Септемврийчета умни и игриви безспир лудеят в пролетни градини

• 16 288
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета Hug

ЧЕСТИТ 24ТИ МАЙ!

Алекс- много хубави снимки.

Гал- честит ти рожденник на патерица! Жив и здрав да ти е       bouquet

Аз нещо се разболявам, явно Иво ми предава бактериите си.Ужасно ме боли гърлото, сополите ми са по-гадни и от неговите... ooooh!Ще трябва да се разходя до аптеката за Тантум Верде.

Приятен и спокоен ден  на всички Heart Eyes

# 151
  • Варна
Благодаря момичета  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 152
Добро утро на всички  Hug

Пожелавам ви лек и слънчев уикенд. Ние днес ще имаме следобеда към 15 човека на гости у нас. Брат ми ще си празнува РД-то и ме помоли тук да го празнува  Mr. Green Те нямат двор, защото са в апартамент, а човека барбекю иска да спретне. Казах му, че ще чисти той след гостите  Joy

Мерси за стиснатите палци за изпита. Да кажа, че подобаващо се изложих и съм крайно разочарована от себе си. Наблегнах повече на задачите с предположението, че това е било основа на теста години наред... Да, ама тази година решили да е теория основно   Confused Писах де, ама... надявах се на по-добро представяне. Септември ще разберем и дали съм го минала. Дано!  Praynig

В музея вчера обявиха вече моето място и ми беш едно тъпо... Знам, че аз сама реших да напусна, знам къде отивам да работя, не оставам така, но... Тъжно ми стана.

Лек ден

# 153
Пепе, нещо аз явно съм пропуснала - защо напускаш и къде отиваш  newsm78 Аз си мислих, че работата те удоволетворява   bouquet И Честит Рожден Ден на брат ти   bouquet
Алекс, момиченцата ти са разкошни кукли Simple Smile

Ние днес сме на бал. Незнам дали да се кефя или не - абитуриентите малко ме изнервят Mr. Green
С памперса сме до никъде  Sick Sick Sick

Приятен уикенд на всички  и Мечо бързо да се оправяш

# 154
Честит празник, момичета!

Иви - чудесна новина  Hug - много се радвам   bouquet

Македа - и аз нещо съм изтървала за работата ти  Embarassed Весело гости  Hug

Пипиоле - няма страшно, една позната ми каза, че синът й до 4 бил с памперс - още малко и ние до там ще го докараме  Embarassed

# 155
Ха сегааааа, хванахме кой чете по диагонал темите  Joy Joy Joy Joy

Шегувам се. Преди няколко седмици бях споменала много помежу другото, че напускам. Получих предложение, на което не можах да устоя и затова.

Аз пък не разбрах кой попита за памперсите, но да съм и аз в кюпа да споделя гордо, че Тео въобще е без - и денем, и нощем  Heart Eyes

Галлче, ами ходете си с Дарко на гости. Като му се доспи на детето, слагате го в спалята, където сте и вие продължавате с пиршеството. Ако сте на заведение, слагаш го в количката да спи. Ние така правим и го мъкнем навсякъде с нас. То друг избор нямаме де, няма баби, на които да го оставим и да искаме.

Поли, Аджи, мерси за поздравите. Ще предам на рожденника  Grinning

Поли, весело изкарване и на вас пожелавам! Да разкажеш как е било после  Heart Eyes

# 156
ДОБРО УТРО

Ние днес и утре сме вкъщи, защото Ади имат междусрочна ваканция  Confused
Деска, какъв цвят ти беше хола в новата къща (по план)?
Пепа, ние да не предобрихме нещата със стискането. Дано да си го взела!

# 157
Мариска, кафето много ме изкефи тази сутрин! Чудно е! То днес ми се струва, че основно на кафета ще карам. Вчера такова преяждане направих, че още ми е тежко  Mr. Green

Олеле, добре, че каза междусрочна ваканция... Тук е банк холидей и не сме на работа в Понеделник, та значи и децата не са на градина  ooooh!

Днес времето тук е типично английско - дъжд, дъжд и пак дъжд. Така вали, че ако изяза на двора, спокойно един душ мога да си взема  Joy

Лек ден

# 158
Пепа, при теб вали, тук се потим от жега  Joy
Алекс, снимките, по-точно мъниците са супер!  Hug
Астарта, хайде не остана  Joy
Искам да ви питам (и все забравям) дава ли някоя от вас витамини и по каква схема? и въобще какво мислят педитата ви за това?

Доста хора отдвана не са писали, дано това да е заради разпролетилото се време. Какво става с Дейзи, Дани, Уо....

# 159
Пепе Честит Рожденик! Да слуша много сестра си и племенника и да правите по-често барбекюта заедно!
я сподели за новата работа  Mr. Green

Мечо
да се оправяте бързо!
Марис аз не давам витамини, доста хора споделиха (вкл. педиатърката), че децата се влошават, след спирането на приема им. Гледам да давам плодове и зеленчуци пресни Peace

# 160
  • Остров Приятелство
Добра нощ Дами  bouquet,

Надявам се всички ви сварвам в блестящо здраве и много щастливи.
Ето ме отново - не питайте, моля Simple Smile Тези които са се сетили - добре, тези които не са - просто  им е убегнало.Няма значение, нали съм тукаааааааааааааааааааа  newsm68
Първо Makeda Изцяло те подкрепям за новата работа - не тъжи за старата.Тази година все на нови неща ви е - Е, все така да ви е от сърце желая!
За изпитите - Изкарала си ги, де ще ОдИШ  Peace
В този ред на мисли, аз успях да завърша сесията още преди да е започнала. Mr. Green Еееей голямо учене е това ако искаш да се освободиш - не ми се хареса, нивга повече такива идейки, няма да пускам в мозъчето си крехко Mr. Green
Мисля, представих се чудесно - само 5ци.Ееех малко ме е яд, че не обърнах поне една 6ца, ама.......
А пфуууууу имаше деян - Но по корпоративна сигурност при четири 6ци, ми писаха 5.......ще замълча подобаващо, защото.... Twisted Evil
И ааааа Честит ти брат!Да ти е живичък и здравичък, и скоро едно племенниче желая!.....ама как съм започнала изречението - кАт' иСтинСкО магарИ hahaha Joy
Numar pin'la unuПросто няма по-прекрасна новина от твоята!Пу, пу, пу все така смело напред, все така здрави, че и повече!
Не си пускала май снимки скоро - каката сигурно пораснала много Heart Eyes
МечиСега пък какво Confused Да не си го въртите нещо у дома?Да няма някъде мухъл и да не го виждате - цяла зима е събирало конденз newsm78
Бързо оздравяване Hug
AlexandraПу, пу красавици!Да са ти живи и здравинки...........ха, ей ти на още един коментар за темата в Клюкарника "Защо говорим с умалителни" Емиииииии, защото са мънинКИ, сладинКи, маминКи бебченЦА Heart Eyes Heart Eyes
Maris За театрото знаеш Peace За женското парти - за мен беше чест да те видя!
За жегите - оооооооооооооуууууууаааааа искам и аз.Ееей завист гОлема ме мъчи  Mr. Green  Joy
mama rosiАбре жена, тураш роклята, обувките, замъкваш мъжо към олтара, напиваш ви юнашки,  после захвърляш роклето, което между другото ей така казано e страшно Mr. Green Mr. Green, караш скъпиО да ти свали жартиеРо със зъбета и действаш за второ!
Е на те това те му викам аз сватба  Twisted Evil
Скъпа булка всичко ще е наред! Hug
GALL Надминала си себе си.Радвам се да те прочета, така ведра, и така често, и така с усмивка - някак различна Peace Драго ми е!  bouquet
Rady Ама дълъг крак си избацала, то просто край няма.....да не си била и ти някоя скрита дама, на някой младеж Wink
Мия е много сладка и много будна ми изглежда.Направо ти завиждам за тази детска градина.Все да се такива обгрижващи и обучаващи!  bouquet Шапка им свалям  bouquet
tajgi Да знаеш, еййй тази Раличка ми е направо на сърце легнала.Пу, пу, пу!
Ако не си заминала вече - Да предадеш на Анна най-сърдечни поздрави, и че май, май няма да се видим септември.
Приятно изкарване на Вас!

Сега набързо за нас, че се улях....Правя компоти сега Crazy, а иначе както споменах по горе взех си изпитите - исках да се карам с преподавателя, ама за зла участ сина ми преди 3 дена вдигна 40,2 градуса и иЧ не ми беше до тоя.....
Сега е добре, но сме с някакви промивки в носа, биха му орбазони разни, пие и Ксизал, абеееее ooooh!
Ама пу, пу търчи за трима, слушка, учи се, хубавее Blush ама нали си е на мама гарджето и така...
Бяхме до Гърция, там където tajgi Ви е поканила.Беше чудно - морето на 5 метра от къщата ти, слънце, барбекюта, любов......абе красота.
Това лято мислим с Яни, както казва татко му да се командироваме съвсем нанякъде.Сега от 11 на море, после юли на Сандански, после в Кюстендил, после с тати на море, и на планина нещо и хоп, то септември дошло. Peace......така няма да пречим на тати и любовницата, затова ни командирова сигурно........изпреварих ви с вашите помисли Mariske, Пипилотке, и вярвам ще се присъедини и deatka Mr. Green
Аз нещо не мога да отслабна, що ли.....ама съм гОлеМо прасе и ми е много тЪрсене/тАрсене Confused все тая - криво ми е Cry
На мъж ми Дюкан му се отрази чудно, а на мен ни милиминка не мръднах Tired
Мъж е добре - чувам го сега хърка, кат сто тигри в клетка......значи спи дИлбоко, което пък от своя страна значи е добре Joy
Снимки - тати каза "Ама друг път" hahaha Joy...неее скоро ще кача някоя Peace
Аз да спирам, какво ще речете Peace Crazy

Хубава нощ на някой четящ по сред тях, а на утринните омайници и Рум сървиз хубав и пълен с приятни емоции ден!  bouquet

.......I will be back  hahaha Joy

# 161
Оооо Съни, нямаш равна.  HugРазхилих се от сутринта   Joy
A Яни сега добре ли е?

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 07:35 от Maris

# 162
  • Варна
Съни, добре дошла отново  Hug Купон е при теб  Joy

# 163
  • Остров Приятелство
Maris Е к'во си хилиш, свари кафето - Амааа ха, ще ми мързелуваш и кикотиш Mr. Green Хайде бързо навличай престилката и марш в кухнята - Къде е кОманДИро?! Laughing

Добро утроооооо поспаланки.Ставайте за физзарядка - едно, две, едно две раз, стегни коремната област, вдигни ръцете право нагоре и дръж, дръж.......една огромна мазна баница за закуска Joy

Оооо да, добре е - поне така изглежда Heart Eyes Ние ходихме при едно светило и се надявам вече всичко да се нареди Praynig

Прекрасен ден се очертава днес!  bouquet

# 164
  • Sofia
Sunny, добре дошла в отбора  Hug липсваха ни твоите постове, пълни с много оптимизъм и положителна енергия   bouquet
Ние заминаваме на 4ти, вече не ме свърта  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт