Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 365
  • 331
  •   1
Отговори
# 225
е, моята маймунка е на половината килограми на ивата, не знам колко с точност, не съм я мерила скоро. проблема е, че халките са едни такива шуплести отвътре и са крехки. трябва да намеря от железария халки може би. имам чувството, че тези са правени само за украса. а 17 кг. няма ли да ти е по-добре на слинг - шал да ги носиш, разпределя тежестта по-добре.

# 226
  • До хладилника, който обичам

Я кажете колко кг са ви кърмачетата дето си ги мъкнете в слинговете?  Laughing

Леле, Мери, как издържаш? Мая е ок. 15,5-16 кг, но само в Метро докато напазаруваме докато я нося и омалявам, какво остава за постоянно така да я влача... Приучвай я да ходи пеша и туй то...

# 227
е, моята маймунка е на половината килограми на ивата, не знам колко с точност, не съм я мерила скоро. проблема е, че халките са едни такива шуплести отвътре и са крехки. трябва да намеря от железария халки може би. имам чувството, че тези са правени само за украса. а 17 кг. няма ли да ти е по-добре на слинг - шал да ги носиш, разпределя тежестта по-добре.

Моите халки са здрави, но все пак малко ме е страх. Слинг шал няма да ми е удобен скоро, освен ако не го ползвам само на гръб, но на мен ми е нужен когато съм сама, така че не върши работа.

Бу уча я ама каталясва, ходим километри, парка ни е дълъг, от къщи до там е около 2-3км в една посока, на края на парка има зоокът, до него се стига само пеша, а тя държи да си види животните. Разбира се на връщане се налага да я мъкна на ръце. До сега не се тревожих особено, но сега ще се старая да разпределям тежестта някъде другаде, не на и около корема  Wink

# 228
  • София
Ха, и ние се сдобихме със слинг - много е яко и супер удобно, а което е най-хубаво на бебо много му харесва Heart Eyes!

Ето снимки Simple Smile.

# 229
Ха честито!  Grinning
Обаче слагай презрамката на самото рамо, не на врата, а на самата извивка на рамото и разстилай плата да не е на куп, ще потърся снимка да видиш че нещо не мога да обясня.Ще видиш че така се арзпределя тежестта съвсем другояче и е къде къде по добре  Peace

# 230
Тук на страница 8 има хубави нагледни картинки за често срещани грешки...

(П.П. Мери, честито Hug )

# 231
  • София
Благодаря Hug! Ще пробвам.

# 232
леле, голЕм тапигьос съм! и аз се сдобих със слинг, обаче не мога да уцеля как да сложа дребосъчка хоризонтално!
ще чета фнимателно и ще си водя записки, да но има сми!

# 233
moga li da popitam otkade da se kupqt ringove

# 234
ще си ушия такова  Peace

# 235
  • София
леле, голЕм тапигьос съм! и аз се сдобих със слинг, обаче не мога да уцеля как да сложа дребосъчка хоризонтално!
ще чета фнимателно и ще си водя записки, да но има сми!

Моят съвет е да се пробваш няколко пъти - в един момент сама ще прецениш как е най-удобно и ще свикнеш да се нагласяте Grinning.

# 236
Аз да питам някоя от вас дали е измислила начин да ползва слингът тип-шал и с халки. Нищо не казах  Embarassedама да обясня. Имаме слинг тип-шал, който е много дълъг сигурно има 5-6-7м. Проблемът е че много го харесвам, но ми отнема доста време, докато се овържа и не е много удобно, когато малкия ту иска да е в мен, ту в количката да гледа нещо и пипа, ту да си и грае и си мисля, че май ще ми е по-удобен един слинг тип MayaWrap. И сега идва питането - дали някак си не мога да пресуча плата така че да не виси толкова много и да се влачи или ще трябва да си купя по-къс плат и да си направя втори слинг?

# 237
http://nandu.hu/english/childbirth/chbmain.htm виж тук става въпрос за 4 м. дълъг слинг с и връзването е опростено. има и начин да носиш детето като в слинг с халки.

# 238
  • София, Младост 2
Аз да питам някоя от вас дали е измислила начин да ползва слингът тип-шал и с халки. Нищо не казах  Embarassedама да обясня. Имаме слинг тип-шал, който е много дълъг сигурно има 5-6-7м. Проблемът е че много го харесвам, но ми отнема доста време, докато се овържа и не е много удобно, когато малкия ту иска да е в мен, ту в количката да гледа нещо и пипа, ту да си и грае и си мисля, че май ще ми е по-удобен един слинг тип MayaWrap. И сега идва питането - дали някак си не мога да пресуча плата така че да не виси толкова много и да се влачи или ще трябва да си купя по-къс плат и да си направя втори слинг?
Има начин да се пресуче, даже без да се шие, и да стане слинг с халки - обаче платът трябва да е много тънък, за да може добре да минава през халките:
http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/no_sew.html

# 239
http://nandu.hu/english/childbirth/chbmain.htm виж тук става въпрос за 4 м. дълъг слинг с и връзването е опростено. има и начин да носиш детето като в слинг с халки.

Аз тия връзвания ги схванах вече май, по-скоро се чудех дали има нещо по-опростеничко, като при слинга с халките, където не го размятам много-много, че се влачи по земята и обирам всичката мръсотия, докато се увържа както е при дедимоса, ама няма няма такъв начин.

Хедра, сайта е много интересен, ама няма да стане мойта, ще си правя и от другия модел слинг явно.

Между другото някой да знае къде във Варна мога да намеря големи халки? Купих си едни, които са 5см диаметър, ако не немеря други с тях ще се задволявам, ама ми се искаше да са по-големички някак си.

Общи условия

Активация на акаунт