ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 647
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Вивка, чудесни са твоите снимки, най-много се смях на тази с колата,а отмъщението на каката е страхотно- много му отива.
liliq   и моите деца се обменят вече цветущи изрази, но гледаме да не се смеем и повтаряме, за да не се затвърждават. Предполагам, че е период, които скоро ще отмине.
Камчо ме излага редовно пред всяка квартална баба, която го спре  да му се радва и да го пита въпроси, които безумно са му омръзнали - като "Как се казва и на колко години е?"  . Явно смята, че целия свят вече трябва да е разбрал тези факти и го вълнуват далеч по-важни въпроси - като това коя кола е чупена и че багера копае дупата. Naughty
Приятен ден въпреки работния му отенък. Thinking

# 16
Оооо, че "баге пае дупка" ни е любимата информация. Стефан също не отговаря как се казва и на колко е, обаче я го питай каква марка е тази кола, какви коли карат тати и дядо и какво прави багера, да видиш каква тирада ще ти изнесе.  Laughing

Вили, какво е това ботур?  Blush

Анту ,докторът с учебника е д-р Бойчев старши(лека му пръст Praynig)! Wink
Аааа, вярно, че е бил млад някога и той.  Joy Що народ е изродил тоз човек...  bouquet Ама и синчето не е зле!  Grinning

Анту кажи му на Стефко израза и му гледай майтапа.
Казах му го, ама не ще да повтаря!  Crossing Arms Довечера пак ще пробвам, макар че мъжа ми ми се развика, че щял да го запомни и да го каже в яслата и ние сме щели да умерм от срам. Да бе, аз и срам, друг път!  Laughing
А за обидните думи - Стефан май не знае никакви такива и слава Богу, обаче един от любимите му изрази е "Махи тука!" (махай се от тука!) и го използва доста умело по детските площадки, което ме възмущава и ако бях чужда майка, щях да си помисля "аууу, че невъзпитано дете!". Embarassed Казвам му да не го казва, обаче той и на мен ми вика "мамо махи тука!"  ooooh!

# 17
Орхидейке,срам не срам такива са дребосъците.Това за "овното "и ние го използваме.
Той искаше да излезе чист от ситуацията,но уви като я питаме "кой ти каза така?"-"бате каза"-няма скрито покрито.

И тук така Ди винаги казва какво и е казал да каже или какво и е направил баткото и винаги разбирам  кой е прав кой е кривно милия много ми е палав.Незнам как ще се справя но е лудница щом са 2 мата

# 18
Вивка, майка ти е героиня Heart Eyes Шапка й свалям и как е издържала такова идиотско раждане и след това как ви е гледала  bouquet

Посмях се доста на бисерите на Ди. Бързам, после ще пиша пак сигурно  bouquet

# 19
Въпроса"защо",никога не ми го е задавала. Thinking
Но въпраса"Кой купи това?,Направа ми къса нервичките.
"Мамо,кой купи магазина? Shocked
Мамо,кой купи вятъра" #Crazy
Кой купи тая блуза?
Каквото и да й  дам да  яде,първо пита кой го купи!?
Други думи или изрази-не знае.
DIVA_ORHIDEQ смях се много и аз с това"ОВНО" hahaha
Neda много хубави снимки.

# 20
Анту , това е лаф на баба ми, но представа си нямам какво означава  Joy Нещо като нацупен, намръщен  и невнимателен човек ще да е  Joy

# 21
  • Madrid
Вивка,чудесна майка имаш!!!Аз винаги съм искала близнаци,но като си представя колко нерви са нужни...и се отказвам.
Анту,много симпатична случка е била с ученето на Стефан,много смешно ми стана. Laughing
Неда,с това описание направо ме пренесе в Хисаря,имам бегли спомени за една чудодейна топла вода,от която не ми се излизашеама пак ме размечта,първо масажист,после мисълта за една разпускаща вана... ooooh!
Отивам да разгледам снимките! Peace

# 22
  • Madrid
Неда,много красиви деца имаш,пу-пу!!!Да са живи и здрави! Hug
Вивка на снимката и каментара"лоча кола" просто не издържах!!! JoyС бодличките Калоян е като един малък джентълмен. Heart Eyes

# 23
Здравейте Grinning
РАдвам се ,че има оживлеие тук.
Ние сме болни - и двете.Вяра се разшмърка още миналата седмица,после закашля.Не пие нищо освен ПАнадол (не иска да пие - плюе,повръща ги) и съм в чудо се видяла.Уж започнаха да се оправят нещата,вчера посетихме педито.Слуша я докато тя неистово се мяташе и пищеше,каза че е успяла да чуе 3 чисти вдишвания и издишвания,без плач и е ОК това.Но тази сутрин се събуди с Т,дадох и Нурофен,като я излъгах че е Панадол.Спадна Т,сега е по весела и си щурее,но кашля.Стодал и аз давам,немога вече да кажа има ли ефект - май не.А педито нищо не предписа newsm78.Хриска е с леко зачервено гърло също от вчера,но се надявам да се оправи по бързо,тя пие каквото и давам - Нурофен и проспан капки (много са добри тези капки).Ама и тя кашля милата,та е ужас ooooh!

Много се забавлявах с разказчетата ви Hug

ВИВКА,да оздравявате ей!
Мишленце,и за вас се отнася!

Ако някой иска може да разгледа албумчето ни от кръщенето:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245046

Гуш на всички Hug

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 23:03 от Дес

# 24
Дес,ама много е слушкаха Хриската и все засмяна (или спяща).Като се сетя какъв рев беше при баткото.А на Бети кръщенето все го отлагаме,докога незнам?

# 25
  • Варна
Привет!

За кръщенета гледам се раздумвате. Александър сигурно ще го кръстим август месец. Ще използваме, че кръстниците идват на гости тогава и ще го кръстим. Сега им се иска да отида в църква да ни четат за здраве. Нали на 24 май изгоря колата... Иначе ни тресат трески за кухнята. Поръчваме и след месец ще е готова. Но да не оспамвам темата.

Отивам да гледам снимки.

# 26
  • там където ме зове сърцето!!!
Отивам да гледам снимки.
Вземи да сложиш някоя!!! Wink   Hug

ilindi4ka
, много ти е хубав аватара!! Peace Hug
Там масажистите да не са слепи, че ги чакаш още! Thinking  Joy

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 22:37 от VIVKA

# 27
  • Madrid

ilindi4ka[/b], много ти е хубав аватара!! Peace Hug
Там масажистите да не са слепи, че ги чакаш още! Thinking  Joy

Joy...те не са слепи,но и мъжа ми много вижда... Joy

# 28
Здравейте как сте днес  аз от9 часа сам с малката и таткото .Пратих  баткото заедно с най доброто  му приятелче и баща му днес на дивеене .Ние сме на мания на колелета Малката през 5 мин повтаря ИСЪМ КОИЛО #Crazy hahaha онзи ден  в магазина успя да го кара от най малките.баткото и той иска та май ни е време да похарчиме малко парички.Отдавна Ди  искаше но  аз се правя на заспала .сега имат 2 такива и много добре кара.Мъжко момиче е само по мотори колела и джипове се заплесва newsm78

# 29
Здравейте!

Включих се да взема да прочета някоя и друга новина за Телма или Галитка, а то никакви ги няма  newsm78 Дано всичко е наред  Praynig

Разгледах снимките в албумчето - страхотни са  Peace Ще взема и аз да кача накоя и друга тия дни, че вече ме е срам...  Embarassed

Дес, много е сладка малката поспаланка  Laughing Честито ти християнче и бързо да оздравявате всички  Hug

Аз да ви се похваля (въпреки, че някои отдавна ме разкриха  Embarassed Crazy) - ноември месец ще си имаме бебче ... Досега не споделях, защото отново имам кисти, щяха да ми правят лапароскопия и чаках да отминат всички неприятности, за да се похваля. Засега обаче отлижиха операцията за след раждането и само ще ме наблюдават.

Общи условия

Активация на акаунт