и наистина много ми хареса. Взе ли изпита, докладвай  Grinning

Мечо, много неприятна работа са тези пусти инфекции. За съжаление, не се изкореняват окончателно гадовете Confused много упорити и минават с годините, със засилването на имунната система. Аз до пубертета си влачех стафилококова инфекция, но отшумя тъкмо като се появи новата екстра - акнето  Mr. Green Тогава си мислех, по-добре невидимите гъби в носа, отколкото тези печуркипо лицето  ooooh!

Ради, сладкиши са ти двамата  Heart Eyes Снимките с дъгата са уникални.

Та какво разправяте за 1-юни ..... хиляди маса народ по парковете .....  newsm78 Все трябва да има алтернатива. Обещавам пак да помисля  Wink

Целувки на всички. Утре ще гледам да се вмъкна да почерпя, че татенцето ми е рожденик и ще се отчета.
В тая връзка да попитам: към колко заспиват мъниците. Моят Дарко трудно издържа до по-късно и е малко трудно да ходим на гости с него, а ми се иска да го взимаме, особено когато има деца  Crossing Arms

# 143
Ехо,

Малко със закъснение:

Иви, Господ да е с вас, да ви пази и само здраве  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Дано и ушето на каката мине бързо.

Честито и на именниците на мнооого патерици   bouquet

Пепе, разгледах подробно сайта и наистина много ми хареса. Взе ли изпита, докладвай  Grinning

Мечо, много неприятна работа са тези пусти инфекции. За съжаление, не се изкореняват окончателно гадовете Confused много упорити и минават с годините, със засилването на имунната система. Аз до пубертета си влачех стафилококова инфекция, но отшумя тъкмо като се появи новата екстра - акнето  Mr. Green Тогава си мислех, по-добре невидимите гъби в носа, отколкото тези печуркипо лицето  ooooh!

Ради, сладкиши са ти двамата  Heart Eyes Снимките с дъгата са уникални.

Та какво разправяте за 1-юни ..... хиляди маса народ по парковете .....  newsm78 Все трябва да има алтернатива. Обещавам пак да помисля  Wink

Целувки на всички. Утре ще гледам да се вмъкна да почерпя, че татенцето ми е рожденик и ще се отчета.
В тая връзка да попитам: към колко заспиват мъниците. Моят Дарко трудно издържа до по-късно и е малко трудно да ходим на гости с него, а ми се иска да го взимаме, особено когато има деца  Crossing Arms

# 144
Добро утро Simple Smile

ние тези дни се скъсваме от гости, та се чувствам точно така  Joy  Joy  Joy
Гал, Ади си ляга към 10 ако е спал следобед, а ако не е - към 8.

# 145
  • Варна
Добро утро и от мен!
Галче, Мони ляга към 9, всеки ден спи следобед по два часа или в яслата или в къщи.
Ето малко нови снимки от нас: http://lexi81.multiply.com/photos/album/7/Simona_i_Magi#113

# 146
ДОбро утро   bouquet

Мариска, загнездила ти се е калинка на главата  Joy Joy Joy

Днес моят татко е рожденик и ви черпя виртуално (само че не знам как точно да визуализирам почерпката  Blush )

Хубав ден на всички  Heart Eyes 

# 147
Гал да ти е жив и здрав рожденника!
Много да се обичате и да се слушате
  bouquet  bouquet  bouquet

Алекс страхотни са ти дечицата Hug Малката е такава сладка бузанка - след като ти разгледах снимките съвсем се убедих, че искам момиченце да си имам, ама каквото Господ дал - ще видим Simple Smile

# 148
Галче Честит Рожденик! Да е здрав и да ви глези много!

Алекс, дребното много е пораснало  Heart Eyes Страхотни сладурани са и двете! Само да оздравеем веднъж, че да можем да се видим  Mr. Green
Тонеса стискам палци за момиченце, аз исках и второто да е момиче, ама сме си направили Боян  Mr. Green не че го връщам  Whistling
Пепе как мина?

# 149
Алекс, страхотни са ти дечицата, пу-пу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Каката е много пораснала, а бебка е толкова сладка с тези бузки, направо се разтопих Hug

Тонеска, и аз ти стискам палци за момиченце Praynig. Би трябвало скоро да разбереш какво е бебчето Wink. На мен някъде 15-16 седмица ми казаха пола.

Общи условия

Активация на акаунт