КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 5 - профил родители

• 37 464
  • 488
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
Lennyh, radmila, пратила съм ви на лични координатите на преподавателя от Немската гимназия. Говорила съм с нея, ако решите, обадете й се, наистина е страхотна.  Hug

# 317
sophsan, невероятна си! За сетен път се убеждавам.  bouquet

# 318
Кой сега е номер ЕДНОООООО?

Видяхте ли анкетата? "Английските" водим на всичкииииии! Не мога да повярвам.  Grinning
Хайде, стягайте редиците си.  Wink

А защо няма никой от испанската и от Горна баня?

# 319
Апропо, Мариян Йорданов има акаунт и пише в "Мамма"-та, макар и твърде рядко. Ако не се лъжа, с ник Манчо1.

# 320
  bouquet

Ценно инфо! Ама как да го поканим тук?

# 321
  bouquet

man4o1 мисля, че му беше никът. Ако искаш-пробвай с ЛС? newsm78

# 322
 Пожелавам лека нощ, до утре.

# 323
а я вижте това - точно обратното  newsm78
"Еретично мнение: 1 лв. = 2 евро
Mакроикономическият модел на България е погрешен" - Професор Николай М. Янев, доктор на математическите науки
http://www.novinar.net/?act=news&act1=mnenia&mater=MTg4MjsyNg==

"Икономисти у нас отбелязаха неотдавна, че левът е силно надценен, ръстът на инфлацията у нас е доста по-висок от този в Европа и реалният курс би трябвало да е 1 евро = 3 лв. В настоящата статия авторът, който е ръководител секция "Вероятности и статистика" в Института по математика и информатика към БАН, смята точно обратното - че левът е подценен. Без да е икономист, той дава някои верни наблюдения на икономиката, затова редакцията пуска еретичното му мнение."

Статията трудно я прочетох  Embarassed, но идеята е интересна.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:22 от май :)

# 324
  bouquet

man4o1 мисля, че му беше никът. Ако искаш-пробвай с ЛС? newsm78

ще стане нахално  Embarassed

Срам-не срам, пуснах специална покана. Hug

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:21 от май :)

# 325
а я вижте това - точно обратното  newsm78
"Еретично мнение: 1 лв. = 2 евро
Mакроикономическият модел на България е погрешен" - Професор Николай М. Янев, доктор на математическите науки

sophsan, страшно ти благодаря, ще се обадим непременно, най-вероятно обаче септември (за тази уч. година програмата е full max).

"Икономисти у нас отбелязаха неотдавна, че левът е силно надценен, ръстът на инфлацията у нас е доста по-висок от този в Европа и реалният курс би трябвало да е 1 евро = 3 лв. В настоящата статия авторът, който е ръководител секция "Вероятности и статистика" в Института по математика и информатика към БАН, смята точно обратното - че левът е подценен. Без да е икономист, той дава някои верни наблюдения на икономиката, затова редакцията пуска еретичното му мнение."

Ами че всеки, живял известно време в Западна Европа, би потвърдил, че там с 500 евро на месец човек не може да живее, докато с еквивалентните им 1000 лева у нас се живее прилично. За същото качество на живот на Запад трябват поне 2 хиляди евро, т.е. реалното съотношение е по-скоро 1 лев за 2 евро.

И с това съм съгласна, но практически еврото би поскъпнало (ако не дай си боже стане нещо такова).
Изобщо не знам какво да мисля и за другите статии Май; така наведнъж излизащи според мен са "инициирани" публикации (не мога да си представя как така изведнъж се заговаря за нещо, което е силно видно от 2-3 месеца) - към такива се отнасям подозрително по принцип. Ние в нашия кръг отдавна поне от началото на годината обсъждаме възможни ситуации и сме взели съответните мерки за ограничаване на риска.

# 326
Да, определено е много учудващо. Confused

Забелязах, че е имало такава тенденция и в края на годината и през 2006 г.

# 327
Променям си малко мнението. Не мисля, че самите публикации са "инициирани", по скоро обсъждането на тази тема е била поставена явно на дневен ред от имащи интерес, според мен. Нали знаете, слух тук, слух там, едно две официални запитвания и .....интересът на обществото е пробуден.

Я, виж ти, Май, колко професионално държиш буден нашият интерес към клуба   bouquet Hug Heart Eyes като спец в такава област.

# 328
Радмилка, да ти кажа не е било нюх, ама нещо е минало през мозъчето ми и ушенцата ми/оченцата ми, ама аз всичко складирам. И хоп питам.  Simple Smile А и докато се беше бъгнал форума и бебо спеше, баткото на плуване с таткото, аз изчетох доста инфо. По-грамотна съм сега.  bowuu
Напиши още 4 поста и ще ти повипат статуса тук.  Grinning

# 329
Чудя ти се и аз как събираш такова инфо, аз сравнително бързо губя интерес към много неща. Направо ти се удивявам и възхищавам на енергията. Хайде малко релакс.... с готина музика 

http://www.youtube.com/watch?v=UGL9ZXNikZk&feature=related

Утре за детенце е планирана разходка с кон в Борисовата градина на страхотна зеленина и ослепително време. А ние с кучето можем само да подтичваме отстрани  Wink.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт