Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 382
  • 331
  •   1
Отговори
# 300
Мери - в темата Слинг - от какъв плат? тук Мецанка е демонстрирала как е боядисала нейния слинг от тензух, и направо ми останаха очите. Виж нейните коментари, ако ти вършат работа. Тя е боядисвала с бои на Марабу.
Ето тук и снимка на самия слинг цъкSimple Smile

# 301
ъй Драгоне, абсурд да изчета 12 страници  Crazy от де тва време. Иначе снимката видях, супер е и бих си направила венага, драсни на кратко ако знаеш вече как става моля те!  Praynig може и на лични.
Мактуб благодаря много за инфото, в крайна сметка ако няма друго с какво, ще избера нещо от натуралните.
А това за пускащата блуза е връхтъ  Joy ма нямам пускащи дрехи

# 302
  • София
Мери, не знам дали си си купила вече плата, но ако не си, ти препоръчвам, ако намериш от някъде стегнато трико за слинг шал. Имам 3 - от хасе, тензух и трико. Последният е в пъти по-добре от другите 2, а понякога нося малкия (вече повече от 10кг) часове наред и е мноого удобен. Просто разпределянето върху раменете е по-равномерно и така за разлика от другите не се впива и убива на места при по-дълго носене и по-тежко бебе.

# 303
Мери - писах ти на ЛС.
Iva_D - благодаря на теб за навременния отговор.   bouquet  Ще се поогледам по магазините и за такъв плат. Въпреки че при нас изборът е доста ограничен  Sad - днес попитах в 2 попътни магазина - нямаха почти никакви естествени материи, да не говорим за такива подобни на индийските шалове, тънък лен или нещо такова... Абе въобще загубена работа!

# 304
Mери, ако искаш ще мина утре-другиден през  магазина, откъдето си взех плата за моя слинг и ако има мога да ти взема, ако искаш. 6лв/м, като могат да излязат 2слинга с ширина 75см,които на мен са ми достатъчни. Плата е памук, много светло бежаво с една идея разтегливост по диагонала...
Това е слинга, плата е тъничък,  но все пак по-дебел от тензуха.

# 305
Иве благодаря за инфото!
Мактуб ако не намеря тук подходящ плат ще се възползвам от предложенето ти, благодаря ти!

# 306
Имам още въпроси по темата  Embarassed
В другата тема "Слинг - от какъв плат" е сравнено правенето на слинг с равни плисета големи и такъв със малки тук и тъй като руския сайт не работи, някой има ли информация какво точно представлява този с малките плисета? Аз намерих един друг сайт, на който е описано плисирането на по-малки плисета и ако метода е подобен ще се радвам да потвърдите. Сайта е този .
В крайна сметка наистина кое е по-добро?

# 307
този си е метода, а тук е инструкцията на руски - http://slingomama.tomsk.ru/forum/showthread.php?t=36 - по-подробна е.
за мен (презашивах си слинга 4 пъти, понеже ми се чупиха халките) най-удобно е със ситните плисета, ама и въобще без плисета пак не ми беше зле.

# 308
Благодаря Мелания!   bouquet
Вече приготвих плата и халките, даже пробвах с плисирането, като го захванах с безопасни игли. Утре ще поръбя плата и ще го ушия. Дано само малката красавица да се почуства удобно в него.  Simple Smile

# 309
Ето и крайния резултат: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229456&photo=1

Може да не е много скопосан, но за мен е добре. Е - още не съм му свикнала съвсем и стойката ми не е идеална, но ми върши добра работа когато мрънка беба, а и за ходене до магазина когато съм сама с децата.  Simple Smile

Едно голямо благодаря на всички, които помагат с тази тема!!!   bouquet

# 310
thedragonbg, много добре си се справила  thumbsup

# 311
Супер е слинга ! И е много сладък десена.

# 312
А с метални халки откъде се набдявате?

# 313

До Уго-то на Витошка има в едно магазинче за конци и разни други подобни. Има и в почти всички магазини за конци и копчета  Peace

# 314
До Уго-то на Витошка има в едно магазинче за конци и разни други подобни. Има и в почти всички магазини за конци и копчета  Peace

Мерси!
Аз имам слинг с халки, но бих се пробвала с още един
По принцип поръчвам на една леля, излиза 30лв
За слинг шал сигурно ще се реша скоро

Общи условия

Активация на акаунт