Инструкции за шиене и ползване на слинг тип MayaWrap

• 66 359
  • 331
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Аз си уших слинга отдавна, но до скоро почти не го ползвах, защото моята маслинка няма проблеми със стоенето в количката.
От няколко дни обаче е ужасно нервна и започнах да откривам добрите страни на този начин на носене.
Като изляза се чувствам като една голяма атракция, защото в нашия град не са и чували за такова нещо. Дори вчера чух две майки, минаващи край мен да си говорят и едната каза на другата: "Ама то това кенгуру нещо дефектно ми се вижда..." Laughing

Малкатата обаче много се кефи и вече два пъти заспива в него. Явно друсането на походката ми я омайва  Laughing

# 151
Аз си уших слинга отдавна, но до скоро почти не го ползвах, защото моята маслинка няма проблеми със стоенето в количката.
От няколко дни обаче е ужасно нервна и започнах да откривам добрите страни на този начин на носене.
Като изляза се чувствам като една голяма атракция, защото в нашия град не са и чували за такова нещо. Дори вчера чух две майки, минаващи край мен да си говорят и едната каза на другата: "Ама то това кенгуру нещо дефектно ми се вижда..." Laughing

Малкатата обаче много се кефи и вече два пъти заспива в него. Явно друсането на походката ми я омайва Laughing
Джейд,така е от София идват всички лоши неща-сърди се на Хедра за дефектното кенгуру! hahaha

Последна редакция: пт, 19 авг 2005, 23:33 от Emia

# 152
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ама верно сте изкупили всички халки!! Вчера на това място имаше една единствена халка от 60 стотинки:) Взех две големи катарами - махнах езичетата и така се получи нещо подобно, но пък е малко по- скъпо- едната катарама струва лев и 60.

# 153
Днес ходихме с една мама мераклийка да търсим халки- нямаше, но казаха че очакват да получат Laughing Ако някой се усети по-рано от нас че са докарали да  Whistling Whistling Whistling Wink

А по въпроса за коментарите, като се връщах от лекцията в Т.Киркова на спирката Ива заспа в слинга, а една лелка ме гледа гледа, накрая не се стърпя и казва: "Бе леля купи си една количка, сега к'ви хубави неща продават хората, 'що да са мъчиш тъй!" Joy Joy Joy

# 154
  • Стара Загора
"Бе леля купи си една количка, сега к'ви хубави неща продават хората, 'що да са мъчиш тъй!" Joy Joy Joy
[/color]
хихи...и мен така съжалително ме гледаха, при вида на сладко спящата гушната в мен Маслинка.

# 155
"Бе леля купи си една количка, сега к'ви хубави неща продават хората, 'що да са мъчиш тъй!" Joy Joy Joy

newsm65

# 156
Мамии има халки в магазина на Пиротска!

# 157
Това с катарамата е добра идея. Шивачът (един полуАнтонио Бандерас!!!) ми препоръча този вариант преди два дни, защото не хареса халките, които му занесох. Утре ще си взема слинга и ще ви пиша какви са впечатленията от варианта с токата (с махнато езиче). Носила съм вече Иринка със слинга на Джейд и знам как е с халките, тъй че ще мога да сравня двете.

Лафът с количката е супер!!!

# 158
  • София/Велико Търново
И аз си уших слинг, но на мъника му се врязвя в крачетата долния ръб на слинга и не издържа много време в него  Sad А да го кърмя в него - абсурд  Close, реве че се къса! Май повредата е в моя телевизор  newsm78

# 159
  • Стара Загора
да не бъркаш нещо в позите?
Аз моята я нося седнала на хълбока ми, но тя е доста стабилна.

# 160
  • София/Велико Търново
Нося го отпред с лице към мен, не на хълбока. Гледах филмчетата от Хедра и уж всичко изглежда наред, ама на човека не му харесва твърде в слинга  Sad

А като ви чета постингите колко е удобен чак недоумявам ние защо така ние не се справяме  Cry А с такъв мерак си го уших ... с shouldercap и всички екстри, че и джобове и украсителни биета се бях засилила да правя  Embarassed

# 161
  • Стара Загора
Съжалявам, че не му е удобно, но ти не губи надежда, след някой и друг месеца като започнеш да го носиш на хълбок ще му е много по-удобно.

# 162
  • София/Велико Търново
Пак ще пробвам  Simple Smile

# 163
момичета, с катарама не става. Разпрахме ушитото и си направих слинга с халки. Ако някоя Старозагорска мама се интересува откъде  - да свирка. намерих неръждавейки.

# 164
  • Стара Загора
момичета, с катарама не става. Разпрахме ушитото и си направих слинга с халки. Ако някоя Старозагорска мама се интересува откъде  - да свирка. намерих неръждавейки.
Казвай де!

Общи условия

Активация на акаунт