КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 5 - профил родители

• 37 465
  • 488
  •   1
Отговори
# 300
май Simple Smile  Peace Peace Peace
Благодаря ти писах и, ако свършим работа ще пиша и на Радмила Simple Smile

# 301
дано стане!  Simple Smile

Ето още 1 книга от мен за около 2-3 г.
"Лесно е да си възпитан"
http://zlatnoto-pate.com/?viewID=1&bd_id=245
преводна от руски, със страхотни рисунки - нали ги помните руските рисунки на "Ну, погоди", "Д-р Ох, боли".

# 302
  • София
Моята учителка замина за Германия - приеха я да учи в Мюнхен германистика. Така и не се върна, а аз не я смених с друга.

# 303
  • София
Девойки понеже виждам, че спрягате немската тема да питам и тук някой ако има подръка добър преподавател по немски защото ще ми е нужен.
Lennyh, мога да те свържа със страхотен преподавател от Немската гимназия, ако искаш.  Hug

# 304
Софи, естествено че искам - дай координати  Praynig
Само дано се навива да работи с малки бубулечки, защото малкия ми е още доста малък, но ако не първо ще почне само баткото да ходи.

# 305
Девойки понеже виждам, че спрягате немската тема да питам и тук някой ако има подръка добър преподавател по немски защото ще ми е нужен.
Lennyh, мога да те свържа със страхотен преподавател от Немската гимназия, ако искаш.  Hug

искам и аз, моля-я  Praynig

# 306
всички сте залетели към немския език, а аз искам да ви пусна един линк за курсове по италиански за деца, към италианския културен институт, които аз съм си заплюла за дъщеря ми за през ваканцията ...
обещавам да се обадя и да разпитам какво е, що е...
ето, на който му е интерсно да види:
http://dante-sofia.net/main/page.php?items_id=53

# 307
Алберта, аз по всичко съм залитнала.  Simple Smile
Сега го преглеждам. А какво правят на тази занималня?

За татковци има ли? Опс, не занималня, де. Joy Joy Joy Курс.

# 308
ами обадих се...
казаха ми, че ще ги занимават по учебници на 4 нива... започват от първо...
десетина дни е едното ниво, по 3 астрономични часа на ден... в ранния следобед уж...
но още събирали желаещи...
да не помислите, обаче че го пуснах тук за да събирам желаещи... Confused
аз отдавна си го гледам това и все се канех да го проверя...

а и за големи пише, че имат курсове...
но занималня за татковци май никой не иска да организира Laughing (за съжаление)

# 309
Само ще отбележа отново факта тук с каква скорост се събира информация "търся"-"препоръчвам".  smile3501

Алберта, мъжът ми го хванах за малко, че пак са по задачи с баткото. Набързо и най-общо - всичко в Рим, Тоскана, Везувий/Помпей.  Simple Smile Ама подробности - нямам.

# 310
занималня е, защото ги занимавали под формата на игра, според жената с която говорих...
рисуват, пеят... не е точно курс и да седят само...
дани, извинявай, но не разбрах дали ми задаваш въпрос за рим, тоскана и т.н. Какво имаш пред вид?

# 311
Чакай да видя какво съм писала?  Simple Smile
Малко съм слънчасала.
А,да. Ако ги препоръчваш само. Иначе това препоръча набързо мъжът ми. Но е много общо.

# 312

"Не тази вечер, Жозефина!!!",
не мога вече да не ти споделя.
Този ник е страхотен. Но направо се побърквам от асоциации, догадки и предположения за оригинала.
Моля те, подскажи ми! Praynig Ако искаш на ЛС.
Все си мисля за Наполеон и Жозефина.  newsm78

Извинявай.

# 313
ами за рим не мога да говоря от първо лице... не съм ходила още (пазя си го за десерт  Grinning)... но за този град има толкова книги, че просто всеки може да си чете колкото си иска и каквото го интересува...
аз лично си мечтая да видя катедралата "Св. Петър"... нещо спиращо дъха е...
а Тоскана... била съм във Флоренция и няколко градчета в областа...
съвет номер едно: вземете си ниски обувки!!! ...и обикаляйте  Simple Smile
освен Уфици - за разглеждане е и палацо Пити... това е двореца на Медичите... също има много картини и чудеса... катедралата там е Санта Мария дел Фиоре... невероятен цветен мрамор отвън.... кулата до нея е творение на Джото (боже, дано не бъркам, че мина време откакто ходих) ...
аз обичам да обикалям църквите в градовете... в Италия всяко градче ди има църква, почти задължително с история и невероятни рисунки вътре... в Тоскана е едно градче Сансеполкро - в църквата вътре е най-невероятното разпятие, което съм виждала ( е, все ще има и по невероятно, нали Simple Smile) ...
ей тук ви намерих една снимка:
http://www.paradoxplace.com/Perspectives/Italian Images/images/Other Tuscan Towns/Sansepolcro/Duomo San G E Volte Santo Oct 03 R.jpg
но... не се вижда какво е на живо...
айде стига, да не стана досадна Wink

# 314

Общи условия

Активация на акаунт