Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 368
  • 331
  •   1
Отговори
# 285
също така е важно от каква материя е слинга. да не е много еластичен? на мен никога не ми се е смъквал.  newsm78

# 286
  • София
Благодаря за съвета, пробвах по-стегнато и стана  Peace
Иначе плата е май трико, леко еластичен е, не съм сигурна, но го купих от Лана, щото от платове хич не разбирам и затова предположих, че като си взема готов слинг ще е съобразен.  Laughing

# 287
Хипер-неудобни дрешки Shocked

абсолютно!!!!!
хедра, отдавна не съм те виждала, много цунки  Hug

# 288
  • София, Младост 2
Леле, какви сте големииии Heart Eyes Сори за спама, ама наистина отдавна не сме се засичали Hug

# 289
Мили мами - имам една огромна молба.
Тъй като в нашия смотан град не можах да намеря халки  за да си направя слинг (никакви, нито метални, нито пластмасови!  Shocked ), има ли някоя мама която да може да ми намери такива в София? Поемам всички пощенски разходи и тн, което включва закупуването и изпращането им. Който има възможност моля да ми пише на лични.  Simple Smile

# 290
thedragonbg не търси специално халки за слинг. Металните се чупят бързо. Влез в магазините за един лев има пластмасови гривни, дебели като показалец ще ти свършат чудна работа.

Опитай да си купиш 6 м тензух, и да пробваш слинг шал-а. Той е много по-удобен.

Другия вариант ако не намериш халки е да си вържеш на възел шала и да го оставиш вързан така. Аз имам един шал от индийски магазин, който си седи вързан и който ползвам вкъщи като простирам с нея например.

# 291
Lukanka - благодаря ти за съвета, може и това да пробвам. Но в магазините за левче и в тези дето продават обици, ластици, фиби и тн няма никакви пластмасови гривни...  Sad
Видях страхотен сайт за рингове за слинг, но ще ми излезне много скъпо, а е и бавно, защото е в чужбина.
Ако някой знае откъде да поръчам да каже.

# 292
Може да купиш достатъчно големи и здрави катарами (май така се казва тази джаджа  Embarassed)  за колан и да махнеш това напречното, за да остане само халка. Върши работа  Peace

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 12:03 от Dazzle

# 293
  • София
thedragonbg , аз ти препоръчвам халки от железария. В София вече съм спец откъде да купувам- ул Любляна, много близо д оБаня Овча купел, от северната страна, на около 100 м от кръстовището/светофар. Около 1 лв е бройката и са супер здрави, стават за строителни дейности. Единственият им проблем е , че там, където трябва да е заварката, леко се разминават двата края на желязото, но аз избирам между всички най-добрите. При употреба винаги извъртам снадката да се падне отгоре, така че да не се протърква плата... Ако не намериш, ще ти купя, с удоволствие.

Пробвах с едни по 4 лв бройката и след ушиването дръпнах по-силно и се счупи. А беше много красива, от склад за кинкалерия

Имам и с халки от катинар, но са с недостатъчно голям диаметър. Не ги преполъчвам, а и излиза по-скъпо.

# 294
Присъединявам се към съвета за слинг-шал - много по-удобен е. Peace

# 295
От скоро вече ползвам и слинг от тензух (вече е скучно с лице към мама, трябва да се опознава света...)- много по- удобен е от друг по- тежък плат, направо е като перце, а е и изненадващо здрав! Много препоръчвам и благодаря за идеята на предложилите го  Peace Hug Peace  bouquet Peace Peace Peace

# 296
Мацки има ли цветен тензух или карате с бял?

# 297
Има и с  естествен  бежов цвят. Освен това можеш да го боядисаш с естествени оцветители, като шума от лук, орех  и тн.

# 298
Мактуб от лука червенее нали, а от ореха? И с цели орехи ли се вари или с черупките само? Blush

# 299
лукова шума - жълто   

кафе или силен черен чай - кафяво

със зелените обелки на орехите - тъмно кафяво

турмерик(куркума) - златно жълто

шума от червен лук - зелено

Слага се да заври вода, заедно с някое от горните и  малко преди да заври се потапя плата.
Не съм го пробвала обаче, така че не гарантирам нищо  Simple Smile

Ето и един линк за боядисване, на английски:
http://members.tripod.com/A_Nuclear_Winter/naturalcolor.html

Една приятелка си боядиса слинга, като го пусна в пералнята с много пускаща блуза.

Общи условия

Активация на акаунт